APELI I DITES

bimba81

Primus registratum
Re: APELI I DITES

urrraaaaaaa jam nenkryetare.po ti fikso je presidenti i apelit e?????se nje detyre te duhet dhe ty mos na e lesh ne ne dore te gjitha vendimet. /pf/images/graemlins/laugh.gif

bimba81

Primus registratum

Fillimisht postuar nga loren^:
[qb] :cry: :cry: S eshte e drejte :cry: :cry:

Fiks fare :smash: [/qb]
s'ka gje mi se kur mos jem une dhe hoti na zevendso neve ti.psh hoti per ca dite nuk vjen se i eshte prish pc
ps:in bocca al lupo per l'esame fizike e?????bobobo njeshi apo dyshi?

fiks2003

Primus registratum

Loren mos qaj se ti gezon status te vecante....gezon imunitet ketu......

Zgjedhja u be sipas disa kritereve:

Hoti si me e vjetra ne forum dhe qe eshte shume aktive.
Trendy si e re.
Zeqo si mashkull qe mos i linim femrat pa mbrojtje.

Stafi do kete shume detyra te rendesishme si psh.

..do ta bej temen sa me aktive duke terhequr simpantizante.
...do vlersoj shkrimin me te bukur te mujit
...do te mbaj rregull
...do organizoj festa te ndryshme si dhe takime te antareve..etj. :thumbsup:

Diddy19

Su@mi

Fillimisht postuar nga trendy81:
s'ka gje mi se kur mos jem une dhe hoti na zevendso neve ti.psh hoti per ca dite nuk vjen se i eshte prish pc

Hoti s vjen mi???Pffff..Hotin gjithe diten ne Af e ke (qenka rast per tu shenuar ne kalendar ky i sotmi qe i qeka prish pc-ja) /pf/images/graemlins/tongue.gif

ps:in bocca al lupo per l'esame fizike e?????bobobo njeshi apo dyshi?

Crepi il lupo trendy!Magari te ishte i ndare provimi..po eshte gjithe lenda e fizikes bashke /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

Diddy19

Su@mi

Fillimisht postuar nga Fiks fare:
Loren mos qaj se ti gezon status te vecante....gezon imunitet ketu......

Nuk di cfare te bej me kete "imunitetin"..edhe pse nje ide po me vjen ne mend :idea: :idea:

Diddy19

Su@mi

Fillimisht postuar nga arbi:
apeli i dites duam shi

arbi!Fjala jote ve vesh te atij atje lart! :thumbsup:

fiks2003

Primus registratum

...imuniteti yt ka fuqi vepruse ne vendimarrje..shprehje mendimin qe ke se mbase ka vlera..... :confused:

bimba81

Primus registratum

e paske derr tulle pra kete provim hajt se po lutem edhe per ty.une te henen e kam tullen time shpresojme te na shkoje mire :book: :book:

TEDI

Valoris scriptorum

M ka dal gjo emri mua ktu ere apo duhet me u regjistru iher ...Po m kerkut Ke kafja jom ...

fiks2003

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] M ka dal gjo emri mua ktu ere apo duhet me u regjistru iher ...Po m kerkut Ke kafja jom ... [/qb]
...kur te vish na sill no i gjo me pi se plasem vape..... :thumbsup:

bimba81

Primus registratum

emri ste ka dal gje po s'ka nevoje me u rregjistru mjafton te paraqitesh ne apel.(papapa sa resiozisht e kam marr rolin e nenkryetares /pf/images/graemlins/laugh.gif )

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga FiKs-FaRe:
[qb]
[qb] M ka dal gjo emri mua ktu ere apo duhet me u regjistru iher ...Po m kerkut Ke kafja jom ... [/qb]
...kur te vish na sill no i gjo me pi se plasem vape..... :thumbsup: [/qb]
Kur te vij ...po se kur as se kom idene se qeka fresket ktu ene kjo birra po m shijo me kto patatinat ...

fiks2003

Primus registratum

[qb] emri ste ka dal gje po s'ka nevoje me u rregjistru mjafton te paraqitesh ne apel.(papapa sa resiozisht e kam marr rolin e nenkryetares /pf/images/graemlins/laugh.gif ) [/qb]
...bravo trendy njerez si ty i duhen shoqerise,pale te te kishin zgjedh ty nen kryetare te parlamentit kushedi ca do bojshe...jo si Bulja dhe Jozefina qe sdine me lidh dy llafe.. /pf/images/graemlins/wink.gif

bimba81

Primus registratum

jo mo jo c'me duhet mua.boll e kam dhe kaq se kam dore te rende une kishin plas :smash: parlamentit pastaj.ishte bo me keq se c'eshte /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] emri ste ka dal gje po s'ka nevoje me u rregjistru mjafton te paraqitesh ne apel.(papapa sa resiozisht e kam marr rolin e nenkryetares /pf/images/graemlins/laugh.gif ) [/qb]
N ca veni me u paraqit . Leqe ti sje N tiron m duket . Un Paraqis Forcat not per Not Ke Kanadaja...

bimba81

Primus registratum

[qb]
N ca veni me u paraqit . Leqe ti sje N tiron m duket . Un Paraqis Forcat not per Not Ke Kanadaja... [/qb]
mbrapa piramides te roja aty te pret fiksi.se une jam ne itali