C'ESHTE KOZMETIKA PER JU?

abs

nuk e di...
Re: C'ESHTE KOZMETIKA PER JU?

Absi kur ta mbarosh La merin /pf/images/graemlins/cool.gif nqs ke kuriozitet te provosh nje alternative tjeter /pf/images/graemlins/idea.gif , kam degjuar se eshte po aq i vlefshem sa La mer /pf/images/graemlins/cooli.gif ...me t nigjume e kam /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ana un besoj se Absi perdor creme sepse lotion perdoret pergjithsisht kur eshte nxete.

/pf/images/graemlins/wave.gif

Indulgence

Primus registratum

Kush nga ju do ma bleje nje La Mer mua /pf/images/graemlins/laugh.gif. Jo per gje, po keni dhe rastin, Shen Valentinin dmth /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

abs

nuk e di...

Indu /pf/images/graemlins/cool.gif ja -->
03917123701-la-mer-creme-de-la-mer.jpg
t vjen keq qe se kam paketu /pf/images/graemlins/laugh.gif

Indulgence

Primus registratum

Rrofsh O_Le. /pf/images/graemlins/kiss.gif
I preferoj gjonat e pa paketume... Le te thone sa te duan qe lekura i ka vitaminat! Une dhe kuçullatës ia heq krisafin para se ta ha. /pf/images/graemlins/laugh.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Ana /pf/images/graemlins/cool.gif kur te te mbarohet La mer /pf/images/graemlins/laugh.gif provo nje her Kanebo /pf/images/graemlins/idea.gif

[/ QUOTE ]
Ku shitet?

abs

nuk e di...

perbri La mer-it /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps . kot thashe,thjesht si alternative /pf/images/graemlins/smile.gif

Indu /pf/images/graemlins/kiss.gif

Guest

Kozmetika eshte pjese e trupit tim. E perdor cdo dite per ti dhene drite fytyres. Kjo pasi kjo eshte nje periudhe ku punoj shume. Perfundime projektesh dhe mbarime afatesh. Ka raste qe punoj 12 ore ne dite. Dhe fle rreth 5 ore gjume. Do i binte qe te nesermen te shkoja ne pune si nje zombie. Ndersa keshtu nje cike krem idratues te Dior. Oh, cfare mrekullie! Me pas pak ngjyre uniforme gjithmone nga dior, nuk le menjane pak blusher roze pasi jam bjonde. Dhe ne fund fare rimeli dhe shikimi behet vertet hyjnor. Ne pune se kuptojne me lodhjen time.
Se mos kujtoni qe harxhoj shume kohe ore...pak fare 10 min.

TEO

Primus registratum

Freskim i temes. MOD mund ta fshini me vone kete postim.

Isabelle

Valoris scriptorum

ciklamin i feksur me pika te verdha dhe e kuqe demi te terbuar

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

ku te ngeli mendja mi ? tek e para apo e dyta /pf/images/graemlins/laugh.gif ?