APELI I DITES

fiks2003

Primus registratum
Re: APELI I DITES

Rei mos u merzit ai kishte arsye o per rrug te gjat ....ne duhet ta pershendesim :wave: :wave: :wave: :wave:

amstel

Primus registratum

Rrofshi o shoke.

Ato italion e dreqit me kan lon 6 ore me pri per vizen...... :wave:

bimba81

Primus registratum

edhe une dua te futem ne administrate.a do votoni dhe per mua e?x-ray une po e jap nje vote per ty :kiss:

bimba81

Primus registratum

fikso una po pres dhuraten.me ka hyp kurioziteti i madh shume.s'do me zeje gjumi naten :eek:

fiks2003

Primus registratum

Ku jeni ju te tjeret,pse nuk dini te paraqiteni ketu ku behet apeli i dites....

Te gjith antaret qe jane ne linje ne keto momente te vine e te shkruajne. URGJENT....... /pf/images/graemlins/smile.gif

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga FiKs-FaRe:
[qb] Nqs Rei eshte mashkull atehere kjo femra nje erdhi tani gjithashtu perfiton edhe ajo nje dhurate sepse jeni çifti i pare qe u paraqitet.

FiKs-FaRe :thumbsup: [/qb]
e ta lumsha :wub:

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga FiKs-FaRe:
[qb] Deri tani fillimi me duket i mire...ate punen e pareve do ta shtrojm ne bordin e fiksit dhe kam me ju kthy pergjigje....
Por tani na ka dal i problem i vogel qe mos kete korruptim, ne te fiksit duhet te fillojm me votu per nje kryetar/e, nen kryetar/e, sekretar/e dhe mbasi te shpallen rezultatet e votimit keta ç'do date 1 te muaj do shpallin nje fitues qe ka shkruar me bukur ne fiks (per thashetheme,histori,dashuri,eros.etj) dhe fituesi do marr nje dhurate tek Qendra Kombetare e Kultures (departamenti FiKs-FaRe).

Votimi mbyllet me date 25 Qershor 2003 /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
epo una votoj vedin per kryetaren e dallavereve /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diddy19

Su@mi

Fillimisht postuar nga Fiks fare
loren^ femrat rin posht moj ti dahske ne maj mos me bej te dyshpoj qe je mashkull

O Fiksi!Po ti paske qene maskilist i qelbur more!Po jemi ne shekullin e 21-te mer cun,ka ardh koha e barazise se sexeve.Ca jane ato llafe?? :smash:

S ke pse te dyshosh fare qe jam femer apo mashkull.Kam dhene prova me kohe! /pf/images/graemlins/tongue.gif

bimba81

Primus registratum

hajde hoto po te votoj una edhe pse mua seshte duke me votu njeri :mad: .me mire ti se sa ndonje tjeter. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga trendy81:
[qb] hajde hoto po te votoj una edhe pse mua seshte duke me votu njeri :mad: .me mire ti se sa ndonje tjeter. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
rrofsh :kiss: :kiss:

assassino26

Primus registratum

Une votoj Trendyn e 81-ishit.Alamet goce,mosha ime mas ca vjetesh,kacurrelse,vetem ngjyra eshte pak kontradiktore me bindjet e mia,por do e rregullojme ate pune /pf/images/graemlins/laugh.gif

bimba81

Primus registratum

faleminderit peshkataro :kiss: po sa per ngjyren ta thashe nje here ashtu jam dhe pike se luan topi fare

fiks2003

Primus registratum

Fillimisht postuar nga loren^:
[qb] Fillimisht postuar nga Fiks fare
loren^ femrat rin posht moj ti dahske ne maj mos me bej te dyshpoj qe je mashkull

O Fiksi!Po ti paske qene maskilist i qelbur more!Po jemi ne shekullin e 21-te mer cun,ka ardh koha e barazise se sexeve.Ca jane ato llafe?? :smash:

S ke pse te dyshosh fare qe jam femer apo mashkull.Kam dhene prova me kohe! /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Po jo mi se nuk jam maskilis.....Une jam partizan i barazise se mashkullit me femren se vetem keshtu shoqeria do te evoloje.....

...edhe kujdes se na vrave.....
/pf/images/graemlins/smile.gif

assassino26

Primus registratum

Per mu s'ka problem.Goca po deshet me hypni edhe siper.Der 2 per i here i maj pa problem.Me kusht te jem i mbeshtetur ne toke me kurriz

fiks2003

Primus registratum

Ju lutem shume gocat mi leni rehat se si kemi ftu ktu me i bo apelin e krevatit,por me thon gjona te bukra e me na maj me muhabet.....une per vete jam i respektushem me to.... /pf/images/graemlins/smile.gif