Re: Copeza mendimesh....
Zogun sapo e vrau feminorja hija ime me llastiqe. Ju afrova, pertueshem, dhe po e shikoja prej siper. Ngadale, e zhgryeva me majen e lekurte te kepuceve te mia te zeza, dhe duke peshtyre majtas, i hodha disa fraza, se ... Jo ti nuk duhet ta riktheje ate zog tek une, me te njejtin, timin mesazh te lidhur gjakshem pas kembes se tij te djathte. Kam degjuar se zogjte djathtas e kane zemren, nje zemer te vogel - une qendroja pa levizur, dhe degjoja rrahjet e fundit te asaj dhomeze te kuqerremte camcakizi!!!
Rizbulova syte e mi, teksa benin gare-gare me lengun e kadifenjte te whiskey-t ne goten ku ishin derdhur buzet e tua etshem, mbreme!!! Fshesa gjurmesh u bene gishtat e mi permbi kodrinat e blerta te gjokseve te tua. Adresat e vjetra t'i fshiva me te njomuren gjuhen time, teksa syte e mi u pushkatuan prej te kalterave zjarre te syve-pishtare te moters tende. Pse u habite?!
Shtrihem shfrenueshem permbi lageshtiren e tendosur te eko-sistemit tend. I lidhur ngaterrueshem ne nje zinxhir ekologjik, ushqej stolin e boshatisur me te rozten kemishen tende te nates - tani kercen porsi nje ketrushe, sediljeve te mbrapme te makines sime, perbrenda trurit tim. Kompjuterit tim i mungon butoni "Delete". Neser, ti do te rikthehesh, dhe une do te te pyes: "A eshte e vertete, se ...?!"