APELI I DITES

bimba81

Primus registratum
Re: APELI I DITES

solli raport dje iu ka semur pc s'ka ca te beje e ka sjelle justifikimin. /pf/images/graemlins/laugh.gif

bimba81

Primus registratum

po do vije ajo se si ri b... me nje vend pa ardh ketu ne forum. /pf/images/graemlins/smile.gif

assassino26

Primus registratum

S'jam dakort fare me zgjedhjet e reja.Ti Fiksi do japesh llogari para popllit.Ftoj te gjithe te pakenaqurit te ngrihemi ne miting.Ora 23:00 te Kalvin filon mitingu

bimba81

Primus registratum

ej du me ardh dhe une tek kalvin /pf/images/graemlins/laugh.gif po une s'protestoj se jam e kenaqur me zgjedhjet /pf/images/graemlins/tongue.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga trendy81:
[qb] ej du me ardh dhe une tek kalvin /pf/images/graemlins/laugh.gif po une s'protestoj se jam e kenaqur me zgjedhjet /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Jo po erdhe do protestosh,sdume ne Spektatore.Eshte edhe Elita 5 qe eshte e ftuar ne miting

bimba81

Primus registratum

po ca te protestoj kunder vtes time e???? edhe nje here qe kam nje post une pashkatari eshte kunder :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

aeeee e ta lumsha e mora postin e kryetares!! ja ta gezojme o stafi!!
kto dite kom ardh me raport kshu qe kerkoj na trendy te na zevencoje icik neper apuntamente zyrtare ne me ato mbrrokllat ke zyra ime e re /pf/images/graemlins/laugh.gif
zeqo pilafin se mora vesh ca posti i kishte ra per pjese atij byrazerit e??!!
kur te kthehem perfundimisht (se tashti hyj najcike hajdutshe) /pf/images/graemlins/laugh.gif ,do rrugulloj ate zyren time ta boj mo tbukren qe tgjithe tma kini zili /pf/images/graemlins/laugh.gif
hika ihere se jam bo dallavere e keqe mduket!1 hajt shnet e pare ne me sume te forta /pf/images/graemlins/laugh.gif
ju rujt zoti naten se diten e shifni vet!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Une sekretar...Shife icik numrin tim te anetarit...Shif edhe ate te Zeqos :mad:
Un duKryatar i grave te Apelit edhe heq dore nga protesta

bimba81

Primus registratum

ca do bejme ne kryetar mbi kryetare e???? vete su paraqite dje ti kushedi kishe marr ndonje post.hoti solli raportin dje dhe iu justifiku mungesa /pf/images/graemlins/laugh.gif