browseri më i mirë!!!

maxper

Primus registratum
Re: browseri më i mirë!!!

per mua browseri e i mire eshte Avant Browser,
i cili mund te gjendet te www.download.com.
eshte tip opera po me i bukur dhe me popup blocker

une me kete punoj.!

pupi

Primus registratum

Mozilla mer tyca.

IE Sucks
Firebird eshte Mozilla me Menu si IE

S

Scorpion

Guest

Me i miri, me i thjeshti per tu perdorur e qe eshte i mbrojtur eshte Internet Explorer 7 Eshte pjese e Windows Vista.

37_internet_explorer_7_beta_1.jpg

Me poshte eshte dhe nje krahasim me Mozillan, per shpejtesi ne upload te faqeve

mem_usage.gif

S

Scorpion

Guest

I don't think so /pf/images/graemlins/winkwink.gif

S

Scorpion

Guest

Ka thjeshtesi ne hapjen e Tab IE 7, Mozilla te lodh me hapjen e new Tab.

olti

Neo

Une se kuptoj kete lavderim te madh qe i behet Firefox, kur ne te vertete nuk eshte dhe aq per t'u lavderuar. Si Firefox dhe Opera japin veshtiresi ne hapjen e tere faqeve te internetit. Psh me Opera postimet e AF dalin te gjitha ne mes te faqes, per te mos thene per germat pastaj. Edhe me fajerfoks po te njejtat probleme. Sa per Memorie. Mua shpesh ma bllokon FF kompjuterin ndonjehere dhe jo ndonje tjeter. Sidoqofte vete personalisht perdor Avant Browser dhe jo IE, por ky eshte i bazuar ne kodin e IE dhe nuk ka kurre probleme me hapjen dhe pamjen e faqeve, madhesine e fonteve e gjera te tjera si keto. Edhe hapja e dritareve shumefishe brenda nje dritare kryesore vetem te Avanti funksionon mire. Te FF tabbed browsing funksionon vetem nese e zgjdh me vete dhe kjo vetem nese klikon cdo here qe te duhet te butoni perkates, ose nese ben Ctrl-T, por jo automatikisht. Edhe me linket e njejta gje. Nese klikon nje link FF ta hap ne faqe te re dhe jo brenda dritares fillestare.

a1

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Me i miri, me i thjeshti per tu perdorur e qe eshte i mbrojtur eshte Internet Explorer 7 Eshte pjese e Windows Vista.

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/thumbsup.gif Edhe pse ne beta version , deri tani fuksionon shume mire dhe po na kenaq /pf/images/graemlins/laugh.gif

vshehu

Primus registratum

Kam perdorur gjate kohe IE, nje kohe e provova Netscape dhe prej kur fillova me Firefox e gjeta vehten /pf/images/graemlins/smile.gif
Eshte definitivisht browseri me i mire. Punon me shpejt se IE, ka mbrojtje solide per Spy dhe Addware(asnje mbrojtje nuk eshte ideale).
Sendi qe me pelqen me teper jane shtojcat (extensions). Ato qe i perdori:
DownThemAll -&gt; Si download accelerator, mirepo eshte i integruar ne browser. Mundeson pauzimin e downloadeve, rinisje etj etj etj...
IE Tab -&gt; Nese ndonje faqe nuk hapet me Firefox (zakonisht faqe nga microsoft.com /pf/images/graemlins/smile.gif atehere e hap ne tab te ri qe shfrytezon mekanizmin e Internet Explorer-it. E perdori kur dua te hapi WMA video fajlla per te cilat Microsoft nuk ka krijuar plugin per browsera tjere. Perndryshe WMA eshte format i Microsoftit .
Tab Mix Plus -&gt; Mundeson opcione shtojce per manipulim me tabet.

E kam provuar gjithashtu edhe IE 7.0 mirepo ende ka shume problem. Dhe ngarkon memorjen (RAM-in) shume me teper se Firefox.

Operen e kam perdorur shume pak, me ka pelqyer por i duhet pak kohe derisa te starton. Kjo me shkonte ne nerva dhe nuk e perdori me. Gjithashtu shume keyboard shortcuts nuk punonin ne te si CTRL+ENTER, CTRL+NEW ... Nuk kam kohe te mesoj shkurtesa te reja per cdo browser qe do dale.

Netscape deshtoi me versionin 8.0. Ka shume probleme qe nuk ka arritur ti zgjidhe.

Avant Browser ma kane lavderuar por nuk e kam provuar. Ndoshta ndonjehere /pf/images/graemlins/smile.gif

jak

Primus registratum

po per problemet e IE a s'gjete dot ndonj faqe?Une pedor firefox dhe s'kam pat probleme te shumta.Mos te filloj te permend ato viruset qe i bien microsoft me gjyma.

olti

Neo

Nuk ka dyshim se IE eshte me i keq se FF, por nga ana tjeter nuk duhet te jene keto vleresime superlative per FF ne nje kohe qe nuk eshte aq super.

jak

Primus registratum

ti bere nje link nga nje punonjes i microsoft ne nje forum.
IE po behet akoma dhe me i ngjashem me FF.Windos Vista po behet me i ngjashem me linux.Paret qe shpenzon Micro$ nuk besoj kurr s shpenzohen ne open source projects.