Re: Copeza mendimesh....
heren tjeter kur jeta te te sjelle para meje, do ta refuzoj ftesen, keshtu qe tani e di, dhe mos me fto hic ne asgje tenden se nuk dua me, te vi aty, ku je ti dhe rri ti dhe deshiron ti te vi une, pasi ti nuk di te rrish me dike ne te njejtin vend. Ti je dhe nuk je, dhe une qe jam tere kohes, nuk e ndaj dot te kuptoj je s'je, e ne dileme edhe une largohem dhe s'jam. Keshtu qe s'mbet askush per te mbledhur mbeturinat e per te bere nje turli per ta ngrene me buke, por ka buke dhe gjalp, dhe recel, keshtu qe ushqehu se ke nevoje per sheqer, jo vetem qe te ushqesh trurin, por dhe zemren...Mos ha akullore, se jane te akullta, as cokollata se jane te hidhura, merr nje luge mjalte, ose sheqer, ose dhe nje kafshate panxhar te embel te embelsohesh para se te rryshkesh o filiz kokeposhte e moskokecares i menduar skenaresh te thurura thiatrove virtuale te mendjes tende te lodhur nga oshetimat e fjaleve boshe qe krijove vete nje nate, kur hena kishte shkuar me pushime dhe yjet ndiheshin jetime. Mjaft me kokrra dietike dhe me pilula cudiberese, ato nuk bejne efekt, thjesht shesin iluzion. Te jem si ty e filloj palestren e shpirtit qe sot dhe e vazhdoj cdo dite nga pak, pa i thene asgje asnjeriu, pervec vetes, te vetmit person qe ta do pafundesisht te miren. Shihu ne pasqyre kur te flasesh, qe te shihesh se je ende njeri...