C'ESHTE KOZMETIKA PER JU?

rexi-sexy

Primus registratum
Re: C'ESHTE KOZMETIKA PER JU?

Fillimisht postuar nga schizo_girl:
[qb] kete qe perdor ti nuk e njof, por mund te keshilloj nje prodhim francez, i perditeshem qe perdoret pa intervale, fare I LIRE dhe qe eshte per imperfeksionet e nje ftyre me akne: GARNIER PURE A!!

PS: Blue ke bere nje zgjedhje te mire per sa i perket cosmetikes sate :thumbsup: [/qb]
Faleminderit!do ta provoj.ia kalofshi mire. :wave:

AnaBlue

Forumium maestatis

Nelk@, me ca e ly ftyren ti... se tek avatari te duket nje lekure per te pasur zili /pf/images/graemlins/laugh.gif

crazy

Primus registratum

kozmetika dhe tualeti per femren eshte respektimi i vetvetes. :kiss:

ana karenina

Primus registratum

E keqe e domosdoshme, por per mua peshon me teper fjala 'e keqe' sesa 'e domosdoshme' keshtu qe nuk humb kohe. Thjesht eshte dicka qe 'duhet bere' po nuk e bej /pf/images/graemlins/laugh.gif

moonlight

Primus registratum

Perdor ndonjera self-tanning lotion? Kur arrij te marr icik ngjyre natyrale, ketu tek une vjen fundi i veres; sunless tanning ne saloons s'e kam qejf se te demton lekuren.

p.s. na dolen te gjitha gocat menefregiste; kujtoja se gocat shqiptare ishin icik qejflie per t'mbajt veten /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

ashu posi moono, me vetllat si Brezhnjevi.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

i'll_wait_4_U_in_Heaven

Forumium praecox

Self-tanning e kam perdore edhe une nga ato producted qe quhen tan-towels. Hera e pare qe e kam perdorur keto dite. Dhe te them te drejten jo qe s'me ka pelqyer po me la me shenja tek duart per disa dite. Nuk u shpernda njelloj ne te gjithe trupin.

Per mendimin tim as tanning ne sallone nuk eshte edhe aq i mire se ta rudh lekuren para kohe. Megjithese me pelqen te jem ezmere. Mund ta perdoresh kete menyre, kam degjuar, ne qofte se vendos O lot of moisterizer ne fytyre dhe sunblock lotion ne tere trupin.

Sa per tualetet sidomos cremerat skam ndonje rekomandim te vecante. Kam degjuar ne lajme diku se sa me te shtrenjte te jen nuk kan effekt. Eshte vecse nje menyre per te shitur produktet.

Por do te rekomandoja te perdorni sa me pak nga keto produkte bukurie. Thjesht dhe naturale me mire.

Haag

Primus registratum

There are two things I swear by: Max Factor long lasting lipstick (edhe 24 ore me ka ndejtur ne buze), dhe Neutrogena anti blemish & anti wrinkle face wash. Lekuren e kam shume te paster dhe te bute, por ndodh ndonjehere ne muaj (atehere kur vijne vizitore) qe del ndonje blemish aty - ketu. Qysh kur kam perdorur Neutrogena face wash (prej muajsh tashme), s'kam pare me asnje pimple ne fytyre.

Haag

Primus registratum

Fillimisht postuar nga I-aspire:
[qb] Megjithese me pelqen te jem ezmere. Mund ta perdoresh kete menyre, kam degjuar, ne qofte se vendos O lot of moisterizer ne fytyre dhe sunblock lotion ne tere trupin.
[/qb]
Nuk je shprehur qarte ketu. Nese perdor moisturizer ne fytyre dhe sunblock, atehere behesh ezmere? :confused:

Para perdorimit te self-tanning lotions, rekomandohet qe lekura te lyhet me krem fillimisht ne menyre qe te zbutet, dhe masandej perhapja behet ne menyre uniforme.

ana karenina

Primus registratum

Fillimisht postuar nga moonlight:
[qb] Na dolen te gjitha gocat menefregiste; kujtoja se gocat shqiptare ishin icik qejflie per t'mbajt veten /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Mooni une qeflie jam shume :devil: po kjo mbetet vetem ne teori, sa per praktike i bie shkurt: natyrale :cool:

ana karenina

Primus registratum

Se harrova, kam pare ne nje dyqan xhingla mingash (vathesh, varsesh, unazash etj) nje tabele ku shkruhej: 'Femra pa zbukurime eshte si lulja pa ere'. Te jete e vertete valle? :confused:

b.k.

Primus registratum

tmerr ne jeten e perditshme

e kendeshme ne momente te caktuara /pf/images/graemlins/smile.gif

fairy

Primus registratum

me duket se e kane thene anglezet: Tualeti i ben femrat e bukura akoma me te bukura dhe te shemtuarat akoma me te shemtuara. /pf/images/graemlins/laugh.gif

fairy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Iola:
[qb] E mo mire se kush tha qe lulet pa ere nuk jane te bukra /pf/images/graemlins/smile.gif
Une historikisht nuk kam vene te tilla as veshet nuk i kam te shpuar dhe mbaj vetem nje unaze ne gisht.

Haag ke te drejte per Neutrogena (face wash) edhe me mua ka bere efekt /pf/images/graemlins/smile.gif

A me keshilloni ndonje krem te mire per siperfaqen rreth syve? Ndjej se do filloj te kem nevoje per te :shrug: [/qb]
Iola, sa per punen e syve mos harro asnjehere te flesh pa i pastruar mire nga truku edhe kur je e sapo ardhur nga pubi dhe ne kulmin e lodhjes dhe te gjitha prodhimet Garnier(per sip rreth syve) jane fiks per ty, kurse kur te jesh me nge beji kompresa me kamomil per nja 10 min e pastaj nje maske(keshtu po e quaj) me ajke qumeshti per 30 min gje qe eshte 100 here me e mire se kremi. :thumbsup:

Aman, se une vathet i kam fiksim, jane xhinglat e mia te preferuara. /pf/images/graemlins/wink.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Mu me pelqen kur eshte fytyra e paster. Uje e sapun. Normalisht si cdo femer me pelqe me u ly..ama per nai rast (rralle- ralle).

Nuk me pelqen aspak te shoh vajzat 16-20 vjecare te lyera ...edhe pse mund te jene lyer bukur..por ju humb imazhi i tyre. Ka kohe per gjithcka. E lymja sipas mendimit tim duhet atehere kur e sheh veten qe po prishet imazhi yt... koha ben te veten...sic kemi lind..nje dite do vdesim . (Ligji i natyres)

S'ka lezet ..te afrohet dikush me te puth ... e ne vend se te shijoj shijen e amel te buzeve shijon buzekuqin! Bllah.......

Sipas mendimit tim e lyera o si puna e rregjipetit me pushap! Duket alamet gjoksi i madh etj etj.... e kur e heq..s'ke ca kap me duar! Eshte me mire me pranu vedin ashtu sic jemi!

S'du me thene aspak mos me e kuru vetveten..por ka lloj - lloj menyrash edhe pa arrit tek cremat o fondotinta!

AnaBlue

Forumium maestatis

E kthej mbrapsht fjalen qe vetem uji me sapun eshte i mjaftueshem /pf/images/graemlins/laugh.gif
Help! si t'ja bej rratheve te syve pas nje nate pa gjume? Mos me thoni paketa caji te ftohte se nuk kam kohe.

BISOU

Primus registratum

Fillimisht postuar nga AnaBlue:
[qb] E kthej mbrapsht fjalen qe vetem uji me sapun eshte i mjaftueshem /pf/images/graemlins/laugh.gif
Help! si t'ja bej rratheve te syve pas nje nate pa gjume? Mos me thoni paketa caji te ftohte se nuk kam kohe. [/qb]
Ja po te them une se cfare te besh.
Asgje nuk mund te rikthej nje nate pa gjume nen syte tuaja!!!
Evetmja menyre per te minimizuar dukjen e tyre eshte mbulimi me concealer/ton me i miri deri tani eshte: Christian Dior-smoothing anti-fatigue concealer.
Dhe ne fund te dites para se te flesh rifresko fytyren perdor kremrat qe ke dhe bej pak masazh duke perdorur gishtin e katert lehte duke rrotulluar rreth syrit.Rrathet krijohen nga qarkullimi jo i natyrshem i gjakut ne kapilaret rreth syrit. deri tani nuk ka zgjidhje tjeter!!!!!
:wave:

ana karenina

Primus registratum

Iola bejne mire edhe rretha te holle kastraveci per pak minuta po ti vendosesh mbi sy :cool: /pf/images/graemlins/smile.gif

ana karenina

Primus registratum

S'ka gje /pf/images/graemlins/wink.gif

Une i kam frike keto produktet kozmetike, sidomos keto te tipit: kunder rrudhave ne sy, kunder celulitit, kunder njollave te diellit, kunder kesaj e kunder asaj, me duken shume te tepruara dhe te demshme :confused: Jam per ngrenjen e karrotave per ti shtuar fytyres vitaminen E, per masazhimin e flokeve me te verdhe te rrahur veze, te lyesh fytyren me lekure kastraveci, ta shplash me kamomil, ta lyesh me ajke qumeshti, thone qe ben mire ta lyesh edhe me mjalte etj etj /pf/images/graemlins/wink.gif Di njeri te tilla receta? :rolleyes:

ana karenina

Primus registratum

Christian Dior-smoothing anti-fatigue concealer

Vetem ti mesosh emrin permendesh deri tek dyqani do mundohesh me shume se c'je munduar gjithe naten /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ke kjo tema kam lexuar lloj lloj llafesh qe nuk ma priste mendja qe egzistonin. Gjithmone neper parfumeri pyes veten: pse ka njerez qe i blejne keto gjera? I bie te rrish me ore te tera ne dite per te lyer syte, rrathet e syve, mollezat, mjekren, ballin, nenvetullen, mbivetullen etj me kremra te ndryshem, te tjere diten e te tjere naten, te tjere kur bie shi e te tjere kur eshte diell :eek: