C'ESHTE KOZMETIKA PER JU?

Princesha

Primus registratum
Re: Kozmetika

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Jo, jo per patinim, prandaj kisha pyetje te tilla. Po te perdoresh vaj peshku dhe flexseed oil qe jane te pasura me omega-3 te pastrohet shume fytyra dhe ndricohen floket. Duhet ti perdoresh si kapsula per te pire, jo per ty lyer nga jashte (good luck me u ly me vaj peshku /pf/images/graemlins/laugh.gif).

[/ QUOTE ]

Vaji i peshkut rekomandohet per gjithcka per reumatizem, per kolesterol etj etj.

Ka shume ane te mira, do ishte mire ta pinte cdokush, tashi rekomandohet edhe per femije nga 3 vjec qe ti forcoje kujtesen dhe koncentrimin.

Une ha peshkun ne vend te vajit, rregullisht sepse edhe me pelqen si ushqim.

MLK

Primus registratum

Ene nji recet mungo e na doli se kozmetika u haka /pf/images/graemlins/tipsy.gif

TranofiljA

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif ti t'ben me ndalu me zor mi /pf/images/graemlins/laugh.gif

egziston mundesia te jesh "analfabet" ne kozmetike? /pf/images/graemlins/grin.gif

true confidental

Forumium maestatis

Po e bej ket pyetjen ke kozmetika pa hap ndonji teme te re ...

A dini ndonji menyre per te zgjatur sa me shume tanning qe keni marre nga dielli ne menyre natyrale ....
E dua kaq shume ket ngjyren qe kam mare tani nga plazhi dhe po shof shenjat e para qe do me me ik......

Ndonji tipo cremi i pasocem , a cfaredo sugjerim mund te keni ????

AnaBlue

Forumium maestatis

Shea Butter ose Coco Butter te ndihmojne per te mbajtur sa me gjate ngjyren e lekures duke e mbajtur te zbutur qe mos te rripet.

Ndonje te re nga kozmetika?

Princesha

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: ImPuLs</div><div class="ubbcode-body">Po e bej ket pyetjen ke kozmetika pa hap ndonji teme te re ...

A dini ndonji menyre per te zgjatur sa me shume tanning qe keni marre nga dielli ne menyre natyrale ....
E dua kaq shume ket ngjyren qe kam mare tani nga plazhi dhe po shof shenjat e para qe do me me ik......

Ndonji tipo cremi i pasocem , a cfaredo sugjerim mund te keni ????
</div></div>

Ne menyre natyrale eshte e pamundur mbajtja e ngjyres, per vete faktin se qelizat kane ciklin e tyre te zakonshem.

Megjithate ekzistojne kremra qe premtojne se te zgjasin ngjyren duke te shtu pak ngjyre ne menyre artificiale, jane kremra tip self-tanning. Ka edhe kapsula qe premtojne zgjatjen e ngjyres te marre nga dielli, por me duken mashtrime te zakonshme tregu.

M

Mortal

Guest

Shea Butter ose Coco Butter tightens the skin. Ndihmon me teper ne rifitimin e elasticitetit te lekures duke te mos te lene strech marks ne trup sidomos pas lindjes apo humbjes ne peshe. Edhe vertet punon. Duke qene se gjate veres zakonisht trupi bie ne peshe, do sygjeroja perdorimin e tija. Nuk e di ne eshte shume e sakte qe ndihmon ne ruajtjen e ngjyres.

Duke qene se jam pak e dhene si shume ndaj produkteve te Dove, te sygjeroj Dove self-tanning lotion. Nuk e kam provuar, pasi nuk me pelqen 'tanning' (qofte edhe nga dielli) sado qe sexy mund te duket, lol, por njerez te tjere rreth meje japin thumbs up per produktin.

true confidental

Forumium maestatis

Goca..thnxx per keshillat .....i ekperimentova te gjitha opsionet ....
por shpresoj te mbaj koha ket weekendi qe ti jap nje lluster natyrale ashtu sic bera javen e kaluar , lol

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

shume interesante /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif eshte nje gelule e Biotherm qe quhet "Solaire" kutia ngjyre portokalli...jane kapsula qe merren gjate veres ose edhe ne dimer dhe fiksojne ne lekure ngjyren qe ti ke marre ose qe do te te zgjase sa me shume...edhe vetem UV po te besh dhe te marresh keto kapsula rezultati eshte shume i mire...tani varet a ka Biotherm ne Kanad, moj çike...them se po... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

deatruk

Primus registratum

goxha shkrime. por do te ishte mire qe ti ndanit ne kategori,(pasi ka dhe anlfabet ne kete fushe)
pra sipas moshes dhe sygjerimet,por jo marka te shtrenjat,pasi nuk flasim vetem per nje produkt por te pakten 2-3si per fetyren ,floket ,trupin.
besoj se te gjith diku i perkasim nje shterse,te mesme,
perjashto ushqimit ,mendoj se lekura ka nevoje dhe per stimulues,pasi dhe ambjenti nuk eshte si ne kohen e krishtit
,por jo dhe te perdorim produkte bebash ,pasi s`kan shum kimikate. bebat me te vertet kane nje lekure delikate dhe te holle ,por e cila me kalimin e viteve ashpersohet,trashet ,dhe kerkon nje stimulues me te forte.
prandaj dhe c`do kerm i referohet moshes.
ato qe kane njohori ,do te ishjte me vlere te jepnin opinoine te cilat do te ndfihmonin sa me pak te interesuarit ne kete forum.
po te lexosh ne internet gjen shum por ,praktika eshte me e sakta.
flm

deatruk

Primus registratum

si medoi kush eshte me i mire nga keto tre
Dove Face Care Deep Moisture Facial Cream SPF 15
Vitamin E Moisture Cream
L'Oreal Dermo-Expertise Futur*e Moisturizer + a Daily Dose of Pure Vitamin e, SPF 15, Normal to Dry Skin

