C'fytyre ka armiku yt sot?

Artemis

Primus registratum
Re: C'fytyre ka armiku yt sot?

Armiku im Sot... ka fytyren e Sfinksit qe po me rrezon nga Ura sdi per te saten here :cry: !
Dje kishte fytyren e nje shenjtori pathetik qe me beri te ndihem keq sepse po ndihesha shuuuuum mire :devil: !

hhhmm! Armiku im... perfundimisht eshte Ajo qe me shpifet kur nuk me duhet fare dhe Ajo qe zhduket kur me duhet me shume se kurre /pf/images/graemlins/frown.gif !

Kondrapedali

Kondrapedali

Ç'fatkeqësi për disa të cilët vdesin ashtu si lindin! /pf/images/graemlins/laugh.gif

ermir celanji

Primus registratum

kondrapedal cfatekeqesi per ate qe vdiq dhe nuk e njohu kurre armikun e vet,megjithese e ka pasur perhere ngjitur

shkrimi

Forumium praecox

... fatkqesisht do te duhej te ishte krejt ndryshe ose siq ishte me pare,per te njohur armikun tende nuk ke pasur nevoj te hapesh syte ... sot ama mbese eshte krejt ndryshe , sepse me armikut qellon te te jete koleg , te pish kafe me te ose te besh edhe biznese tjeter dhe fundi i saj rrezullton te njohesh armiqesine e tij , kjo mbae dhe ka marrur dicka shume te mire nga karakteri i yne , sepse mos njohja e armikut shpesh here na bie te godasim miqet ...

Kondrapedali

Kondrapedali

Xhimi, varet se ç'sheh në pasqyrë! Boll me gotën e konjakut, ka edhe gjë tjetër në jetë (ah sa m'ka marrë malli për atë gotë të shkretë)! /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

armiku im ka fytyren e kafes sot /pf/images/graemlins/frown.gif vazhdoj te pi armikun tim, se eshte i vetmi shpetim per mua :rolleyes:
me flihet dhe armiku me zgjon dhunshem, duke me bere te me dridhen duart, por te pakten jam zgjuar dhe e afte te bej punen time :shrug:

ermir celanji

Primus registratum

necoftese gota e konjakut nuk do te ishte hic
une do te kisha humbur dicka qe me drejtonte drejt armikut tim.

ladouce2005

Primus registratum

fytyren e nje koleges time, qe sapo me kerkoi te falur per arrogancen qe perdor ne te folur (dhe kur shkon per ne banjo) :book:

Vals

Primus registratum

Fytyren e nje drejtoreshes time ketu qe ma nxiu jeten sot, sikur ja ka ngrene gomari buken. Me shprehjen "me hyp se te vrava, me zdryp se te vrava". Hej bela me keto rob!

Samuel

Primus registratum

Armiku im ka fytyren e atij :

I cili me veprimet e tij ben femijet te qajne!
Qe ben pleqte te vuajne...!
Qe ben grate te veshen ne zi!
Qe ben te semuret te vdesin pa ndihme mjeksore!
Qe behet shkak per arratisje emigrantesh!
Qe u jep kthime mbrapsht emigrantve!
Qe ndez luftra me urdhrin e tij!
Qe derdh bomba mbi njerz, mbi fshatra e qytete!
Qe dhunon njeriun fizikisht!

Ai apo ata lloj njerzish kane fytyren e armikut tim dhe jane armiqte e mij te perjetshem dhe do ti lutem perendise qe te u derdhi rrufe mbi krye gjithmone sa here qe ata lloj njerzish te kene dicka ne dore!

"Nder udhetime"

OROSHI

Primus registratum

Armiku im ka nje fytyre monotone dhe te merziteshme ,shpresoj te zgjase vetem disa dite!!1 :cry:

inanissa

Primus registratum

SHPESH ARMIKU YNE SOT MBAN FYTYREN E ATIJ NJERIU NGA I CILI S'TE SHKON MENDJA TE MBROHESH...

bebi

Primus registratum

anmikut tem i asht zbardh ftyra, se jeton jasht shtetit /pf/images/graemlins/laugh.gif

E kam afer dmth /pf/images/graemlins/tongue.gif

ladouce2005

Primus registratum

po qe nuk paskam armiq sot? :idea:
ndoshta shfaqet me vone /pf/images/graemlins/laugh.gif

BESIMI_82

Primus registratum

Armiku i dites se sotme eshte GLOBALIZIMI PERENDIMOR qe ne shqiptaret ende nuk kemi filluar ta shohim.

lir

Primus registratum

trim-13, gloablizimi perendimor eshte i dobishem per kompanite e medha perendimore, per vendet e varfra, dhe eshte i demshem per popujt perendimor..Ne ku futemi?