C'fytyre ka armiku yt sot?

bona

Primus registratum
Re: C'fytyre ka armiku yt sot?

armiku im eshte Gjumi .

sa kohe humbim. nuk e di a do me dale koha ti bej te gjitha .....

bona

Primus registratum

putrak

nuk u sqarova mire?

e kam fjalen qe mos te kishte nevoje per gjume fare te kishim kohe per te pare/bere/shetitur/lexuar/provuar etj etj
cdo gje....

PS: cfare do me thene R.E.M
let me guess:
Remarkable.
E ?
Member

samanta

Primus registratum

Armiku im ka disa fytyra:hipokrizi,injorance,poshtersi,paaftesi e mbi te gjitha mendjemadhesi :shrug:

^Res-Cogitans^

Primus registratum

Kam nje form akute auto-lezionizmi...dhe mund te pergjigjem temes duke nenshkruar veten time si armikja me e keqe.

221178

Primus registratum

Ç`rendesi ka ç`fytyre ka armiku im sot?! Ai do kete nje tjeter fytyre neser.
E rendesishme eshte qe une e dua...e si do mund te beja pa te??! I fal dashuri bashke me urrejtjen time, dhe ndihem i qete, i çliret.
A nuk eshte pra ai me i dobishem per mua se miku im me i mire?
A nuk eshte pra ai per mua vertet miku me i mire?

thAci

Primus registratum

Besoj se fjales armik i ka kaluar koha,ajo eshte shume e vjeter.Tani themi kundershtare ose jodashamir :shrug: !!!

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

/pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif rosela ????
nejse per sa i perket temes ftyra e armikut nuk dallohet deri sa te te bejne keq
mund ta ndjesh po qe ta dish nuk e din kurr ose duhet me qene psikolog i pa pare qe ta kuptosh dhe e vetmja menyre eshte shikimi ne sy dhe sjellja me tjeret ket e kam nga eksperienca

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

ate psehin e ftyres tende dua te di me kthe pergjigje ku di veet /pf/images/graemlins/blush.gif se se kapa une fare pse paska ftyren tende armiku /pf/images/graemlins/blush.gif

iliriano

Primus registratum

Armiku ose kundershtari im eshte i pafytyr,s'ka fytyr h'ic,ose nuk ja mban te ma tregoje se ndoshta ka frike :smash: kerkon te ma beje jeten malore biles edhe k'tu ne forum s'po me le rehat /pf/images/graemlins/tongue.gif Ka mundesi te jete fantazem a lugat! :idea: A di ndonjeri si luftohen lugeterit pervec eliminimit total te tyre djegies se varrit :smash:

Kondrapedali

Kondrapedali

Armiku im është injoranca. Nuk mund të them kundërshtari pasi ky emërtim lejon nënkuptimin e një aftësie.
Unë e respsktoj shumë shprehjen e vjetër «Më mirë një armik të zgjuar se një mik injorant»! :thumbsup:

disku

UNI

Armiku im sot eshte i pafytyre..
ska as emer...as hija nuk i sillet varavingo me. Edhe ato tik taket qe bente zakonisht ja ka lene amanet ores te me cpoje daullet ne mesnate.

alma lamcja

Primus registratum

Më bëri të mendohem kjo temë, interesante.
Armiku im, ah armiku im...(skisha menduar deri tani për të, e paskam harruar). Do të thosha se ka fyturën e një "engjëlli", jo tamam engjëll por që sillet si i tillë dhe në momentin që ai shprehet unë e kuptoj. Zbraztësia në fjalët e tij..., tingulli i tyre është bosh pa shenja jete, dhe nuk e përcjell mirë mezazhin e asaj çfarë thotë, ky është armiku i sotëm i kthyer në një mik të mirë, nuk mund të jesh armik i dikujt(në ditët e sotme) pa qënë "mik" i tij. Ej ruhuni se armiqtë i kemi afër vetëm se duhet ti njohim dhe ti shquajmë ata. Kujdes!!!