C'ESHTE KOZMETIKA PER JU?

bebi

Primus registratum
Re: C'ESHTE KOZMETIKA PER JU?

endless love.

ketu ku ndodhem une vihet sunblock edhe ne dimer, edhe kur bie shi... /pf/images/graemlins/laugh.gif
eshte vendi ku dielli eshte me i rrezikshem se aty tek ju, apo ne europe dhe gjithnje maksimumi i SPF qe kam pa ketu eshte 30+.
ketu sunblock shiten kudo, dhe ne markata ndodhen tek kasa ku paguan, ne petrol station, ne farmaci ne vende kryesore.
ne cdo shtepi gjinden te pakten 2-3, perdoret shume dhe prodhohet jasht mase. une e di qe nuk ka filter me te larte se 30+, te pakten ne ishullin ku ndodhem un jo...

BISOU

Primus registratum

AMON KALO KNEJ KA KY ISHULLI JONE, SE PO TE COJ NE DUANE READ SE I KE ATY ME RRADHE 30/35/40/45/ PER TE RITUR DHE PER BEBE/30/40/50/60/ BLOCK CAPERTON :devil:

bebi

Primus registratum

Bisou, ndonje produkt qe kuron arrogancen, ka?
Nese po, mos hezito ta blesh.

BISOU

Primus registratum

EMO BLUE DHE TI NUK PASKENI HUMOR ANDEJ NGA ISHULLI JUAJ FARE JUVE...

PO CPATE TI UNE TA THASHE PER TE TE FTUAR KETU TE ISHULLI JONE NJE RRUGE E DY PUNE /pf/images/graemlins/laugh.gif

TE KAM XHAN UNE :kiss: I KAM TE GJITHE XHAN KETU NE FORUM SE JANE TE MIRE DHE JEMI SHOKE.... ME FAL NES E TE BERA TE KEQKUPTOHESH... :angel:

PO QE FTESA QENDRON KETE MOS MA MOHO /pf/images/graemlins/laugh.gif

CIAO :wave:

ladouce2005

Primus registratum

Blue eshte goce Bisou...
Blue faleminderit per informacionin, por sunscreen per bebe, fillon ne 6 muajsh dhe up ketu. nga nuk kam kerkuar, se bebi im, ne dite me diell eshte i mbyllur ne karrocen e vet, qe te mos digjet...
me duhen dhe nja tre jave qe te mund ti perdor dicka.
Bisou :kiss: dhe ne te kemi xhan

BISOU

Primus registratum

PO NE ISHULLIN TONE KA VEND EDHE PER GOCA EDHE PER CUNA JANE TE MIRPRITUR... SIDOMOS NE VERE :devil:

HOT HOT HOT :cool: DHE ME #30- FOR FACE... /pf/images/graemlins/laugh.gif

ELE UNE TE KAM XHAN TY :kiss:

ladouce2005

Primus registratum

si i behet moj gocat e forumit, kur te dalin keto si te thata te vogla ne fytyre, sidomos ne pranvere :smash:
i kam patur qe e vogel dhe ja ku ja rifilluan dhe tani ne "pleqeri" :cry:
ndihme /pf/images/graemlins/frown.gif

BISOU

Primus registratum

wahhh... scrub scrub scrub....
kam nje shume te mire ne casa ta tregoj emrin sonte se nuk e mbaj mend
te behet lekura xham fare /pf/images/graemlins/laugh.gif si bebiowen /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

po kam ca lloje shume te mira scrub-i ne shtepi, po ato te thatat behen si njolla te kuqe kur del nga dushi :smash: dhe kam hall se me demtohet fare lekura e fytyres time engjellore /pf/images/graemlins/laugh.gif

BISOU

Primus registratum

:lol: :lol: une e di qe eshte nje engjell aty afer teje ke shpija jote ...po ja per fytyren engjellore /pf/images/graemlins/laugh.gif mire hajt mo spo them gjo... /pf/images/graemlins/laugh.gif
po degjo me te vertete e kam provoje njehere ate qe te them se eshte shume e mire....
dhe eshte normale te te skuqet pak lekura kur del nga dushi, se nuk eshte leter...
po ama ta ben xham xham xham shume e mire!!!!

fairy

Primus registratum

Kam 2 probleme me floket, e para eshte qe meqe i kam te gjate e meqe perdor pjaster per drejtim me digjen pak ne fund dhe me ndahen ne dysh, problem i ditur sidomos per ato qe e kane flokun e gjate si une. Mos me thoni te heq dore nga pjastra se nuk e bej dot, por dua ndonje lloj kremi flokesh apo maske rigjeneruese qe te beje efekt vertet sepse keto balsamet e maskat mbas larjes ka vite qe i perdor, por ato kane vetem efekt zbutes.
Problemi tjeter eshte se me dalin shpesh floke te reja, qe ne fakt eshte gje e mire dhe shenje shendeti, por floket e reja jane te shkurtra fare e me ngrihen perpjete sikur me ka futur njeri ne korrent dhe nuk e mbaj dot ne kontroll, dua ndonje lloj menyre per t'i ulur, sidomos kur bie shi jane skandal fare. Kaq. /pf/images/graemlins/smile.gif

Rambla

Primus registratum

njesoj si kjo goca ketu siper /pf/images/graemlins/laugh.gif (vetem se une pjastren e perdor shume rralle)

bebi

Primus registratum

ka produkte qe perdoren ne majat e flokeve perpara se te perdoret piastra. produkte te mira ka BED HEAD, por nuk e di a ka ne jurop. /pf/images/graemlins/laugh.gif
per floket e reja e njejta gja, bed head asht pergjgjia. ka nji spray me vitamina e boost per floket...
duhet te kete edhe nga kerastase, mgjth un kam perdor vetem shampoo-n dhe conditioner nga kerastase e masken, (ne jurop jo ktu), e nuk e di, por besoj se duhet ti kete.

ika :book:

ps; piastra :wub:
un i kam floket e drejta qiri, por me piaster rregullohen :wub:

bebivogel

Forumium maestatis

Macke flokeve kur perdor ate piastren ( hekurin me i llaf /pf/images/graemlins/tongue.gif ) s'ke ci ben hic ... eshte normale te digjen ...ke pyetur atje ne ndonje floktore?... se une e po te thashe emra nuk e di ne do gjesh ndonje gje andej ... me thuaj gjithsesi po nuk gjete gje ta nis une nje e provoje /pf/images/graemlins/wink.gif

:kiss: :kiss:

bebi

Primus registratum

e ke gabim bebuth.
produkti (serum per majat e flokve) asht i domosdoshem SIDOMOS perpara hekurosjes. (zakonisht vehet edhe gjate tharjes se flokeve ose kur floket jane te lagur, edhe pa i hekuros)
cudi qe nuk ta ka than parukjeri/ja.
un kto i kam perdor edhe para shum vitesh ne europe.
dhembet, lekura, floket, (thonjte ne fund krejt) nuk lehen pas dore /pf/images/graemlins/smile.gif

bebivogel

Forumium maestatis

une nga c'me kish thene parukiera u nisa ... vete nuk e perdor ... motra ime e perdor e cfare ska provuar ... serum pa serum ... e perseri i digjen njesoj sic thote Macka ( :kiss: ) ... e te thuash qe eshte maj hAmerikes /pf/images/graemlins/tongue.gif ... varet e nga floku ...
nejse jam e pergjumesh so i'll write about it later /pf/images/graemlins/wink.gif

fairy

Primus registratum

Blue flm per pergjigjen gjithsesi /pf/images/graemlins/wink.gif

Beba :wub: S'te kam pare fare, me moli mali.

Une ne fakt, para drejtimit i bej me nje si leng qe ketu e quajne Kristaline, eshte dhe shkelqyese dhe ushqyese, por jo vajore. Ajo ne fakt me ben dhume mire, pa ate me zor me futet kreheri, por prape me digjen. Parukierja me thote te perdor maske mbas larje, por ato une i kam si buke e djathe, prandaj me duhet ndonje gje tjeter. Beba me thuaj ndonje marke apo ndonje emer produkti qe ta kerkoj ketu. :kiss:
Blue me thuaj dhe ti ndonje emer per ate produktin qe the sepse e kam me te lehte ta kerkoj ketu. :wave: :kiss:

bebi

Primus registratum

Mace, e kam te veshtir me te ba sugjerime, sepse nuk e di ku ndodhesh?!? :confused:

Ato qe perdori une, dhe gjehen ketu ku une jetoj, ne evrope dhe ne usa nuk gjinden... prandaj... bohh.
Marka e produktit qe te sugjerova asht Tigli, nuk e di nese ndodhet ne vende te tjera...
Ka plot te tjere, jane zakonisht ne kuti te vogla dhe shume ushqyese per majet e flokeve. Une e perdori gjithnje piastren, por floket nuk i kam te djegur.
Se mos harroj, i pren rregullisht floket?

ladouce2005

Primus registratum

meqe po flasim per floket, keto te mite jane rritur shume dhe boje mbi boje jane bere shume te cuditshem /pf/images/graemlins/frown.gif
i bej maske, perdor serum, mundohem t'i thaj sa me rralle me tharese, e prape ashtu te cuditshem jane, e kane humbur shkelqimin e meparshem dhe jane djegur majat. sot do shkoj t'i shkurtoj pak, por jam e pa lumtur me humbjen e shkelqimit ...
uuu dhe nje gje tjeter, lekurat e thonjve te duarve me jane thare si asnjehere ne jeten time :confused:
a po mi merr cuni gjithe vitaminat me qumeshtin? une marr vitamine suplementare per te plotesuar cfare mund te humb, por duart i kam tmerr te thata. i mbaj tere kohen me lloj -lloj kremrash, same thing :shrug:
i laj pak me shpesh nga c'duhet ndoshta? 30 here ne dite mesatarja :shrug: kam bebe, s'kam c'bej :wub: