jam goce e perpikte una /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] shi trendy goc e mir sbo mungesa /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ah sikur te vija rrusho jam ne itali una /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gifFillimisht postuar nga FiKs-FaRe:
[qb] Trendo ke no i menje me shku nga pishinat se une plasa vape....... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
...u pa puna po gjej no i tjeter........a ka no nje per pishina nga ju tironsa..... /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga trendy81:
[qb]ah sikur te vija rrusho jam ne itali una /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]Fillimisht postuar nga FiKs-FaRe:
[qb] Trendo ke no i menje me shku nga pishinat se une plasa vape....... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
O goce rri rehat ti se o klub vetem per burra ai, :lol: ene me hy ti aty mren tu lujt ashtu ja hoqe trunin puntorve te shkret.....Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] kush klub me??!! shef ti trendo sna paskan ftu kta neve ke ai klubi!! [/qb]
epo tani,me djersen e ballit do nxjerrim buken e gojes /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga too too Nice:
[qb]Pah ca materialisti!! [/qb]Fillimisht postuar nga on/off:
[qb] ore ça jane njerezit per dhuratat .o bo keq per leke ......... [/qb]
bileten ta jap une!rrugen paguje vete, se te gjitha qyl nuk ka!!!Fillimisht postuar nga loren^:
[qb] Fillimisht postuar nga on/off:
ore me qe ketu qenka shkruaj ça te duash....me kane rene ne dore 4 bileta per nje koncert qe organizon coca cola ne bolonja ne date 5 korrik!!!i interesojne kujt????
Nese me paguan bileten dhe udhetimin ,vij une.Ato tre biletat e tjera jepua ndonje njeriu qe nuk i njofim..s dua njeri tjeter neper kembe....vetem une e ti....soli soletti...Plasen cokollatat dhe kendej
po mire po une ça fitoj
Koha do ta tregoje ate!Mos e humb rastin /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]