C'ESHTE KOZMETIKA PER JU?

nejse

Primus registratum
Re: Kozmetika

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

Per lekuren e thate mirserdhe n club-in tim

/pf/images/graemlins/wave.gif

[/ QUOTE ]

Produktet e Aloe Vera-s , jane shume te mira per lekuren e thate. /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

Hellena

Primus registratum

Per poret ka shume produkte te ndryshme , Mary Kay psh eshte goxha mire ..dhe Avon ..etccc
Nese ke lekure combination/oily psh eshte mire te perdoresh tre produkte cdo dite .
E para eshte cleanser qe pastron lekuren / sapuni nuk rekomandohet se e than shume dhe pastaj behet akoma me e yndyrshme me vone .
Hapi i dyte eshte Toner , qe ti ngushton poret e lekures.
dhe hapi i trete eshte Moistourizer qe ta zbut lekuren e ta mbaje te hidratuar ..
Here pas here rekomendohet maskat e lekures sa per te hequr qelizat e vdekura /tip scrub ...
Nese i ben keto rregullisht sduhet te kesh problem me lekuren .

AnaBlue

Forumium maestatis

Kam degjuar qe vaj bajamesh eshte shume i mire te perdoret per trupin, sic thote Blue pasi lahesh kur lekura eshte akoma e lagur. Mundohem ta perdor per vajzen time qe ka lekure shume te thate. Por ajo e refuzon ta perdor gjithmone dhe do me shume vazelinen /pf/images/graemlins/madie.gif

bebi

Primus registratum

vajin e bajameve e kam perdor edhe une nji periudhe kohe, asht shum' "pesante", mban si ere vaji (me duket mu) dhe e le lekuren si te yndyrosur /pf/images/graemlins/shrug.gif s'ka faj vajza...

Princesha

Primus registratum

Flm te gjitheve per angazhimin dhe pergjigjet. Per puder talk se kam dit as une, por ma merr mendja se ka efekt thares te lekures (kam frike mos me bllokojne poret).

Puder s'kam perdor ndonjehere por kam perdor krem kundra lekures te yndyrshme benzoylperoxid quhet, ka efekt keratolitik dhe komedolitik, ka funksionu mire, por eshte pak i shtrenjte.

Do ta provoj kete punen e talkut, ate produktin felce azzurra s'kam ku me e gjet ketu, vec tash marr puder bebesh ose body talk.

/pf/images/graemlins/wave.gif

MLK

Primus registratum

Kujdes me ate pudren talk se me te kap anec ka zvicra /pf/images/graemlins/laugh.gif temorin per kolumbiane

Princesha

Primus registratum

Anablue, per lekure te thate do te rekomandoja, Exomega Creme (A-derma). Eshte shume efektiv dhe pa parabena, pa parfum. Nqs nuk te mjafton ekziston edhe Exomega Balm e cila permban me shume lipide se kremi.

exomega_creme.jpg

AnaBlue

Forumium maestatis

Flm the gjithave. Kam icik merak keto kremrat e pazarit se shumica permbajne steroide qe ta bejne lekuren xham por po ta nderpresesh te behet me keq se duhej te ishte normalisht.

Anana

Primus registratum

Anablue, per ca pazari e ke llafin? Beje mi xham nje here pastaj ia mban hallin me vone...del ndonji krem i ri se ate pune kane:)

Impulse s'di gje per Mary Kay. Sounds expensive:)

ALTIN

Primus registratum

Mos u patinoni shum /pf/images/graemlins/grin.gif se do prisheni shpejt /pf/images/graemlins/devil.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

Jo, jo per patinim, prandaj kisha pyetje te tilla. Po te perdoresh vaj peshku dhe flexseed oil qe jane te pasura me omega-3 te pastrohet shume fytyra dhe ndricohen floket. Duhet ti perdoresh si kapsula per te pire, jo per ty lyer nga jashte (good luck me u ly me vaj peshku /pf/images/graemlins/laugh.gif).

Princesha

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Flm the gjithave. Kam icik merak keto kremrat e pazarit se shumica permbajne steroide qe ta bejne lekuren xham por po ta nderpresesh te behet me keq se duhej te ishte normalisht.

[/ QUOTE ]

Ky kremi qe te rekomandova une eshte pa steroide, nuk eshte krem pazarit e gjen vetem ne farmaci.

Dolores

Primus registratum
Vitamina

Hmmm kremi s te ben gje po nuk more vitamina.....si eshte ajo shprehja c ka magazina tregon vitrina.....or smth like that /pf/images/graemlins/laugh.gif

Meqe jemi ke Vitaminat....cfare mendoni per to edhe si ndikojne per nji lekure edhe kocke te shendetshme? Keni filluar te merrni?

AnaBlue

Forumium maestatis
Re: Vitamina

Dolvil, teoria e mamit tim eshte se cfare ha goja rrefen boja (trupi). /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une ka vite qe marr nje multivitamine ne dite, nuk e di nese ben efekt te mire apo te keq sepse nuk kam me cfare te krahasoj. Mendoj se po te jetosh ne lifestyle qe jetojme ne te kontinentit amerikan eshte e nevojshme multivitamina se nuk e kemi ushqimin e pasur me fruta e zarzavate. Ne Shqiperi akoma gatuhet gjelle me zarzavate, kush nga ne ha gjelle dhe kur eshte hera e fundit qe kemi ngrene?

Dolores

Primus registratum

Une ne fakt mar 1 vitamin C edhe 1 E cdo dite....e para eshte shume e mire per kocken ...sepse une s para pi shume qumesht ...e dyta eshte antioxidant qe te mbron qelizat

Princesha

Primus registratum

Nqs s'pin qumesht do ishte mire te pije kalcium me vitamin D.

Multivitamin nuk eshte keq ta pish, nqs nuk han variushem. Sic dihet jashtetit ushqimet nuk jane origjinale dhe jo te gjithe perberesit e duhur i merr nepermjet ushqimit.