APELI I DITES

fiks2003

Primus registratum
Re: APELI I DITES

Trendo ke no i menje me shku nga pishinat se une plasa vape....... /pf/images/graemlins/wink.gif

Diddy19

Su@mi

Ja,erdha edhe une..me falni per vonesen!

Si eshte puna??Mos ka ndodhur gje nga ndermarrja mor aman! /pf/images/graemlins/laugh.gif

bimba81

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] shi trendy goc e mir sbo mungesa /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
jam goce e perpikte una /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

jo me jo!! rezultatet shpallen me 25 qeshor..
te shkretet ne deri atehere
sad-smiley-023.gif

bimba81

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FiKs-FaRe:
[qb] Trendo ke no i menje me shku nga pishinat se une plasa vape....... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
ah sikur te vija rrusho jam ne itali una /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

fiks2003

Primus registratum

Ndermarja ne rregull por puntor nuk po shof...

...kan shku te klubi m'duket......na morren ne qafe firaunet nuk do arrim as planin me realizu..

/pf/images/graemlins/laugh.gif

fiks2003

Primus registratum

Fillimisht postuar nga trendy81:
[qb]
Fillimisht postuar nga FiKs-FaRe:
[qb] Trendo ke no i menje me shku nga pishinat se une plasa vape....... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
ah sikur te vija rrusho jam ne itali una /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
...u pa puna po gjej no i tjeter........a ka no nje per pishina nga ju tironsa..... /pf/images/graemlins/wink.gif

bimba81

Primus registratum

:mad: hajt shkojme edhe pa ftu se une kam hall se mos me kap dhe peshkatarin se me ka bo gru me tre kalamoj ke pa ti? :smash: :smash:

fiks2003

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] kush klub me??!! shef ti trendo sna paskan ftu kta neve ke ai klubi!! :mad: [/qb]
O goce rri rehat ti se o klub vetem per burra ai, :lol: ene me hy ti aty mren tu lujt ashtu ja hoqe trunin puntorve te shkret.....

Diddy19

Su@mi

Klub vetem per burra???Prape maskilist ti???Po ti qeke rast i pashprese mo!Pa he nje here ta shofim sa postime do arrish pa ne vajzat! /pf/images/graemlins/laugh.gif

fiks2003

Primus registratum

......po jo mi zemer :wub: ..prap me keq kuptime ti, eshte klubi perballe ndermarjes mi..........
ku bojm dot ne pa ju ketu........ :kiss:

Diddy19

Su@mi

Hera e pare qe po m'pelqen ti mu! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ku e patem llafin ne te dy? /pf/images/graemlins/tongue.gif

roald

Primus registratum

Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb]
Fillimisht postuar nga on/off:
[qb] ore ça jane njerezit per dhuratat .o bo keq per leke ......... [/qb]
Pah ca materialisti!! [/qb]
epo tani,me djersen e ballit do nxjerrim buken e gojes /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps. per ty do beju nje perjashtim!!!

roald

Primus registratum

Fillimisht postuar nga loren^:
[qb] Fillimisht postuar nga on/off:
ore me qe ketu qenka shkruaj ça te duash....me kane rene ne dore 4 bileta per nje koncert qe organizon coca cola ne bolonja ne date 5 korrik!!!i interesojne kujt????

Nese me paguan bileten dhe udhetimin ,vij une.Ato tre biletat e tjera jepua ndonje njeriu qe nuk i njofim..s dua njeri tjeter neper kembe....vetem une e ti....soli soletti...Plasen cokollatat dhe kendej :wub:

po mire po une ça fitoj

Koha do ta tregoje ate!Mos e humb rastin /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
bileten ta jap une!rrugen paguje vete, se te gjitha qyl nuk ka!!!
me dukej njo keq ajo ideja (soli ..soletti)
ça do fitosh ti???
po ti hajde iher se do ta shohesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

bimba81

Primus registratum

fikso shume pak paraqiten tek apeli i dites.duhet ti besh me shume publicitet temes tende se ndryshe nuk e arrin dot shifren e deshiruar. /pf/images/graemlins/smile.gif

:wave:
Pershendetje te gjitheve!
Si ja keni kaluar me ket vapen sot mire?
Si gjithmone paraqitem mbasdite ne Forum,por kj nuk do te thote qe nuk mud te marre pjes ne administrate!
Si thua ti Fiks?
Sa per sqarim,si nendahet kjo administrata,si funksionon???