C'ESHTE KOZMETIKA PER JU?

Alba Shehi

Primus registratum
Re: C'ESHTE KOZMETIKA PER JU?

Ana, Chanel ka nxjerre nje locion te ri per rrathet e zinj te syve. Nuk e kam perdorur personalisht por kam degjuar njerez te thone qe eshte shume efektiv. Kushton pak shtrenjte( rreth 50$) por zgjat per nje kohe te gjate. Teorikisht(se praktikisht nuk e kam provuar) produkti e trash lekuren,vendos shtresa, te cilat bejne qe kapilaret e gjakut mos te duken shume. PLus mbajtesja e produktit ka nje zar nga i cili del lengu(si nje deodorant) i cili te masazhon pjesen e rratheve dhe ben qarkullimin e gjakut njekohesisht. Give it a try. /pf/images/graemlins/wink.gif

Dolores

Primus registratum

E keqja me kto produkte eshte se po i perdore 1 here ...duhet ti perdoresh gjithe kohes...sepse pas ndalimit te perdorimit kthehesh ne gjendjen tende te meparshme :shrug:

Alba Shehi

Primus registratum

Po mire si thua ti, te mos i perdoresh fare e te rrish sic ishe, apo te besh nje ndryshim qofte ky i perkohshem. Zgjidh e merr! :shrug:
ps. As operacionet plastike nuk jane te perhershme.

Dolores

Primus registratum

Jo moj jo ti perdoresh...por ceshtja eshte se duhet te buxhetosh dhe per to sic ben per cable, internet, phone line, rent ktu qe fokusi im /pf/images/graemlins/smile.gif

Alba Shehi

Primus registratum

Aaaaa aty pastaj varet nga takati. E di cfare, ka kaq shume lloje firmash kozmetike qe variojne nga cmimet saqe sejcila shtrese e popullsise mund te perballoje te kujdeset per lekuren dhe bukurine.

AnaBlue

Forumium maestatis

Ilaci me i mire per rrathet e syve eshte gjumi thuaj. Eshte free por kur s'ke kohe :cry:

Flm Albushe /pf/images/graemlins/smile.gif

bebi

Primus registratum

Estee Lauder DayWear Plus.
Perdoret AM and Pm after cleansing.
SPF 15. High Protection.
Asht me kastravec dhe shum i lehte.
E rekomandoj te blehet bashke me cleanser.

Edhe Clarins nuk asht keq ai me portokall, por nuk ka sun protection. Cleanser asht shum i mire, very light scrub, that u can use twice a day and it's gentle on the skin.

Ndersa nese kerkon nji sunblock vecas, kerko ne farmaci per ato qe jane per bebe, jane free of chemicals dhe shum te lehte e mbrojtes per lekuren.

albana

Lara Croft

Estee Lauder.I kam qejf parfumet e saj. Para dy ditesh bleva njerin prej tyre, Intense pleasures. Kam edhe Beyond Paradise. Te dy shume te kendshem.

Le_Routard

Forumium maestatis

Edhe une kam nje qe vjen pak si era kanell, me duket vetja si sultjash kur e vej. /pf/images/graemlins/laugh.gif Kush do naji luge? /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

intense pleasures nuk me pelqen.
me duket si ato parfumat e vegjel qe jan shit neper rruge me er lulesh.
PLEASURES asht shum i mir, e kam pas para nja dy vjetve, ka nja dy vjet qe kam ra n'dashni me "light blue" te D&G, po ashtu Femminine te D&G dhe Acqua Di GIo.
Kur te shkosh ne parfumeri, provoje light blue...
:kiss: banke

tesoro

Primus registratum

meqe po behet fjale per parfume
my favourite one eshte
J'ADORE

ska me sensual dhe te kendshem /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Rambla

Primus registratum

estee lauder i ka shume te mire produktet. une para ca kohesh bleva nje ombretto te vockel per syte, ngjyra ishte hata fare dhe ngjante natyral, shume bukur, por me kushtoi goxha, 26 € duke menduar qe ishte shume e vockel. se di ku e kam humbur :cry:

p.s. femminine e d&g eshte i mire fare. me perpara sme pelqente dolce gabbana , por ky eshte vertet i kendshem. parfume kam goxha, blej perhere (nje nga pak produktet kozmetike qe konsumoj) dhe i ndryshoj, i vetmi qe sdo me bezdiset asnjehere eshte classique e j. p. gautier :wub:

AnaBlue

Forumium maestatis

Sa me ka marre malli per eren e sapunit Venus /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

O BO BO, MOS FILLOJME NGA PARFUMET, SE I UNE DHE I KOLEKSIONOJ /pf/images/graemlins/laugh.gif
CHANCE DHE MADEMOISELLE TE CHANEL JANE SHUME TE MIRE, PO UNE JAM IN LOVE ME GUERLAIN-CHAMPS ELISE
IN LOVE AGAIN I YVES SAINT LAURENT ESHTE SHUME I MIRE GJITHASHTU.
BLUE LIGHT I D&G ESHTE I MIRE ALSO

Lara, Blue faleminderit. Po provoj ate qe thote bluja, se une jam manjake per mbrojtjen ndaj diellit /pf/images/graemlins/laugh.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

Ndersa nese kerkon nji sunblock vecas, kerko ne farmaci per ato qe jane per bebe, jane free of chemicals dhe shum te lehte e mbrojtes per lekuren.

Rekomaduar nga dermatologu per bebe eshte Neutrogena, spf30, no harsh chemicals. Mund te duhet ta porosisesh llojin qe shkruan No harsh chemicals sepse shume here nuk e gjen ne farmaci.

ladouce2005

Primus registratum

spf30 eshte shume pak per bebe(nese e kam kuptuar mire diskutimin tuaj)
spf60 duhet perdorur, sipas mjekut tim, dhe jo para se te kete mbushur 6 muaj...shpresoj mos t'ja kem futur kot muhabetit une...

bebi

Primus registratum

ketu markat qe prodhojne produkte per te rritur nuk prodhojne per bebe.
un psh perdor filter special qe eshte per bebe 30+, dhe eshte baby special UV.
no chemicals, no fragrance, nn greasy, light and soft.
ndihmon ne elasticitetin e fytyres, eshte gjithashtu kundra ujit me klor te pishinave.

ideal! /pf/images/graemlins/smile.gif