Copeza mendimesh...

Status
Not open for further replies.

beshbossi

Primus registratum
Re: Copeza mendimesh....

perderisa s'e merr vesh leri komentet fare,nuk ka lidhje me paqartesi idesh!!!
Ketu flitet per mendimet e tua apo behen komente mbi mendimet e tua?se s'po e marr vesh une!

alinos

Forumium maestatis

shume shume pak gjera dua per vete: nje shtrat te bute te bute, ku te zhytesha lakuriq, nje vaske hidro, ose me kripera e shkume qe te me perkedhele cdo muskul sado te vogel te trupit, pak muzike ne sfond, dicka pa fjale, ndoshta nje Buddah Bar Collection, dhe pastaj dy duar magjike qe te me shkriftojne gjithe trupin, asgje erotike vetem kurim te nje trupi te vrare me shenja te padukshme me sy te lire, dhe me pas gjume... gjume... gjume...

Koli

Primus registratum

Sa njerez te shpelahen brenda nje momenti, thjesht nga nje zhurme nje peshperime nje mendim qe nuk kalon kufijte e nje frymemarrje te trazuar. Dhe te gjithe fshihen pas pretendimeve te kota dhe ghithmone lind ajo pyetja absurde qe kurre nuk merr pergjigjen e duhur ose te deshiruar: PSE? PSE? PSEEEEEEEEEEEEEE?

S6T6N6

Forumium maestatis

Nuk di cte mendoj dhe arrij qe te mendoj se cfare dreqin duhet te mendoj...

Rambla

Primus registratum

me teper se mendim ai i sipermi me ngjajti si vrojtim /pf/images/graemlins/laugh.gif

ahhh, e di une, ma ben per kastile. e lejme perhere ndryshe dhe kur arrin fundi ndrron muhabetin. "jo nuk e lame ashtu ne!" ...tani ben presion psikologjik, don ti dali perhere ajo e vetja, sikur jam e vetmja ne bote qe po provon te sillet ashtu, dal une e keqja pastaj.

Uffa! :mad: kesaj rradhe s'do e ndrroj mendjen, çfaredolloj gjeje te bej!

One day you and I will melt into each other like the ocean and the sky at the end of the horizon. To untrained eyes it will seem that you have swallowed me into your bottomless belly, and my transparent body hovering over you is nothing more than a mirage. In fact i will be reflected into you from inside out, and you into me. They will see unparallel beauty in our union, but you and I will know this is the day we gave birth to a monster.

BISOU

Primus registratum

NGANJEHRE TE PLLAKOS DALLGA E JETES DHE NGELESH ATY E ZYMTE E MENDUAR E TURBULLT SI PA SHPRESE E FRIKESUAR NGA VDEKJA E FATIT QE KE....
E PASTAJ NJE SHKENDIJE TE DEL PERPARA E TE HAP SYTE AQ SHUME SA AS VETE SE DI SI TE NDODHI TE JESH NE SIPERFAQEN E OQEANIT DHE TE SHIJOSH DRITEN E DIELLIT, RREZET ENGROHTA DHE NGJYREN MAGJEPSE TE QIELLIT....
E LUNDRON E LUMTUR ME SHPRESEN PER TE PARE ME SHUME.......
E CDO GJE E SHKUAR E DHIMBSHME VENITET E TE DUKET SI SEKONDI NE NJE KOHE QE AJO QE KE PERPARA TE DUKET PA MBARIM.....
TANI PO.... TANI SHOH SE SI EXISTOJ DHE SE SI QENKA NDERTHURUR BOTA ME HIJET DHE DRITEN E SAJ....
SA MIRE QE SHOH SE KAM KAQ SHUME PER TE JETUAR PA U GJUNJEZUAR NE PLOGESHTINE E RITMIT TE SHKUAR... POR DUKE MESUAR LEVIZJET E REJA NEN RITMIN E RI....
DUKE QENDRUAR E FORTE NE MUSKUJT E MIJ RINOR DUKE NDRICUAR SHPIRTIN ME DASHURINE TIME PER JETEN DHE MREKULLITE E SAJ........

Prodigychild01

Primus registratum

If I died today, I would die happy. I have lived more in 24 years than most people live on their lifetimes. Life has been amazing, and abundantly generous with me. Every new day is a bonus, so I will just sit back and relax while enjoying the ride.

Wii

Grupi i të moçmëve!

paskesh qene njehere nje princ i ri rreth 20 vjec dhe i kerkoi historianeve te tij ti shkruajne historine e gjithe botes qe nga fillimi.historianet iu vune punes dhe pas 15 vjetesh e mbaruan kete pune.me mijera vellime te shkruajtura.atehere princi tha:une tani jam me familje dhe nuk kam me aq kohe sa kam pasur ne rini per me i lexuar te gjitha keto.do tu kerkoja ta pergjysmonit kete numer vellimesh.dhe historianetiu vune punes prape.
pas 12 vjetesh u kthyen me nje numer vellimesh te pergjysmuar.
atehere princi qe tani ishte bere mbret i tha:tani jo vetem qe duhet te shikoj familjen po kam dhe nje shtet per te drejtuar.do tu kerkoja te pergjysmonit vellimet prape.
historianet e bene prape kete pune dhe kthehen pas 8 vjetesh me vellime te pergjysmuar.
princi tha:tani jam plakur dhe jo vetem qe nuk kam kohe po edhe syte po me lene.do tu kerkoja ta shkurtonit akoma kete histori aq sa te mund ta lexoj te gjithen ne aq kohe sa me ka mbetur. historianet iu kthyen punes edhe nje here...po kete rradhe princin e kapi nje semundje dhe u dergj ne shtrat ne prag te vdekjes.priste me padurim qe historianet ti sillnin historine e botes te shkurtuar.ne ato momente vjen njeri nga ata dhe i thote:
-mbreti jone,historia e botes permblidhet me 4 fjale:ATA LINDEN,VUAJTEN,VDIQEN.

Diavolessa

Valoris scriptorum

...................................................

S'du!.........

AsiaN

Primus registratum

I'll take u back to the stars...
varg nga the scientist ...te coldplay

Wii

Grupi i të moçmëve!

:cry: :shrug: :idea: /pf/images/graemlins/laugh.gif :eek: :shrug: :cry:

fairy

Primus registratum

Mundohem t'i mbush mendjen vetes per nje gje dhe bej te kunderten. Tentoj te jem e qete e mos me beje pershtypje, por me vjen inat shume...krimbi s'me le rehat. Po sikur...? A thua eshte e vertete...? Pse nuk...atehere?
Papritur me duket vetja e guximshme, por ajo dreq hunde nuk me le, dhe mire ben se ndoshta ... eh, ATJE KU KA DYSHIM NUK KA DYSHIM. Mblidhe mendjen!!

Diddy19

Su@mi

Ehh,te lesh cigaren eshte gjeja me e lehte ne bote.Une e kam lene 100 here! /pf/images/graemlins/tongue.gif

disku

UNI

Dafne ti po verteton edhe antitezen qe ta fillosh eshte po ashtu shume e lehte..
e paske fillu 100 here. /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

Fillimisht postuar nga Dolcezza:
[qb] ...................................................

S'du!......... [/qb]
Ti kurre mos daç po me co mu me Mp
titullin anglisht te atij filmit edhe rregjisorin se mos e gjejm :rolleyes:

Status
Not open for further replies.