Hmmm Megi per Operan mos me thuaj sepse ka shume Crashe me aq sa e kam perdor une ! Google Chrome kshu eshte i mire une personalisht e mbaj per webe ne Flash, ndersa kur ske internet te mire ai sikur eshte i lodhur dhe ste punon mire, ndersa mozilla e hap webin dhe kur ske internet te mir !Google Chrome & Opera perdori une,,,jane shume te shpejta dhe te sakta..~
Oksi,flm do e kem parasysh!Hmmm Megi per Operan mos me thuaj sepse ka shume Crashe me aq sa e kam perdor une ! Google Chrome kshu eshte i mire une personalisht e mbaj per webe ne Flash, ndersa kur ske internet te mire ai sikur eshte i lodhur dhe ste punon mire, ndersa mozilla e hap webin dhe kur ske internet te mir !
Ti si te duash, por per mendimin tim perdor Mozilla 4 ose ndonje vers me te vjeter si 3.6 dhe Google Chrome ! Per mua kete jane ne nivelin e 1, ndersa te tjeret jane ne nivelin e 2-te ! Mozilla dhe Chrome seshte se hasin shume Crashe, ndersa Opera, Internet Explorer e keto tjeret jane kot sja vlejne ! Me keto je me i sigurte dhe updated i merr automatikisht !Oksi,flm do e kem parasysh!