APELI I DITES

Re: APELI I DITES

po mua re pa post hic,hajde zgjedhje hajde!
Sipas vendimit te gjykates kushtetuse dhe miratimit te detyrushem te fiks fare zgjedhjet do te perseriten se keshtu nuk keni ku shkoni,me ket staf as ne banjo /pf/images/graemlins/laugh.gif nuk vini dot,se kemi frik mos na bini brenda!
Une peshkatari dhe Loreni duam post,ndryshe...

assassino26

Primus registratum

Interisto,Sone ke Amfiteatri Kalvin kemi proteste masive ne mbeshtetje te kerkesave tone...Do paraqitesh ne ora 23:00.Protesta do zgjase gjithe naten.Do kercejme dhe kendojme nga hidherimi,nen shoqerine e Elita 5.Kush te doje tjeter te vije.Vihet vetem per te protestaur

bimba81

Primus registratum

shif keto si bejne a jeni paraqit perdite apelit ju e???????s'bejme dot zgjedhje ne shqiptaret se duam te jemi te gjithe te paret.per ne vendi i dyte s'ekziston /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif :goofy:
fikso ishalla se ndrysho mendje se valon :smash: :smash:

bimba81

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Peshkatari 27:
[qb] Interisto,Sone ke Amfiteatri Kalvin kemi proteste masive ne mbeshtetje te kerkesave tone...Do paraqitesh ne ora 23:00.Protesta do zgjase gjithe naten.Do kercejme dhe kendojme nga hidherimi,nen shoqerine e Elita 5.Kush te doje tjeter te vije.Vihet vetem per te protestaur [/qb]
me prisni dhe mua se erdha po thashe nuk protestoj kunder vetes time /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Po erdhe me protestu,do vij vete te te marr.Po kot nuk lejohet hyrja.Do nenshkruash 1 dekllarate kur te hysh,ne forme peticioni :smash:

bimba81

Primus registratum

shif se aty arrij ta korruptoj ndonjerin une mos u bej merak.te korruptoj dhe ty po deshe /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga trendy81:
[qb] shif se aty arrij ta korruptoj ndonjerin une mos u bej merak.te korruptoj dhe ty po deshe /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ehe dua :rolleyes: :wub:

TEDI

Valoris scriptorum

[qb]
Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
[qb] emri ste ka dal gje po s'ka nevoje me u rregjistru mjafton te paraqitesh ne apel.(papapa sa resiozisht e kam marr rolin e nenkryetares /pf/images/graemlins/laugh.gif ) [/qb]
N ca veni me u paraqit . Leqe ti sje N tiron m duket . Un Paraqis Forcat not per Not Ke Kanadaja... [/qb]
mbrapa piramides te roja aty te pret fiksi.se une jam ne itali [/qb]
e cere du atje un mre . Tokat e Babes e . Si kom aty jo i kom me i ven tjeter ...

bimba81

Primus registratum

une ta thashe meqe deshe me u paraqit ne apel po shko nje here se mos del ndonje cope toke dhe anej se ka vlera me shume /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] une ta thashe meqe deshe me u paraqit ne apel po shko nje here se mos del ndonje cope toke dhe anej se ka vlera me shume /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ate e kom mor Una po ho mos ki dert tina ...

fiks2003

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Peshkatari 27:
[qb] S'jam dakort fare me zgjedhjet e reja.Ti Fiksi do japesh llogari para popllit.Ftoj te gjithe te pakenaqurit te ngrihemi ne miting.Ora 23:00 te Kalvin filon mitingu [/qb]
Mirmbrema. Me sa shof paska kontesime te rezultateve te zgjedhjeve po skeni ça ti boni ne jemi mesu me vjedh votat. Une do protestoj per vete se mu ka regjistru njoni me emrin tim te arte...FiKs-FaRe........kjo eshte padrejtesi....kerkoj perkrahjen tuaj. /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FiKs-FaRe:
[qb] Loren mos qaj se ti gezon status te vecante....gezon imunitet ketu......

Zgjedhja u be sipas disa kritereve:

Hoti si me e vjetra ne forum dhe qe eshte shume aktive.
Trendy si e re.
Zeqo si mashkull qe mos i linim femrat pa mbrojtje.

Stafi do kete shume detyra te rendesishme si psh.

..do ta bej temen sa me aktive duke terhequr simpantizante.
...do vlersoj shkrimin me te bukur te mujit
...do te mbaj rregull
...do organizoj festa te ndryshme si dhe takime te antareve..etj. :thumbsup: [/qb]
e sa qef kam t ejem nje cik budigart une re pale budigarti ketyre dyjave papapapa qef do bej e parashikoj :wub: trendy ti si me e vjeter q eje mi po e bej me ty qefin ne filim :kiss:
ps:hotgirl mos u merzi tmi se embelsira per ne fund apappa ca bodigardi mir qe jma :kiss: :wub:

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] aeeee e ta lumsha e mora postin e kryetares!! ja ta gezojme o stafi!!
kto dite kom ardh me raport kshu qe kerkoj na trendy te na zevencoje icik neper apuntamente zyrtare ne me ato mbrrokllat ke zyra ime e re /pf/images/graemlins/laugh.gif
zeqo pilafin se mora vesh ca posti i kishte ra per pjese atij byrazerit e??!!
kur te kthehem perfundimisht (se tashti hyj najcike hajdutshe) /pf/images/graemlins/laugh.gif ,do rrugulloj ate zyren time ta boj mo tbukren qe tgjithe tma kini zili /pf/images/graemlins/laugh.gif
hika ihere se jam bo dallavere e keqe mduket!1 hajt shnet e pare ne me sume te forta /pf/images/graemlins/laugh.gif
ju rujt zoti naten se diten e shifni vet!! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
hoti do e maresh vehs mi dreq ca posti kam une kur te duash te heqehs pak nxehtesin a moj hoti me post t emsi ksa ku te vej :wub:
apo sjemi ene ne behar tani skemi shum vizata mi une ti ene trendy iu 3 mi 3-sh :kiss:

fiks2003

Primus registratum

.......Zeqo eshef ti qe nuk me kishte shku menja per nje badiguard......shume e drejt kjo..shko anej nga armet ene zgjidh nje...na duhet njoni me majt rendin ketu. /pf/images/graemlins/wink.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

po ti re dreq vet the qe uen jam sekretari ene si truproje kshu qe ska nevoj i bej vet uen te dyja vetem meshkujt e tjer mso mi kokoleps me hoti ene lkete trendy se i regulloj vet :kiss:
fiksoooooo ska nevoj per arm te tjera e di uen re se ca i ruan hotin ene trendy papaappaap trendyyyyyy me ke mbir ne mendje mi do jesh na nje cik sexy ti :confused:
ps:hoti ene trendy fikjso po me solle ene lorenen nuk them gje :wub: :kiss:

bimba81

Primus registratum

sekretar Zeqo ti shko shpejt e shpejt me bej gati ato si pune letrash se kam nje mbledhje te rendesishme edhe leni ato gjona se te pushoj nga puna pastaj :smash: :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

fiks2003

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ZeQo_PiLaFi:
[qb] po ti re dreq vet the qe uen jam sekretari ene si truproje kshu qe ska nevoj i bej vet uen te dyja vetem meshkujt e tjer mso mi kokoleps me hoti ene lkete trendy se i regulloj vet :kiss:
fiksoooooo ska nevoj per arm te tjera e di uen re se ca i ruan hotin ene trendy papaappaap trendyyyyyy me ke mbir ne mendje mi do jesh na nje cik sexy ti :confused:
ps:hoti ene trendy fikjso po me solle ene lorenen nuk them gje :wub: :kiss: [/qb]
Kjo osht detyra e juj tani, me sjell sa me shume rob kutu...menoni me organizu no i gjo te bukur me na ardh mysafir.....une shof shume kenej qark po ketu akoma nuk po vine... :thumbsup:

Diddy19

Su@mi

Gjes njerez!Si gjithmone une jam e para ne apel.Drejtoresha dhe nenkryetarja jane me vonese! :smash:

Bashkohem me mendimin e X-Ray dhe Peshkatarit:duam zgjedhje te reja.X-Ray e ka hallall nje post meqe ishte edhe anetari i pare.Peshkatarit i takon per "vjetersi" pune..kurse mua..hmmmm...ngaqe jam sh e perpikte ne orar..pastaj kam edhe virtyte te tjera qe do i zbuloj pak nga pak... :cool:

Ika une tani se do hyn ne provim! :book: Shihemi me vone