APELI I DITES

hot

Hotgirl
Re: APELI I DITES

o me jan mar mungesat per sot e??!1 una erdha me sjell raportin se kto dite do e coj me e rregullu kopjutrin ne sma mer menja se do vij shum shpesh..
hajt te falal njehere /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: sa ja dhate njeriu ate postin e kryetares ju vdiqa!!! :smash: :smash:

ps: jam tuj pertu me e lexu se ca behet mo perpara kshu qe po patet mundci ma beni nje permbledhje te shkurter te situates

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga trendy81:
[qb] peshkataro shif se rre zeqo se kam komshi une ate.zeqo do dhe ti ca cekica e
:smash: :smash: :smash: sot ngela tu rraf po me dhemb krahu. :mad: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
sa dor te rende qe paske moj me siguri burrin e martuar do e maresh ti,,po ska gje he se mau prpa komshi do me kesh :wave:

bimba81

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kollarja:
[qb] Ishalla thuj nuk hosh ne hedhje çekiçi, se ka me t'fluturu maj thones, mor qyq. [/qb]
:thumbsup: shif si e ka kuptu kollarja merr shembull ti zeqo

bimba81

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[QB] o me jan mar mungesat per sot e??!1 una erdha me sjell raportin se kto dite do e coj me e rregullu kopjutrin ne sma mer menja se do vij shum shpesh..
hajt te falal njehere /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: sa ja dhate njeriu ate postin e kryetares ju vdiqa!!! :smash: :smash:

ej po neser behen shpalljet.keshtu kishte thene fiksi me date 25 qershor. /pf/images/graemlins/smile.gif :kiss: hajde se ndrysha ta mora vendin une pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

fiks2003

Primus registratum

[qb] Ishalla thuj nuk hosh ne hedhje çekiçi, se ka me t'fluturu maj thones, mor qyq. [/qb]
Paska ardh ene nji i ri ktu kollare i thokan:

O Kollare O Kollare
ne s`na e ni hiç fare.
O Kollare o firaun,
pse s`ke ardh gjith kto dit ne forum? /pf/images/graemlins/smile.gif

fiks2003

Primus registratum

O kollare ti qeke lesh fare....nuk e shef te targa ime qe un kom roje.......... :thumbsup:

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga trendy81:
[qb]
:thumbsup: shif si e ka kuptu kollarja merr shembull ti zeqo [/qb]
e mi ate po mar shembull une yyyyyyppppppp xhixhiiiiiiiii ha fasuleeeeeeeeeeeeeeee :wub:

fiks2003

Primus registratum

Neser mroma te Pallati i Kongreseve do knoj nje kongetar grek Lefteris Pantazis..kush do me ardh le te vi neser paradite te roja mrapa piramides e te kerkoj kartonin qe lexo FiKs FaRe ene me ate ka me hy e me nejt ne llozh.... :thumbsup: ju presim

fiks2003

Primus registratum

Zeqooooooooooooooooooooo dil nga je fut e shpeto veten se kjo s`ka nermen me push tut gjujt...shpejto se neser ti mduhesh i gjall se do shpallim rez e votimit...

Trendy puthe nje here se na shtive fryken..kaq e eger je mi dreq!!!!!!!!!!

bimba81

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FiKs-FaRe:
[qb] Zeqooooooooooooooooooooo dil nga je fut e shpeto veten se kjo s`ka nermen me push tut gjujt...shpejto se neser ti mduhesh i gjall se do shpallim rez e votimit...

Trendy puthe nje here se na shtive fryken..kaq e eger je mi dreq!!!!!!!!!! [/qb]
as nje cike se puth papapa ca paska qene ai si rri me nje vend si rri :smash: :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

bimba81

Primus registratum

sot e para una.loren ku je mi???????? /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

bimba81

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FiKs-FaRe:
[qb] Neser mroma te Pallati i Kongreseve do knoj nje kongetar grek Lefteris Pantazis..kush do me ardh le te vi neser paradite te roja mrapa piramides e te kerkoj kartonin qe lexo FiKs FaRe ene me ate ka me hy e me nejt ne llozh.... :thumbsup: ju presim [/qb]
ej po puno me te vertet tek top -channel ti mo??????????

Diddy19

Su@mi

Eh trendy..kam provim ne fizike neser :book: ...s ja kam fare haberin /pf/images/graemlins/frown.gif ..kshu kur kujtohesh te mesosh 2 dite para provimit.. :smash: .

po ama edhe te Af-ja nuk bera vonese..me mire vone se kurre..me justifikoni keto 2-3 dite pls! :book: :cry:

Mos me harroni mua neser edhe pse jam ne provim..lutuni pak per mua!

fiks2003

Primus registratum

Erdha sa per te shpallur rezultatin e votimit:

HOTGIRL zgjidhet kryetare e Apelit te dites
trendy81 nen/kryetare
ZeQo PiLaFi sekretar

Kush ka ankime le ti shkruaj pergjigjet do i merni mbasdite.

URIME STAFIT TE RI TE APELIT :wave: