C'fytyre ka armiku yt sot?

Cruel_Intentions

Primus registratum
Re: C'fytyre ka armiku yt sot?

Armiku im sot esht gjysem tulle dhe me syze te medha. Ben sikur esht arkitekt
me lodhi...
/pf/images/graemlins/frown.gif

I love new york

Primus registratum

hmmmmmmmmmmmmmmm armiku im...........
well me duhet te them se eshte mikja ime me i mire, vetja ime qe ne menyre kontradiktore me kthehet ne armik sometimes. well keshtu rritemi, pasurohemi dhe bejme perpara, them une. kur vete vetja behet sfide.............
ndersa armik konkret nuk besoj se kam, te paktem mundohem.

romeo

Forumium maestatis

mjafton te shikohem ne pasqyre /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kur me Kafshon te Gervish

Primus registratum

e po si mendonu ju se cfytyr mund te ket ka lloj loj fytyra gjenden ne mesin ton ja si ky p.sh :confused: ka edhe nga keto :cool:
qe se cajn koken fare per asgje

nike palkola

Primus registratum

Ka shumë kohë që nuk kam pasur dhe nuk kam armik personal.
Për mua armiqtë e Kombit tim, dhe shqipfolësit që punojn kundër interesave të Kombit dhe të Atdheut të Shqipëtarëve, ata që po na e zënë frymen, po na e vrasin të ardhmen, duke na e mbyllur perspektiven, ata që po e varfërojn popullin, janë edhe armiqtë e mi!

nira

Primus registratum

armiku im sot eshte ai qe ka qene perjetesisht ne te gjitha jetet e mia:
KOHA e pameshirshme dhe e paevitueshme
kam vetem veten aleate ne lufte dhe nuk me mjafton...sepse koha eshte me e forte dhe po me mund...

J.A.M.C

orikum

Primus registratum

varet se per ca tip armiku behet fjale,ne te vertete mund te kesh armiq dhe pa pasur konflikte ,apo jo simpati ne drejtime te caktuara.armiku im sot ngelet "hipokrizia".

shqipe

Primus registratum

fytyr te poshter, flok ngjyr ndryshku surrat majmun dhe e ka shpin te kati i katert

Erison700

Forumium maestatis

He heee,... e bukur kjo teme.
Armiku im eshte jeta. Dua ta mund ne te gjitha kuptimet. Te jetoj nje jete ne te cilen nje njeri mund te kete te gjitha gezimet shpirterore. Kur te vdes nuk dua te rikujtoj te gjitha castet e bukura qe kam kaluar ne rrugen time, por dua te iki ne paqe duke pranuar vdekjen, dhe(pasi besimi im ne zote eshte i thelle) te filloj te pregatitem per nje jete te re qe nuk e di si i ka elementet. Jo se kam frike nga vdekja por kam frike qe kur ta shof qe po vjen fundi, te filloj e te them pse nuk e kam kete dhe ate...

Lum ata qe kane dy duar dhe dy kembe. Te gjitha mundesite i kane pse duhet te prapambeten.

Nje jete kemi. Te kerkojme ta mundim, sepse po te mos e bejme do te jete anasjelltas. APACHE

Ela_001

Primus registratum

E pamundura eshte armiku im, e ftoj ne sfide ne menyre konstante, dua te mposht ne duel, dua ta turperoj, dua tia heq buzeqeshjen, dua tia gris hipokrizine.

HELL IS OTHER PEOPLE!!!!!!!!!!!!!

sonida

Primus registratum

Për mua armiqtë e Kombit tim, dhe shqipfolësit që punojn kundër interesave të Kombit dhe të Atdheut të Shqipëtarëve, ata që po na e zënë frymen, po na e vrasin të ardhmen, duke na e mbyllur perspektiven, ata që po e varfërojn popullin, janë edhe armiqtë e mi! [/QB][/QUOTE]

per mu armiq jan ata/ato qe hane buken e vet e mbajne hallin e te tjerve (thashethemxhiet).

vio

Primus registratum

fytyra e armikut tim eshte e paster e bardhe e qeshur,ironike,shperfillese.VETMIA eshte kapur pas meje dhe vetem qesh.jehona e saj me le nje dritherime,nje fytyre te zbehte,syte me lote dhe shume mendime. :confused:

McByrek

Primus registratum

Fytyra e armikut tim eshte e bindur ne vetvete se rreth saj sateliton gjithcka. Ajo qesh shume. Njekohesisht ajo eshte njera nga ato fytyrat qe u kuptohet sheshit qe bejne sikur jane te mencura nderkohe qe idiotesia u kullon nga çdo pore. Ajo ka nje bote te sajen, nje shtepi, miqte, nje garazh me masa mbrojtese per vjedhesit e makinave. Por ajo eshte nje fytyre me shprehje budallai. S'di pse, por me ngjan me fytyren time ne rrethana te ngjashme por tashme te tejkaluara dhe kjo me cingeris nervat. Fytyra e armikut tim ka shprehjen e gabimeve te mia te tejkaluara, por qe s'eshte e vetedijshme per kete dhe qe jeton e vetkenaqur. Per kete arsye une e urrej.

arbi

Primus registratum

armiku im ka ate fytyre qe une shoh cdo mengjes ne pasqyre

emssnc@libero.it

Primus registratum

ARMIKU IM IM ESHTE "NJERIU", SI SHOQERI NJEREZORE,QE IJEP VLERA NJEREZVE QE KANE DHE JO ATA QE JANE.KETE GJE E GJEJ (FATKEQESISHT) TE THEKSUAR NE VENDIN TONE KU NJEREZIT QE KANE LEKE
- KONSIDEROHEN SI: TE ZGJUAR ,TE ZOTET, JANE ATADUHEN DEGJUAR KUR FLASIN NE TAVOLINE .
GJITHE TE TJERET QE DERI DJE KISHIN NJE KULTURE TE GJERE, LETERSIE ,FILOSOFIE ETJ, OST KONSIDEROHEN SI HIC NE QOFTE SE NUK KANE BERE LEK.HARROHET MENCURIA E EKSEPRIENCES TEK TE VJETRIT E KONSIDEROHEN THJESHT SI GJE QE I PERKASIN NJE TE KALUARE PRAPANIKE .UNE JETOJ NE ITALI KU NUK MUNGON AS UJI,AS DRITAT DHE CA KOHE ME PARE PASHE NE TELEVIZOR NJE " PUBLICITA SOCIALE" KU FTOHESHIN TE GJITHE TE MOS SHPERDORONI UJIN DHE TE MOS HARRONI DRITAT NDEZUR
.KJO GJE MUND TE KONSIDEOHET MODERNE POR PO TE NA ETHOSHTE KTE GJE "GJYSHI OSE MAMI" DO THUHEJ :
CNA MERZITEN ,JANE TE FIKSUAR.

Herkuli

Primus registratum

armikun kerkon te dije njerzia
ujku, ujku, te shpetoj bagetia

Armik i denje eshte ai qe s'dihet
ate qe nuk njohem e hije na vihet

I forte nuk eshte ai qe kemi perball
se ate qe shohem dime ti bejme ball

C'ti bejme atij qe ne rreckat tona futur
qe lules i qaset si vemja flutur

C'ti bejme atij qe cdo mengjes
para pasqyres: C'kemi kendes?

C'ti bejme atij qe hiqet si mik
pa pritur e ndehur dic rremben vrik
na mbron nga dreqi, por dreq eshte vete
ate qe nuk mundte, ta ben me lehte

ADRIA

Primus registratum

Armiku per mua nuk do te thote vetem e kunderta e Mikut, po djalli vete, me kuptimin qe s'eshte aspak i mire apo per mire. Me armik nuk kuptoj vetem ata njerez qe s'na duan te miren, na ngacmojne, na mbajne neper goje, shpifin per ne dhe duan te na bejne keq. Me Armiq kuptoj edhe vese apo gjera brenda nje njeriu te cilat ne jemi akoma e me shume duke i luftuar e duke i shmangur brenda vetes sone. Pastaj mendoj qe armik per ne ne shume raste eshte vete vetvetja. Sa e sa here jam bere une armike e vetes, e kam demtuar veten kur jam ndjere shume keq duke ndenjtur pa ngrene, pa fjetur, me dhimbje koke apo gjera te tjera si keto.

Armiku ka ne fakt fytyra te ndryshme. Mund te vije ne formen e smires, inatit, zilise, mendjemadhesise, urrejtjes, vesit te te pires, droges, papunesise, mos-pelqimit, low self-esteem, njeriut me shume fytyra, etj, etj. Fytyren e Armikut as qe kemi per ta gjetur kurre mendoj une pasi ndryshon jo pak po shume nga dite ne dite, nga çasti ne çast, pasi vete ne njerezit ndryshojme me preferencat dhe shijet tona. Sot na pelqen diçka shume, neser e kemi inat. Sot mund te jemi te dashuruar ne palce me nje person, neser sikur fillojme ta urrejme ca e nga ca, me gjithe shpirt. Pra me kuptoni seç dua te them apo jo?!

Sinqerisht ADRIA :cool: