APELI I DITES

hot

Hotgirl
Re: APELI I DITES

una per inot te fiksit hika vete ne pishina /pf/images/graemlins/laugh.gif :wink:

bimba81

Primus registratum

hajde pra po hap prape une sot si gjithmone e para qe paraqitem tek kjo tema. /pf/images/graemlins/wink.gif

bimba81

Primus registratum

Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb] :wave:
Pershendetje te gjitheve!
Si ja keni kaluar me ket vapen sot mire?
Si gjithmone paraqitem mbasdite ne Forum,por kj nuk do te thote qe nuk mud te marre pjes ne administrate!
Si thua ti Fiks?
Sa per sqarim,si nendahet kjo administrata,si funksionon??? [/qb]
ky akoma s'eshte duke na dhene dhurata pa le vendin ne administrate.dua dhuraten qe na premtove po pres una /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

edda

Primus registratum

Mirmjes t'gjitheve! Uhhh, sa vape qi bon, u nezem hor, u nezem

Po ky mi s'na ka thone akoma çar dhurate do na boj? or çuno jemi n'ekonomi tregu, sot po s'i bone reklam mallit iken per l..

fiks2003

Primus registratum

Mace nuk te merren mend ty mi qe rrotullohesh aq shpejt...se mu mi lodhe syt......

Pse nuk vine te tjeret me paraqit forcen ketu?

bimba81

Primus registratum

ti nuk ia var temes tate per vete do dhe te tjeret pa le.forumi do argumenta jo keshtu kot. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif je bo si politikanet vetem llafe dhe vepra hic /pf/images/graemlins/tongue.gif

fiks2003

Primus registratum

Trendi kishte trafik shume sot prandaj u vonova..

..per argumentat mund te shprehesh me qarte,nuk te kuptoj.... :confused:

Diddy19

Su@mi

Po te thote se shume ke premtuar dhe asgje s ke dhene deri tani!(krahasimi me politikanet e sotem ishte i goditur)

He jepi..se data 25 po afrohet! /pf/images/graemlins/tongue.gif

fiks2003

Primus registratum

Paske qene e pangopur ti.... dhe e pa duruar.....
tha qe ne dt 25 do shpallim rezultatin e zgjedhjeve por per momentin nuk kemi zgjedhes kushtu qe ky proçes me duket i deshtuar ashtu si gjith proçeset zgjedhore ne Shqiperi...... /pf/images/graemlins/wink.gif

O ketu eshte bere per te uleritur,ti japim temes nje ngjyre me argetuese,se keshtu nuk po shtyhet me,nuk me vjen me per te shkruajtur!
Ndonje ide ka ndonjeri???

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] una per inot te fiksit hika vete ne pishina /pf/images/graemlins/laugh.gif :wink: [/qb]
Ca pishinash ishe ti mi?Pishinat e akllit n'Suedi eee.Genjeshtare.Une dje kom qen per peshk.
Dobet shume edhe me vujtje qamet :cry:

assassino26

Primus registratum

O Trendy,se mer vesh ti rrushi qe te bona mama me 3 kalamaj qe te te shpetoja ka ai tipio,qe dote mu tu hudh siper me kthetrat e tija te mprehta /pf/images/graemlins/laugh.gif Nuk e vlerson qe te kom shpetu jeten. :mad:
si denim do bosh me verte 3 kalamoj.
Zgjidhe njonin ktu ke apeli qe te realizosh denimin.
HAjde cuna hudhuni,kush do bohet baba me mami Trendyn

bimba81

Primus registratum

[qb] O ketu eshte bere per te uleritur,ti japim temes nje ngjyre me argetuese,se keshtu nuk po shtyhet me,nuk me vjen me per te shkruajtur!
Ndonje ide ka ndonjeri??? [/qb]
:thumbsup:

bimba81

Primus registratum

:mad: ore po ti ske turp fare o peshkataro edhe ne ankand me qite :smash: sa per kalamajt une e ofendova se kam 5 dhe jo tre. /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga trendy81:
[qb] :mad: ore po ti ske turp fare o peshkataro edhe ne ankand me qite :smash: sa per kalamajt une e ofendova se kam 5 dhe jo tre. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
PO Kta 2 te funit,kur i ke bo mi :eek:

bimba81

Primus registratum

dy binjaket e fundit mo i bona pardje tak fak jam e shpejte una /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

assassino26

Primus registratum

Mduket se uen skam gisht...Apo jo???
Kur kena qene bashke per here te funit ne mi???Para nja 7 mujesh :rolleyes: :book:
E mire mire urime.Te te rrojne

assassino26

Primus registratum

[qb] Okama ju me keto gjera!?!?
Po e cojme ke chit chati temen! [/qb]
Pse me???Mo mire coje chati chiti.Kur s'ka car te beje njeriu,tund deren :wave: