C'fytyre ka armiku yt sot?

lir

Primus registratum
Re: C'fytyre ka armiku yt sot?

armiku im sot eshte??? hehe skam asnje se dhe "tiiimee is on myyy sideee, yes it is, yes it is" si thote dhe kenga /pf/images/graemlins/laugh.gif

karamel

Primus registratum

TRIM GLOBALIZIMI PERENDIMOR ESHTE PRESPEKTIVA E ZHVILLIMIT TE SHTETIT TEND!!! TI QE I TREMESH LIBERALISMET CFARE GJAKU JE?(KOMUNISTET JANE " FATHERF*CKERS" KURSE DEMOKRATET PEDE!! )

fairy

Primus registratum

Sot ka fytyren e vapes dhe te mungeses se ujit. /pf/images/graemlins/frown.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

te shiut dhe te distancave.

Te kuqerremt me i llaf /pf/images/graemlins/laugh.gif

inanissa

Primus registratum

GLOBALIZIMI PERENDIMOR ESHTE PRESPEKTIVA E ZHVILLIMIT TE SHTETIT TEND!!!
-----------------------------------------------
S'JAM DAKORT!
GLOBALIZIMI MUND TE JETE PRESPEKTIVE ZHVILLIMI KUR TE PERCEPTOHET JO VETEM SI LIRI E LEVIZJES SE KAPITALEVE , POR NE TERESINE E TIJ:
---LIRI E LEVIZJES SE KAPITALEVE
---LIRI E LEVIZJES SE SHERBIMEVE
---LIRI E LEVIZJES SE INDIVIDEVE
(CA PRESPEKTIVE MUND TE SJELLI GLOBALIZIMI KU TI PER TE TRASFERUAR KAPITALET E TUA MJAFTON TE SHTYPESH NJE BUTON ; NDERSA SI INDIVID NUK MUND TE FUTESH NE NJE SHTET TE HUAJ PA PASUR VIZE APO LEJE QENDRIMI?!...)

S6T6N6

Forumium maestatis

E dalloj armikun tim shpesh, rrugeve kur me gjemon, eshte teper i cuditshem here gjigand dhe here xhuxh, ecen pas meje, me gjemon, e dalloj armikun tim, kur me kerkon t'i paguaj harxhet, kur me lodh me mendimet e tij, e dalloj dhe me tremb kur sheh endrra te frikshme dhe mi thote ne mengjesin qe vjen pa rene ende zilja e zgjimit. E dalloj dhe fytyren e tij, shpesh, e dalloj kur i dal perballe, pasqyres... mendoj ndonjehere se pse duhet te jem une armiku i vetes time...

ladouce2005

Primus registratum

sot nuk kam asnje armik, dmth armiku im sot ka fytyre krejt transparente dhe mosekzistenca e tij me ben te lumtur :wub:

soni2

Primus registratum

sot apo neser armiqt do te jene si thote populli lumi fle armiku jo hahahaha epoka e erret komuniste
perpara se ti them nje njeriu armik duhet te tejkaloje ca limite nuk mund ti them armik nje njeriu me te cilin nuk me puqen idete nejse
andej nga jam nuk duhet shume per te futur ne pune duart dhe armet por kemi ndrru içike mentalitet gjithsesi me mire te mos i hem kujt armik sepse pastaj si dihet,,,,,

la douce sait tu quoi je ne crois pas

Bukuroshja

Primus registratum

postuar mesiper nga La DOUCE

sot nuk kam asnje armik, dmth armiku im sot ka fytyre krejt transparente dhe mosekzistenca e tij me ben te lumtur
==============================

Atehere une do thoja se jeni ne rrezik :wink:

Mendoj se armiku yt me i madh mund te jete vet familja jote.

disku

UNI

bukuroshe sec kam pershtypjen se ti duhet te evitosh pasqyren se aty gjendet armiku yt. /pf/images/graemlins/wink.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Sot ne darke armiku im e ka emrin... kerpudh!

Te kisha pas ca kerpudha nashti do kisha bo alamet omlete ne vend qe t'haja buke e djath e i gote ver.

Le_Routard

Forumium maestatis

gjo mo pi shume ce do te behet vera armik e po na ngaterron ndonje zanore ne kerpudhi.

une veren e kam mik or mik! Ne zanoren e mesit 'u' se ngatarroj dot, vetem mos shtoj ndonje bashktingellore, si psh 'D'... per ate te majten /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif