A keni makine?

MLK

Primus registratum
Re: A keni makine?

tweety me thene te drejten te blesh at X5 nuk te ndihmoj dot se po kam mendje per vete te marr nje makine tjeter keshtu qe kam frik se do me keputet rrypi nga te shtrenguarat masnej /pf/images/graemlins/laugh.gif Po megjithate si bashkeatdhetare qe te kemi dhe si shoqe te ngushte te Shpreses :goofy: po te ndihmoj qe kur ta blini ate x5 mos te jesh plake me floke te zbardhura nga thinjat keshtu qe po te çojme nja 3 kutia me boje flokesh qe kur ti hypesh X5 (qe atehere do jete veture koleksioni :lol: ) te jesh si goce e re fringo /pf/images/graemlins/laugh.gif

anny

Primus registratum

Po pse nuk ke dy rrypa ti qe po te te keputet njeri te vendosesh tjetrin :goofy:
Po 3kutia boje mund te ma hedhin edhe floket ne shesh si i behet pastaj??? Do ngjaj fare plake,keshtu me mire me bli nje kuti boje edhe pjesen tjeter (bashke me nje kontribut te vogel /pf/images/graemlins/laugh.gif )te ma japesh qe te vendos marsella se do me kene rene edhe dhembet :tipsy:

Ps:cfare makine do marresh ti mo???

X-GoodBoy

Primus registratum

Ncncncnc. Nobody has faith nowadays. Damn it!
Sweety, you still holding on me? Don't say anything. I know the answer /pf/images/graemlins/laugh.gif

anny

Primus registratum

Fillimisht postuar nga X-DJ.E:
[qb] Ncncncnc. Nobody has faith nowadays. Damn it!
Sweety, you still holding on me? Don't say anything. I know the answer /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Modestia ne kulm honey /pf/images/graemlins/laugh.gif

X-GoodBoy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga tweety_&S:
[qb]
Fillimisht postuar nga X-DJ.E:
[qb] Ncncncnc. Nobody has faith nowadays. Damn it!
Sweety, you still holding on me? Don't say anything. I know the answer /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Modestia ne kulm honey /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
There goes my sweety. /pf/images/graemlins/wink.gif

MLK

Primus registratum

Ps:cfare makine do marresh ti mo???

Tweety do marr ate makinen qe kam vene nje links me siper, me nje fjale deri tani ne teori se ne praktike i bije ta kem nga vera (pune dokumentash, nuk na u ndane ne shqiptareve keto dokumentat :smash: ) :cool:

X-GoodBoy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga MLK:
[qb] Ps:cfare makine do marresh ti mo???

Tweety do marr ate makinen qe kam vene nje links me siper, me nje fjale deri tani ne teori se ne praktike i bije ta kem nga vera (pune dokumentash, nuk na u ndane ne shqiptareve keto dokumentat :smash: ) :cool: [/qb]
kte do marr un me sweetin:
x5.jpg

Kete tjeren per te dal vetem ne raste speciale. /pf/images/graemlins/laugh.gif

x5_limo2.jpg

MLK

Primus registratum

X5 sigurisht eshte nje 4x4 nga me te mirat ne treg po per mendimin tim ka filluar ti dalin pak thinjat /pf/images/graemlins/wink.gif pasi u be rreth 7 vite qe ka dale e modele te tjera qe kane dale ne treg jane me atraktive si nga disenjo ashtu dhe nga teknollogjia qe perdorin. Per mua Ifinity Fx45 eshte aktualisht nje nga 4x4 me ne vogue ne treg e me disenjo shume me moderne se sa X5 apo ML e gjermanes tjeter Mercedes.

anny

Primus registratum

X_Dje thnx per foton ishte yll fare

MLK hajt ta marresh sa me shpejte ishalla
sa pee dokumentat le mos na pyet

X-GoodBoy

Primus registratum

[qb] E po kur do ta marrim ate X_Dje?????????? :shrug: :sleep: [/qb]
Neser hidhet lloto dhe me siguri 101% qe do fitoj. Just pack your things sweety. We gonna go on long vacation /pf/images/graemlins/wink.gif .

anny

Primus registratum

Eshte 16 mars sot mo,edhe ti hic gje prape /pf/images/graemlins/frown.gif :cry:

Nuk behte keshtu duhet gjetur nje zgjidhje tjeter :confused:

X-GoodBoy

Primus registratum

[qb] Eshte 16 mars sot mo,edhe ti hic gje prape /pf/images/graemlins/frown.gif :cry:

Nuk behte keshtu duhet gjetur nje zgjidhje tjeter :confused: [/qb]
Hey there sweety. