APELI I DITES

bimba81

Primus registratum
Re: APELI I DITES

Fillimisht postuar nga loren^:
[qb] Gjes njerez!Si gjithmone une jam e para ne apel.Drejtoresha dhe nenkryetarja jane me vonese! :smash:

Bashkohem me mendimin e X-Ray dhe Peshkatarit:duam zgjedhje te reja.X-Ray e ka hallall nje post meqe ishte edhe anetari i pare.Peshkatarit i takon per "vjetersi" pune..kurse mua..hmmmm...ngaqe jam sh e perpikte ne orar..pastaj kam edhe virtyte te tjera qe do i zbuloj pak nga pak... :cool:

Ika une tani se do hyn ne provim! :book: Shihemi me vone [/qb]
i shif si ben kjo???une kam ardhe gjithmone e para dhe dje isha une e para ti vetem sot je para meje.pastaj ke marr imunitet ti.ca do me???
ps:he mi e dhe provimin ??????

Belinea

Primus registratum

Une dua te jem sekretarja e pare.. ndryshe.. pacim! /pf/images/graemlins/wink.gif

Diddy19

Su@mi

Sapo dola nga provimi....boohh nuk e di si kam dale..pasdite dalin rezultatet.Speriamo bene :shrug:

Belinea!Po na kercenon ti?? S te mban kush me zor mi /pf/images/graemlins/laugh.gif

bimba81

Primus registratum

ku mi! vetem ne te dyja jemi paraqit edhe kjo belinea qe nje here vjen e do me u bo sekretare /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

fiks2003

Primus registratum

Shenomenim dhe mua ne apelin e sotem.
Mos bini pre e presjoneve,ketu vine te gjithe me deshire.
Loren urime per provimin suksese.
Trendy.. :wave:

fiks2003

Primus registratum

Trendo ç`a ke bo ndo nje gje te bukur se une per vete jom shkataru tu qesh qe ne mjes:

Shkon "Palloma"e GOOD MORNING ALBANIA te rr.elbasonit sot me mjes e i bi i dere, deren e hap njoni qe kish vesh gabimisht breket e grus.Ai kish kujtu se kish qene çuni se e kishin çu me ble buke......dhe mendo qe e gjitha kjo eshte e regjistrume kur e pam marum tu qesh.... :lol:

fiks2003

Primus registratum

Fillimisht postuar nga trendy81:
[qb] :lol: :lol: :lol: qyqa i shkreti ai mo :lol: :lol: [/qb]
....jo mi jo e shkreta Pallome qe u lemeris kur pa burrin e botes ne ate fare derexheje e kupto vet ti!!!!!!!!!

bimba81

Primus registratum

ej po i bonin breket e gruas e? :eek: :eek: palloma qeka bo me i rene te fiket te shkretes :lol: :lol:

fiks2003

Primus registratum

Fillimisht postuar nga trendy81:
[qb] ej po i bonin breket e gruas e? :eek: :eek: palloma qeka bo me i rene te fiket te shkretes :lol: :lol: [/qb]
...i bojshin dreqit se siç na thane e kishte grun nja 90kg ai vete ishte i dobet ne ajo dreq kish i pal brek me tantella por te mdhoja mor :eek:

..dhe pastaj qe Palloma e lemerisur shko e bi i dere tjeter ku burri te pakten ishte me patallona te shkurtra...

Diddy19

Su@mi

Kush eshte kjo Palloma se ne diaspora s dime gje(une te pakten)? /pf/images/graemlins/frown.gif Eshte ajo goca qe dikur(vjet) bente intervistat apo lojrat e mengjesit ne rruge??? :confused:

hot

Hotgirl

erdha dhe una /pf/images/graemlins/laugh.gif
juve ktu mos boni ankesa po hajde mlidhuni e jepni menimin tuaj te cmuar per te organizuar nje party..kshu af-jshe,ku te ftojme vazhdimisht anetaret e forumit qe jane tek lista "vizitoret e fundit",edhe te caktojme nje orar per partyn e te bejme nje mish-mash ashtu te gjithe bashke,dhe ne kete menyre jo vetem qe terheqim me shume klienta por edhe argetohemie dhe mbushim nr e faqeve qe xhaxhi drejtori,fiks-fare i kishte vene si pikesynim vetes /pf/images/graemlins/laugh.gif
he si thoni? :wink:
diskutoni rreth kesajt edhe heres tjeter qe do vi una te diskutojme daten dhe oren :wave:

fiks2003

Primus registratum

Fillimisht postuar nga loren^:
[qb] Kush eshte kjo Palloma se ne diaspora s dime gje(une te pakten)? /pf/images/graemlins/frown.gif Eshte ajo goca qe dikur(vjet) bente intervistat apo lojrat e mengjesit ne rruge??? :confused: [/qb]
..po Loren i ke ra pikes nji ajo debilja osht...qe rri vetem tu u zgerdhi kot.... /pf/images/graemlins/smile.gif

Hoti mirmbrema, jam pak me vonese po ashtu e kisha punen.Te pershendes per inisjativen. :thumbsup:

fiks2003

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kollarja:
[qb] Un du ke infermjeria e grave. [/qb]
..ma merni pak kte mor amon tek infermjeria se po i lesho goja long dhe po i lerohet ene kollarja te shkretit... /pf/images/graemlins/smile.gif

bimba81

Primus registratum

hajt mirmbrema erdha une me nje cike me vonese po kam kalu gjithe kohen tu :book: me nje shoqe kam provim te henen /pf/images/graemlins/frown.gif :cry: bobobo s'ma mban fare :rolleyes:

bimba81

Primus registratum

shif sa ide te mira ka hoti tamam ia ke gjet venin per kryetare Fikso. /pf/images/graemlins/wink.gif