C'fytyre ka armiku yt sot?

Anana

Primus registratum
Re: C'fytyre ka armiku yt sot?

:lol: :lol: :lol:
Une deri para ca kohesh i vija te zeza e te bardha bashke. Me dilnin te bardhat gri po prap i vishja. Mi zbardhte mami kur veja ne shpi.

Corapi blu eshte arsye e mire per te ble rroba te tjera. /pf/images/graemlins/laugh.gif

epremte

Primus registratum

witch.jpg

Ai qendronte i ulur ne nje cep te tryezes sime te punes ,dukej sikur i kishte vene shkelmin gjithckaje qe kisha sistemuar me aq kujdes .Kishte kaluar padyshim dhe kishte kopjuar te gjitha shenimet e mia ,ndoshta kishte futur hundet dhe ne kompiuterin tim..E urreja aq shume ,syte e tij me dukej sikur me shikonin nga koka tek kembet dhe me nje nenqeshje shikonte sesi dridhesha nga frika .E ndiente ankthin tim dhe guxoi te bente dhe hapa para.Do te doja qe ne ate cast te mundja te lajmeroja dike me tel....Por jo ,ai ishte armiku im dhe une duhej patjeter te perballesha me te ....-Kurajo duhet te behesh trime !! -i thoja vetes
Nuk e di pse ne mendje me erdhi shprehja:-Menyra me e mire e mbrojtjes eshte sulmi..!
Trehoqa me kujdes katallogun nga cepi i tavolines ...dhe....i gjuajta fort... :devil:
Mora fryme thelle ,...brohorimat e nje turme imagjinare me gjemonin ne vesh .....Tani jam e lire ,armiku im ,i cili me detyroi te ndyej ndergjegjen time ,dergjej tashme ne pjesen e prapme te katallogut .Gjithkush mund te thote qe ai ishte thjesht nje buburec.. /pf/images/graemlins/laugh.gif ,por kurre nuk mund t'a imagjinoni fytyren e armikut tim.....!!!

epiphany

Primus registratum

nje kenge qe kam gjithe diten qe e kendoj dhe nuk po di me si ta heq qafe se per me teper s'me pelqen fare.

FIXHI USA

Primus registratum

armiku im cdo dite e ndrysho fytyren po sot me duket se ka fytyre DERRI :lol: :lol: