APELI I DITES

fiks2003

Primus registratum
Re: APELI I DITES

Mirbrema te dashur koleg,dreka zgjati tej parashikimeve te mia...keshtu qe ju do te me falni.
Per zgjedhjet e kemi thene qe rezultatet do shpallen ne dt 25 qershor.....une s'kam te drejt vote.

URGJENT TE GJITHE.FILLOJ APELI. :book:

fiks2003

Primus registratum

Peshkatarit i ka njes grepi te Hoti edhe s'po e qit dot.

Per ty pak pilaf ka njel po ti ate e ke me vete gjithmon.....ajt se kom pk pule.... /pf/images/graemlins/smile.gif

edda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FiKs-FaRe:
[qb] Pse athu qe atje nuk do gjej asje femer.....pse te gjitha kan bo gjynofe thu?!!!!!!!! :rolleyes: [/qb]
Gjynofe thu?!?! Te jesh :angel: do te thote te bosh gjynofe .. e dini apo se dini ju ate barcoleten me zotin e none terezen /pf/images/graemlins/laugh.gif

fiks2003

Primus registratum

Peshkatar na thuj sa grepa ke hudh me dit si te veprojme ne te tjeret.......na thave zorren.. /pf/images/graemlins/smile.gif

fiks2003

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Peshkatari 27:
[qb] Grepi im nuk ben perzgjedhje.Mjafton te jete peshk /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Nuk ke faj ti o pashkatar ke fy aty te klubi i bjondeve ene nuk di me dale...mo neve si nuk po na vje ndo nje ftese...... /pf/images/graemlins/wink.gif

assassino26

Primus registratum

Hudhuni vete ju,se po su hudhet skeni me kap gjo...Grepa kshu virtualisht,kom hudh seri.se di sa jane.Realisht masnej pako gjo,pa rendesi

fiks2003

Primus registratum

Me sill rob ti mu ketu ene bashke regullohemi,une e kom zemren e modhe.... /pf/images/graemlins/smile.gif :rockband:

ene ajde ti'a marrim i konge pastaj....

Ra faja prej fiku
kerce si top llastiku........

bimba81

Primus registratum

Prape une e para edhe per sot e?e po e shikoni e meritoj nje vend ne administrate. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

fiks2003

Primus registratum

Tishume mire e ben...po te tjeret ku jane.. :confused: ........do ja falim edhe sot se eshte pushim............ /pf/images/graemlins/smile.gif