C'ESHTE KOZMETIKA PER JU?

MALINA

Primus registratum
Re: C'ESHTE KOZMETIKA PER JU?

Te rrish nja nje ore para pasqyres./pf/images/graemlins/angel.gif))

Princesha

Primus registratum

Si asht ajo prerja "prison break", si qethen te burgosunit a?

I foto mundsisht /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

Princesha

Primus registratum

Po pra si i burgosun.
Thnx

Me dhan menimin tem (edhe pse spo ma kerkon kush /pf/images/graemlins/laugh.gif), tham qe s'po me pelqeka fort. Mashkullit i shkon te kete pak floke perpara jo ashtu krejt fushe.

TranofiljA

Primus registratum

i merr atje ku ke e i co atje ku s'ke /pf/images/graemlins/laugh.gif

..e gjitha varet nga kendveshtrimi i tjetrit....mudesisht rriji larg dritave mbi koke /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Vals

Primus registratum

Si Vasil Ruci i Flamurtarit ne kohen e vet, qe i ngrihej e krefmja perpjete kur vraponte is flamur.

KoDoShi

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
i merr atje ku ke e i co atje ku s'ke /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Nuk i dilet k'shtu sic thu ti...ngjan keq, ta morin t'tjeret per mangesi...masnej 1 ere e lehte t'frynte dhe gjithe ajo pune pune t'shkonte per lesh /pf/images/graemlins/laugh.gif(t'ha shume kohe ti rregullojsh floket n'ket menyr qe thu ti) /pf/images/graemlins/laugh.gif ,mo mir them vej paruke...mundsisht kacurrela-kacurrela dhe bjond(sukses i garantum /pf/images/graemlins/laugh.gif).

Do vijn t'gjemojn femnat nga mbrapa, m'nigjo mu /pf/images/graemlins/winkwink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif!

Kondrapedali

Kondrapedali

Trano, o me probleme ai solucioni tat. Përveç se mund t'vej era keqe /pf/images/graemlins/laugh.gif ka ne rrezik me u bo kaptina multi-kulturaliste. Me pulla-pulla me i llaf. Vene-vene kuq e kaçurrels e vene-vene bjond i lëpim (megjithse s'ka mo bjondllik hiç) /pf/images/graemlins/laugh.gif.

karamel

Primus registratum

Po pra si i burgosun.
Thnx

Me dhan menimin tem (edhe pse spo ma kerkon kush /pf/images/graemlins/laugh.gif), tham qe s'po me pelqeka fort. Mashkullit i shkon te kete pak floke perpara jo ashtu krejt fushe.

[/ QUOTE ]

Per syrin tim eshte sexy per nje mashkull, tani patjeter nje mashkulli me koke te shtremet sma ha mendja qe do ti shkonte. Pastaj edhe ajo e Figos s'eshte e keqe si prerje ( per me teper ato qe jane kacurrelsa /pf/images/graemlins/smile.gif )

Princesha

Primus registratum

Po kur s'ke si ja ban /pf/images/graemlins/shrug.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif?

[/ QUOTE ]

kur ske ath rrin beqar...po e di qe ty te ka pshtu zoti.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

elviskelmendi

Primus registratum

Jo mar Roz smet beqar ai nese ka lek jo
edhe nkjoft sa gjyshi jem ju maroni
mas atyne qe kan lek /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

abs

nuk e di...

kush e ka perdor ndonjehere kte produkt
%7B44674071-4B33-4A50-967F-86775BBE7B0F%7D_ipure1.jpg
gommage biologik per ftyren,shum delikat edhe per ftyrat qe irritohen.

Anana

Primus registratum

une kam perdor nje te ngjashem. I mire qe po lekura do me teper se nje gomazh qe ti shohesh vertet rezultatet. Une perdor clinique dhe jane prodhime shume te mira.

notorious

Primus registratum

ka kremera per femra qe kushtoj nga 280 euro dhe peshojn me gram... them se nje krem i till ju mbaron pun

abs

nuk e di...

gomage eshte i rendesishem per ftyren sepse duke heq rregullisht qelizat e "vdekura" ne siperfaqe e pregatit me mire ftyren qe te marre sieron e kremin.
Clinique kam simpati dhe un sidomos per '3 fazen e pastrimin te fytyres, shum efikas.

/pf/images/graemlins/wave.gif

Anana

Primus registratum

ajo faza me tre hapa me duket boring...Te rrish mengjes e darke te besh te njejten gje me te njejtat produkte...i kam zili ato qe e bejne.

Me pelqen ti ricikloj dhe te perdor te ndryshme. Deri tani ka funksionuar sh mire. /pf/images/graemlins/laugh.gif

kelmendielvis

Primus registratum

Nje nder pre-kondicionet qe na kerkohet ne femrave per te jetuar ne kete epoke moderne eshte kujdesja fantike per fytyre.
Une mendoj qe Kozmetika eshte pjese thelbesore e kesaj kujdesje.

Princesha

Primus registratum

Jo mar Roz smet beqar ai nese ka lek jo
edhe nkjoft sa gjyshi jem ju maroni
mas atyne qe kan lek /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

[/ QUOTE ]

Pse thu "ju"? Pse m'fut edhe mu n'valle?

Un jam e vecante, nuk jam si tana te tjerat /pf/images/graemlins/winkwink.gif