M

Mortal

Guest

Cfare lloji e ke fytyren?

Une perdor Bright plus- hydrating brighting lotion nga Clarins. Produktet nga Clarins dhe Origins jane shume me efikase dhe mbrojtese per lekuren. Mendimi im sigurisht. Aplikohet ne mengjes, perpara se te vendoset tualeti.

Nderkohe per sunblock sygjeroj Solei Ultra- Lancome SPF 40, per bardhoshet dhe kuqalashkat. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

deatruk

Primus registratum

ah me shea ktu eshte problemi im,se punoj guzhinjere ,dhe ne mengjes e kam si te thate ,por kur puoj me behet gjith yndyre siper tigonave mo.dhe i kam lexu t`gjitha shkrimet ne kete teme dhe gjiashshtu i kam kaluar ca ore te mira ne internet,neper faqet e kosmetikes,dhe medova se nje nga keto mund te me bente pune ,thjesht duke ju nisur faktit,qe jane natyrale pa shum perberje kimikatesh a si ta them, kane vitamin E qe eshte shum ushqyese per lukuren,dhe meqe kam kohe qe nuk perdor kremra,plus keto qe thu ti jan pak si te shtrenjte,me thon drejten ,pasi nuk do perdor vetem nje ,por ndoshta dy,dhe jo nje muj ,se mos jane vetem keto qe na duhen ne femrave,ky i imi (burri) m`thote qe jom bo shum e "shtrenjte"njese qe mos kalojme tema tjera dikur kam pas perdor aloe avera,kam nja 2- vjet qe me hope perdor ndonje krem,(pune emigracioni,je n`ajer).
jom siper te 30-tave,ne poshte 35-tave(as i koment per moshen ok).por po te me shikosh nuk i jap aq ,por me pak ,do te thote qe dhe fetyren (lekuren ) nuk e kam shum te "kunsumuar"por mendoj se duhet me fillu nje trajtim ,por jo qe me t`paren tek te fortat,me kupto se ku dua te dal.pra dal-nga dal.
pra nje nga keto 3-kremat qe un kam pershkru,kush mendon se mund te sherbej per nisje,mos harro qe punoj mes tymrave,nxetesis,yndyres.
ju flm per c`do pergjigje.

M

Mortal

Guest

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif E kuptoj.

C'fare do sygjeroja une eshte sapuni Dove-Pink. Kete kam vite te tera qe perdor dhe nuk i besoj asnje lloj produkti tjeter per pastrimin e lekures. Mendoj se eshte e nevojshme te perdoresh nje moisturizing cream. Duhet te ushqehet fytyra dhe duke qene se gjendesh ne nje ambient me tymra dhe yndyrera ne ajer, nje maske me uje te ngrohte do te te ndihmonte. Por jo cdo jave sepse te than se tepermi fytyren. Pasi e perdor njehere, duhet te shikosh si reagon fytyra jote. Gjithenje degjoje trupin tende. Do te thoja te mos perdorje fare tualet ne fytyre (pervecse syve) gjate dites se ne ambientin qe punon dhe tualetin, te behet nje bllokim total i poreve dhe fytyra nuk merr fryme dot. Gjate dites perdor ato Dove-wipes.
Nga kremrat e mesiperme une do te shkoja me Dove. Nuk i besoj asnje lloj produkti me teper se cfare i besoj Dove.

Shpresoj te te kem ndihmuar. Nuk jam eksperte fare, por po flas nga eksperienca ime. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Hellena

Primus registratum

Me thene te drejten shume reklame u behet kremerave dhe nuk eshte se bejne ndonje efekt te papare , madje po ti perdoresh me teprice te rrudhet lekura / kjo sdo te thote qe mos ti perdoresh , thjesht duhet kujdes. Per mendimin tim ska me mire se sa natyralja . (kremrat pastaj kam lexuar qe i bejne me placenta )
Nje moisturiser vetem mjafton per mua , Jergens Daily Glow (me pak tan) edhe aq. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
Dove me pelqen gjithashtu se ta mban fytyren te bute , sduhet perdorur sapun i forte kur e lan fytyren ne mengjes.se prishet PH .

deatruk

Primus registratum

rrofshi goca,ne pune as bohet fjale me u ly,ne jeten e perditshme jam tip sportiv,por per raste s`tfal,jo per gjo po i kena dhe me pikatore:)
them ta provoj nje here dove.
gjum t`omel