APELI I DITES

helibak mucogllava

Primus registratum
Re: APELI I DITES

Fillimisht postuar nga Peshkatari 27:
[qb]
Fillimisht postuar nga trendy81:
[qb] e peshkatar :smash: u zume i cike pardje kur pa se nonji prej binjakeve i ngjante komshiut po kur pa tjeterin u qetesua. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Pranej kishte vdek komshiu mi???
Cuni jot qeka ai qe sa mso i emer vdiska pronari qe man ate emer???Kur kishte msu me thene babi,gjithe prisnin te vdiste babi,kur vdiq komshiu /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
jo re gjall jam uen ca genjen ti ka ndryshuar tani re nuk quhet me babi ai qe te ben po ai qe te ka me letra :smash:

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Peshkatari 27:
[qb] E cem la gjet mu.M'osht bo kaptina gjithe proteza kockash fallco.prej ktyne cekicave :cry: Zguxo robi me shpreh :wub: se me vrap e ha nai cekic kokes.
O X ray,mqs qeke boss,me financo nai kurs si te ruhem ka cekici [/qb]
o peshkoooo si ben edhe ti po ku pyet burri me 3 vare mbrapa kokes re amaniiiiii sa njeriu keq dashka edhe nuse pale :smash:

bimba81

Primus registratum

peshkataro shif se rre zeqo se kam komshi une ate.zeqo do dhe ti ca cekica e
:smash: :smash: :smash: sot ngela tu rraf po me dhemb krahu. :mad: /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga trendy81:
[qb] peshkataro shif se rre zeqo se kam komshi une ate.zeqo do dhe ti ca cekica e
:smash: :smash: :smash: sot ngela tu rraf po me dhemb krahu. :mad: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po pranej them une...! kafe e mire(me bisht)1 Hidromazh,1 masazh personalisht prej meje,Pas ketyre gjerave te thjeshta dhe mbreselenese,do jesh perseri ne forme te plote te rrahesh ke te duah ti :rolleyes:

fiks2003

Primus registratum

Paska plas sheri modh ktu......ça doni keshtu me teper paqe bijt e mi.....

Si mendoni sikur ketu te fillojme te pime edhe ndo nje gje se nuk shtyhet muhabeti ndryshe?.... /pf/images/graemlins/wink.gif

Diddy19

Su@mi

Fillimisht postuar na Peshkatari27:
Po ti Loren dakort je me ate qe du une

Ec e ma thuj ke veshi se ka sh mundesi te jete e njejta gje me ate qe du edhe une!Kshu bejme edhe bis!

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga loren^:
[qb] Fillimisht postuar na Peshkatari27:
Po ti Loren dakort je me ate qe du une

Ec e ma thuj ke veshi se ka sh mundesi te jete e njejta gje me ate qe du edhe une!Kshu bejme edhe bis! [/qb]
Afroje veshin.... :wub: :kiss: :tipsy: ...
dakort???

bimba81

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FiKs-FaRe:
[qb] Paska plas sheri modh ktu......ça doni keshtu me teper paqe bijt e mi.....

Si mendoni sikur ketu te fillojme te pime edhe ndo nje gje se nuk shtyhet muhabeti ndryshe?.... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
shif ky vjen shkru ndonje mesazh dhe e braktis temen.shqiptaret po nuk i mbajte e fillojne sherrin tak tak keshtu fikso mbaj pergjegjesite e tua. :smash: edhe nje per ty

Diddy19

Su@mi

Fillimisht postuar nga Peshkatari27

Une po e afroj veshin....po c'do gjuha jote afer veshit tim??? :confused:

fiks2003

Primus registratum

.....kom qene tu degju parlamen e mu ka bo koka dhall....se ne ato zihen a prap s`qisin gjo ne
selamet....po shyqyr qe jon ato se ka materil edhe per ne me na bo me qesh....

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga loren^:
[qb] Fillimisht postuar nga Peshkatari27

Une po e afroj veshin....po c'do gjuha jote afer veshit tim??? :confused: [/qb]
Ho mi prea...Eshte matematikisht e kuptueshme /pf/images/graemlins/wink.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FiKs-FaRe:
[qb] .....kom qene tu degju parlamen e mu ka bo koka dhall....se ne ato zihen a prap s`qisin gjo ne
selamet....po shyqyr qe jon ato se ka materil edhe per ne me na bo me qesh.... [/qb]
Po Palomen se dha fare :confused:

fiks2003

Primus registratum

....per ate nuk di gjo se kom qen ne sallen e aty plenave se mu desh te mor ca materiale per fiksin neser...... :thumbsup:

Diddy19

Su@mi

Fillimisht postuar nga Peshkatari_27:
Ho mi prea...Eshte matematikisht e kuptueshme

Do jete patjeter ndonje binom i njojtur! :kiss:

Diddy19

Su@mi

Po mire mi goce,meqe s ditke ca te na thuash ..na thuaj njehere ca do te thote ajo firma qe ke vene ti..ajo ne latinisht..kjo "mutata" ca kuptimi ka se me ka ngelur merak?? /pf/images/graemlins/tongue.gif