ky akoma s'eshte duke na dhene dhurata pa le vendin ne administrate.dua dhuraten qe na premtove po pres una /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga X-Ray:
[qb] :wave:
Pershendetje te gjitheve!
Si ja keni kaluar me ket vapen sot mire?
Si gjithmone paraqitem mbasdite ne Forum,por kj nuk do te thote qe nuk mud te marre pjes ne administrate!
Si thua ti Fiks?
Sa per sqarim,si nendahet kjo administrata,si funksionon??? [/qb]
:shrug: :shrug: as mos ta ndjej hiqFillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] kush klub me??!! shef ti trendo sna paskan ftu kta neve ke ai klubi!! [/qb]
Ca pishinash ishe ti mi?Pishinat e akllit n'Suedi eee.Genjeshtare.Une dje kom qen per peshk.Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] una per inot te fiksit hika vete ne pishina /pf/images/graemlins/laugh.gif :wink: [/qb]
:thumbsup:Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb] O ketu eshte bere per te uleritur,ti japim temes nje ngjyre me argetuese,se keshtu nuk po shtyhet me,nuk me vjen me per te shkruajtur!
Ndonje ide ka ndonjeri??? [/qb]
PO Kta 2 te funit,kur i ke bo miFillimisht postuar nga trendy81:
[qb] ore po ti ske turp fare o peshkataro edhe ne ankand me qite :smash: sa per kalamajt une e ofendova se kam 5 dhe jo tre. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Pse me???Mo mire coje chati chiti.Kur s'ka car te beje njeriu,tund deren :wave:Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb] Okama ju me keto gjera!?!?
Po e cojme ke chit chati temen! [/qb]