s'ka gje mi se kur mos jem une dhe hoti na zevendso neve ti.psh hoti per ca dite nuk vjen se i eshte prish pcFillimisht postuar nga loren^:
[qb] :cry: :cry: S eshte e drejte :cry: :cry:
Fiks fare :smash: [/qb]
...kur te vish na sill no i gjo me pi se plasem vape..... :thumbsup:Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] M ka dal gjo emri mua ktu ere apo duhet me u regjistru iher ...Po m kerkut Ke kafja jom ... [/qb]
Kur te vij ...po se kur as se kom idene se qeka fresket ktu ene kjo birra po m shijo me kto patatinat ...Fillimisht postuar nga FiKs-FaRe:
[qb]...kur te vish na sill no i gjo me pi se plasem vape..... :thumbsup: [/qb]Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] M ka dal gjo emri mua ktu ere apo duhet me u regjistru iher ...Po m kerkut Ke kafja jom ... [/qb]
...bravo trendy njerez si ty i duhen shoqerise,pale te te kishin zgjedh ty nen kryetare te parlamentit kushedi ca do bojshe...jo si Bulja dhe Jozefina qe sdine me lidh dy llafe.. /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga trendy81:
[qb] emri ste ka dal gje po s'ka nevoje me u rregjistru mjafton te paraqitesh ne apel.(papapa sa resiozisht e kam marr rolin e nenkryetares /pf/images/graemlins/laugh.gif ) [/qb]
N ca veni me u paraqit . Leqe ti sje N tiron m duket . Un Paraqis Forcat not per Not Ke Kanadaja...Fillimisht postuar nga trendy81:
[qb] emri ste ka dal gje po s'ka nevoje me u rregjistru mjafton te paraqitesh ne apel.(papapa sa resiozisht e kam marr rolin e nenkryetares /pf/images/graemlins/laugh.gif ) [/qb]
mbrapa piramides te roja aty te pret fiksi.se une jam ne italiFillimisht postuar nga TEDI:
[qb]N ca veni me u paraqit . Leqe ti sje N tiron m duket . Un Paraqis Forcat not per Not Ke Kanadaja... [/qb]Fillimisht postuar nga trendy81: