APELI I DITES

assassino26

Primus registratum
Re: APELI I DITES

Fillimisht postuar nga FiKs-FaRe:
[qb] Ju lutem shume gocat mi leni rehat se si kemi ftu ktu me i bo apelin e krevatit,por me thon gjona te bukra e me na maj me muhabet.....une per vete jam i respektushem me to.... /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Ti do shkosh ne parajse kur te vdesesh.Shpirti yt do fluturoje ne qiell gjithe gezim.Po atje do te te presin vetem cuna

fiks2003

Primus registratum

Pse athu qe atje nuk do gjej asje femer.....pse te gjitha kan bo gjynofe thu?!!!!!!!! :rolleyes:

assassino26

Primus registratum

[qb] Pse athu qe atje nuk do gjej asje femer.....pse te gjitha kan bo gjynofe thu?!!!!!!!! :rolleyes: [/qb]
Po me degjove mua,me mire drejtohu ferrit /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

fiks2003

Primus registratum

Kte pune se kom une ne dore kur te vijn e te me marrin e din vet se ku do me çojne.Shpresoj......te jem.... :lol:

hot

Hotgirl

[qb] Pse athu qe atje nuk do gjej asje femer.....pse te gjitha kan bo gjynofe thu?!!!!!!!! :rolleyes: [/qb]
he se muve do mgjesh atje siper :angel:

fiks2003

Primus registratum

Jam shume i sigurt per ty qe dote te gjej atje...po si puna jote do ket edhe shume te tjera ketu po ç'do pskan shku me pushime per fund jave..

/pf/images/graemlins/wink.gif :thumbsup:

fiks2003

Primus registratum

Nga dita e hene do ti therasim se do bojm apel te regullt do morim mungesat.... :book:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb]
he se muve do mgjesh atje siper :angel: [/qb]
Ty s'ka pereni qe te prano as siper as poshte... :devil:

assassino26

Primus registratum

[qb] epo si i behet hallit tim peshkataro? :shrug: :angel: [/qb]
Ec ta qajme bashke me nai nate dimri,te krevati dopio i dhomes sime te gjumit...
Bobo si do ja boj une kur te martohem qe jam msu me fjet krevat dopio vetem fare edhe me ze gjumi vetem i shtrime diagonal

hot

Hotgirl

hik ere cun mo na ngatarro me asi lloj fajdesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

[qb] hik ere cun mo na ngatarro me asi lloj fajdesh /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Shi.Une te te shpetoj ty mi,pa per mua bej si te duash

Diddy19

Su@mi

Fillimisht postuar nga Fiks Fare:
...edhe kujdes se na vrave.....

He se je kocke e forte ti!C'eshte valle nje :smash: per ty?!! Ndoshta 2 :smash: mund te ta shkundin pluhurin! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diddy19

Su@mi

Po ndonje vote mua ,do ma jape njeri?? /pf/images/graemlins/frown.gif Jo per gje ,po ate majen e administrates e kam merak!

fiks2003

Primus registratum

Pse thu vall kaq i vjeter jom une sa kom zon plun se besoj....po iki te ha dreke se me erdhi orari.. :wave:

...po te kthej kusurin.. :smash: :smash: :smash: :smash:

Diddy19

Su@mi

Ik ik se tu be vone...dhe hajde me ndonje mendim te pjekur..gjithmone rreth kryetares se administrates /pf/images/graemlins/tongue.gif