sa dor te rende qe paske moj me siguri burrin e martuar do e maresh ti,,po ska gje he se mau prpa komshi do me kesh :wave:Fillimisht postuar nga trendy81:
[qb] peshkataro shif se rre zeqo se kam komshi une ate.zeqo do dhe ti ca cekica e
:smash: :smash: :smash: sot ngela tu rraf po me dhemb krahu./pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:thumbsup: shif si e ka kuptu kollarja merr shembull ti zeqoFillimisht postuar nga Kollarja:
[qb] Ishalla thuj nuk hosh ne hedhje çekiçi, se ka me t'fluturu maj thones, mor qyq. [/qb]
Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[QB] o me jan mar mungesat per sot e??!1 una erdha me sjell raportin se kto dite do e coj me e rregullu kopjutrin ne sma mer menja se do vij shum shpesh..
hajt te falal njehere /pf/images/graemlins/laugh.gif
ps: sa ja dhate njeriu ate postin e kryetares ju vdiqa!!! :smash: :smash:
ej po neser behen shpalljet.keshtu kishte thene fiksi me date 25 qershor. /pf/images/graemlins/smile.gif :kiss: hajde se ndrysha ta mora vendin une pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif
Paska ardh ene nji i ri ktu kollare i thokan:Fillimisht postuar nga Kollarja:
[qb] Ishalla thuj nuk hosh ne hedhje çekiçi, se ka me t'fluturu maj thones, mor qyq. [/qb]
e mi ate po mar shembull une yyyyyyppppppp xhixhiiiiiiiii ha fasuleeeeeeeeeeeeeeeeFillimisht postuar nga trendy81:
[qb]:thumbsup: shif si e ka kuptu kollarja merr shembull ti zeqo [/qb]Fillimisht postuar nga Kollarja:
as nje cike se puth papapa ca paska qene ai si rri me nje vend si rri :smash: :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga FiKs-FaRe:
[qb] Zeqooooooooooooooooooooo dil nga je fut e shpeto veten se kjo s`ka nermen me push tut gjujt...shpejto se neser ti mduhesh i gjall se do shpallim rez e votimit...
Trendy puthe nje here se na shtive fryken..kaq e eger je mi dreq!!!!!!!!!! [/qb]
ej po puno me te vertet tek top -channel ti mo??????????Fillimisht postuar nga FiKs-FaRe:
[qb] Neser mroma te Pallati i Kongreseve do knoj nje kongetar grek Lefteris Pantazis..kush do me ardh le te vi neser paradite te roja mrapa piramides e te kerkoj kartonin qe lexo FiKs FaRe ene me ate ka me hy e me nejt ne llozh.... :thumbsup: ju presim [/qb]