APELI I DITES

bimba81

Primus registratum
Re: APELI I DITES

Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb] Okama ju me keto gjera!?!?
Po e cojme ke chit chati temen! [/qb]
ej po a mund te flisnim per gjithcka te kjo tema neve. :confused: :confused: une keshtu e mora vesh ne fillim

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga trendy81:
[qb]
Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb] Okama ju me keto gjera!?!?
Po e cojme ke chit chati temen! [/qb]
ej po a mund te flisnim per gjithcka te kjo tema neve. :confused: :confused: une keshtu e mora vesh ne fillim [/qb]
Ylli,mos e vrit menjen ti fare,se interist eshte ai...Ja fut kotit ka i here.
Si e lame bashke ate muhabetin neve /pf/images/graemlins/wink.gif

assassino26

Primus registratum

[qb] per punene e kalamojve e ??????? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
E mi ashu rreth e rrotull.E ke akoma kte buurrin e funit,apo i mungon apelit ai???

bimba81

Primus registratum

e peshkatar :smash: u zume i cike pardje kur pa se nonji prej binjakeve i ngjante komshiut po kur pa tjeterin u qetesua. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diddy19

Su@mi

Fiksi!Beji derman temes se po te shket nga duart me sa po shihet puna! /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

[qb] e peshkatar :smash: u zume i cike pardje kur pa se nonji prej binjakeve i ngjante komshiut po kur pa tjeterin u qetesua. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Pranej kishte vdek komshiu mi???
Cuni jot qeka ai qe sa mso i emer vdiska pronari qe man ate emer???Kur kishte msu me thene babi,gjithe prisnin te vdiste babi,kur vdiq komshiu /pf/images/graemlins/laugh.gif

bimba81

Primus registratum

Fillimisht postuar nga loren^:
[qb] Fiksi!Beji derman temes se po te shket nga duart me sa po shihet puna! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
s'kam ce ti bej une e paralajmerova.i thashe qe te kishte kujdes dhe ai hic keshtu qe si rrjedhoje ne bejme si te duam.

bimba81

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Peshkatari 27:
[qb]
[qb] e peshkatar :smash: u zume i cike pardje kur pa se nonji prej binjakeve i ngjante komshiut po kur pa tjeterin u qetesua. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Pranej kishte vdek komshiu mi???
Cuni jot qeka ai qe sa mso i emer vdiska pronari qe man ate emer???Kur kishte msu me thene babi,gjithe prisnin te vdiste babi,kur vdiq komshiu /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:lol: :lol: :lol: cfare paske qene papapapa /pf/images/graemlins/tongue.gif

assassino26

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga loren^:
[qb] Fiksi!Beji derman temes se po te shket nga duart me sa po shihet puna! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
s'kam ce ti bej une e paralajmerova.i thashe qe te kishte kujdes dhe ai hic keshtu qe si rrjedhoje ne bejme si te duam. [/qb]
Me vertee eee :eek: Pse mi si te duam do bejmee eeeee
YYyyy ca qefi...Ca du unee eeee
/pf/images/graemlins/wink.gif
Po ti Loren dakort je me ate qe du une :devil:

assassino26

Primus registratum

[qb] :smash: :smash: :smash: :smash: kjo eshte ajo qe meriton s'ke turp s'ke [/qb]
Pse mi ca bona une i shkreti.une per mire munohem...
ooooooo avash mi avash se mi9 theve protezat.Si eshte kjo pune me ju femrat,vetem me rraf dini :cry:

bimba81

Primus registratum

iii shif si bo ky sikur ca i bona dy cekica ne koke te rashe mo.po ca te te bej une ty ti vem mendjen per pislliqe e ke /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :goofy:

assassino26

Primus registratum

Shyqyr qe isha me motorr edhe kisha vu skafander se me 1 cekici mileti ikin per l*/sh,jo mo me 4 cope qe me fute ti.Du t'me blesh skafanderr te re edhe te ma sjellesh personalisht ne Tirane. /pf/images/graemlins/wink.gif Un te jap kafe masnej /pf/images/graemlins/laugh.gif

bimba81

Primus registratum

shif ky sa i zgjut.ej po po te solla kaske te re kam te drejte me te dhene cekica sa te dua se ajo kaska jote ishte e vjeter fare prandaj u thy pernjehere.ej pastaj vetem me nje kafe e ???papapa sa kurnac qe eshte bo ky milet. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

assassino26

Primus registratum

[qb] shif ky sa i zgjut.ej po po te solla kaske te re kam te drejte me te dhene cekica sa te dua se ajo kaska jote ishte e vjeter fare prandaj u thy pernjehere.ej pastaj vetem me nje kafe e ???papapa sa kurnac qe eshte bo ky milet. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Po cke mi mo ti.Kasken ma sill te perdorem.Kafen un do ta jap te moteli me i shtrenjte ne tirane.Kafja perfshin edhe banjo ne vaske me hidromazh /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif Shif kjo edhe kurrnac mer beri.Shif sa zemergjere qe jam :wub:

bimba81

Primus registratum

:smash: :smash: :smash: :smash: ishalla je pa kaske kesaj rradhe keshtu qe te ta thyj koken /pf/images/graemlins/laugh.gif pis kalamo

assassino26

Primus registratum

E cem la gjet mu.M'osht bo kaptina gjithe proteza kockash fallco.prej ktyne cekicave :cry: Zguxo robi me shpreh :wub: se me vrap e ha nai cekic kokes.
O X ray,mqs qeke boss,me financo nai kurs si te ruhem ka cekici

O peshko une nuk jam boss,por kete radhe thashe te beja nje skrifice per nje alborumist,ti nuk do ok ateher nje hic ke per te marre,