C'ESHTE KOZMETIKA PER JU?

bLuE IcE

"""""PLANETARE""""""
Re: C'ESHTE KOZMETIKA PER JU?

kozmetika!!te behesh e bukur me zor
por edhe e domazdoshme se te ben te bukur!!!..

show

Primus registratum

dikush qe punon me llac do thoshte suvatimi i ftyres se femrave /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

bLuE IcE

"""""PLANETARE""""""

Fillimisht postuar nga Angie:
[qb] dikush qe punon me llac do thoshte suvatimi i ftyres se femrave /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
kush tha,ne bote,sidomos ne ate te spektaklit suvaohen e meshkujt...
qe keshtu me ne pergjithesi...smund te themi te njeriut???!!!!..

TEA

Forumium maestatis

une nuk para lyhem...por ndonjeher e shoh te nevojshme ..pasi vet ambienti ku ti shkon e kerkon ...nuk shoh asgje te keqe.

/pf/images/graemlins/smile.gif

DEVIL-girl

Primus registratum

OK, une desha te pyes kush ka provuar permanent make up dhe saktesisht permanent eye liner?
Nje shoqja ime na ka hedhur idene po asnjera nuk eshte e gatshme te beje hapin e pare.Do doja te dinja nese ndonjera e ka provuar ose di ndonje gje.. is it painful, does it looks original??

AnaBlue

Forumium maestatis

Kam pare ne TV gra qe kane bere permanent make up. Eshte si tip tatoo qe behet ne buze, vetulla dhe sy. Nuk mendoj se eshte ide e mire sepse nuk ke mundesi te ndryshosh formen e vetullave (me mode eshte dhe kjo), apo ngjyren e buskuqit. Pse te besh dicka te tille?

RecurrentDream

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga DEVIL-girl:
[qb] OK, une desha te pyes kush ka provuar permanent make up dhe saktesisht permanent eye liner?
Nje shoqja ime na ka hedhur idene po asnjera nuk eshte e gatshme te beje hapin e pare.Do doja te dinja nese ndonjera e ka provuar ose di ndonje gje.. is it painful, does it looks original?? [/qb]
Djallushe, shume mire qe e bere kete pyetje.

Per mua, eshte nje nga shpikjet e panevojshme te radhes. Te heq psh. te gjitha qimet e vetullave dhe te pikturoj me tatuazh nje vije pa pike personaliteti? KURRE...!!!

Me pelqejne vetullat e mia keshtu si i kam, qe ashtu si shenjat e gishtave, askush tjeter ne bote nuk mund t'i kete si te miat...

moonlight

Primus registratum

Fillimisht postuar nga AnaBlue:
[qb] Kam pare ne TV gra qe kane bere permanent make up. Eshte si tip tatoo qe behet ne buze, vetulla dhe sy. Nuk mendoj se eshte ide e mire sepse nuk ke mundesi te ndryshosh formen e vetullave (me mode eshte dhe kjo), apo ngjyren e buskuqit. Pse te besh dicka te tille? [/qb]
lol, imagjino nji grua shqiptare me buze te kuqe te stampuara perjete, te kete nje rast vdekjeje /pf/images/graemlins/laugh.gif Skandal!

DEVIL-girl

Primus registratum

Nuk po them per buzekuqin apo vetullat por eye liner qe asnjehre nuk me del perfect, :confused: le qe ndonjehere per raste e bej, do ishte mire apo jo te kesh nje semi-pemanent eye liner? e nese dikush e ka provuar te na tregoje per experiencen. :kiss:

babi

Primus registratum

Kozmetika,

nje sasi shamposh e kremrash te cilat ne shumicen e rasteve i nderroj me shpresen per te gjetur me te mira.

Kjo ishte per trupin,

ndersa per fytyren eshte, nje penel, tre lapsa, dy byzkuqe, nje rimel, disa pudra, gjithe gjithe mi merr canta edhe kur eshte e vogel,

Pa harruar ne asnje menyre parfumin MIRACLE.

:book:

cremaster

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Une jam nje ng ata qe e lajne fytyren ne mengjes me Dove Cream Bar

Tani ju thate qe dhe ky lloj sapuni nuk eshte me i sigurt dhe se duhet kontrollu etiketa per ingredients. U bera kurioze dje dhe lexova kutine Ja:

Sodium Cosoyl Isethionate, Stearic Acid, Sodium Tallo(qualcosa se nuk lexohet nga data skadences), Acqua, Sodium Isethionate, Coconut Acid, Sodium Stearate, Cocamidopropyl Betaine, Parfum, Sodium Palm Kernelate, Sodium Chloride, Trisodium EDTA, Zinc Stearate, Tetrasodium Etidronate, CL 77891.

Kaq. Merrni vesh gje ju?? Cremaster??? [/qb]
"Sodium tallowate" eshte sapun prej verteti (dmth yndyre e zier me hidroksid natriumi - sapun tradicional).

Kurse isethinati i natriumit ose isethionati i vajit te arres koko kane squfur. Jo se eshte fundi i botes, dhe ne fakt isethionati eshte me i bute sesa sodium laurel sulfati, por nese ke probleme me lekuren - fajin mund ta kete ky detergjenti me squfur.

eriola

Primus registratum

un pervete perdor neutrogena moisturizer per fytyren se ka vitamina se ktu bon ftoht dhe te thahet lekura. pastaj per parfume gucci rush 2 is my favorite po edhe escada, hugo boss, oxygene or miracle dhe tresor jan nice gjithashtu. une perdor edhe nivea body lotion eshte shume i mire jua rekomandoj. kurse per shampo skam gjet rehat me asnje, une perdorja pantene, herbal essences po me ka dal nga qefi po ju ca shampo perdorni?

AnaBlue

Forumium maestatis

Lara, ky eshte problemi tipik me kremrat e sotem qe jane steroide, qe kane efekt per sa kohe i perdor, por kur i shkeput nga perdorimi, kthehesh si me pare ne mos me keq. Kam lexuar se kremrat e sotem (te shtrenjte e firmato) kane me teper efekte negative se pozitive sepse te hollojne lekuren duke e bere shume delikate ndaj rrezatimit e diellit. Keshtu, pas vitesh perdorimi ne fakt me teper e demtojne.

Tani per tani jam mese e kenaqur duke e lare me sapun dhe pastaj vaj bajamesh+vitamine E kur eshte shume e thate, si fytyren dhe trupin.

Dua

Primus registratum

Yves Rocher eshte firma qe po perdor per fytyren. Arsyeja pse po e perdor eshte se ka permbajtje bimesh vetem dhe me ben mire. Fytyren nuk e laj me sapun asnjehere, kete me ka rekomanduar ekspertja e lekures. Ne mbremje per pastrim perdori gel ose edhe lotion te perzier me qumesht. Ne mengjes e laj fytyren vetem me uje te vaket dhe u fus kremen. Kaq. Fytyren e kam si mos me mire. /pf/images/graemlins/smile.gif

D.

Diavolessa

Valoris scriptorum

Vec uje e sapun. Trukosem ogni morte di papa ..ne se ka noi dasem /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ida

Primus registratum

Do doja mendimin e ndonjeres qe di nga mirembajtja e fytyres.Vajta pyeta ne nje nga institutet per trajtimet e fytyres.Cmimet ishin skandal e vendosa te mos vete.
Atje me thane se fytyra ime eshte e pezier dhe me munges uji.Me shpjeguan se tjeter eshte lekura e thate dhe tjeter lekura pa uj.nuk e di sa e vertet eshte kjo? se ato shpesh here te bejn lavazh truri qe te te bejn kliente.

Me thane te perdore krem Roc ose Aven qe jane per lekur te re.Morra Roc,prisja rezultate me te mira.Them ta ndroj me aven po kam frik mos me dali po njesoj.

Per tonikun nuk e di a eshte e domosdoshme te perdoret dhe cili eshte efekti i tij ndaj lekures.

Dua te ble keto dite dhe nje makeup te Bourjoir.
E ka perdorur ndonjera prej jush?Ia vlen?

Nese keni ndonje ide se cila eshte metoda me e mire per kujdesin e lekures sime me thoni.

Lekura e fytyres time eshte e bardh dhe reagon menjeher me skuqe ndaj acarrimeve te ndryshme.
Akoma dhe pas larjes skuqen disa pjes mbi vetull e ne molleza.Kam disa pika te zeza ne hund dhe ne mjeker.Dhe mjekra shpesh here me behet cipa-cipa.pjesa e ballit mund te them qe eshte e yndyrshme dhe pothuajse shkelqe gjithmone.
Sapunin me kane rekomanduar te mos e perdor absolutisht.Po dhe pa sapun s'rrihet dot.

Po mundet te me pergjigjeni ne shqip mundesisht se s'di me be perkthime.

Ah se harrova diku me zuri syri fjalen acne.Kujt i thon?

Kush mund te me japi zgjidhje per lekuren time do ta vleresoja shume ndihmen e tij.

Me respekt Ida.

AnaBlue

Forumium maestatis

Ida, une nuk i njoh emrat e kremerave ne Athine se jetoj pertej oqeanit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Di se avulli eshte shume i mire per lekuren. Ke pare ndonjehere ndonje guzhinier me lekure te keqe? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Me duket se dhe pikat e zeza hiqen me avull dhe pastaj ferkohen. Jane pore te mbushura me pluhur, pas heqjes se tyre eshte e rendesishme qe ta mbash lekuren vazhdimisht shume te paster (sidomos ti qe jeton ne pluhurat e Athines) duke e pastruar 2-3 here ne dite.

Acne jane pucrat e rinise si i themi ne.

bebi

Primus registratum

Roc eshte french, international.
Shume i mire. :thumbsup:

Ida

Primus registratum

Kam dhe ca nga ato acne ne ball afer me floket.Ikam shtrydh ikam lene edhe per kohe te gjate pa i ngacmu edhe s'ikin. :mad:

Me avull e provova nja dy jave po me dukej sikur lekura ime behej me delikate e acarrohej me shpesh.Plus qe poret hapeshin e mbusheshin prap e me dukej sikur probemi me pikat e zeza mu shtua me teper.Mbase ashtu me dukej mua. :shrug:

Ta provoj prap thua?

Edhe roc dhe avene? francez jane e te dya nga te njetat laboratore vijn.
Po rrokun e prisja si me te mire e them ta ndroj.po s'di si eshte Avene :confused: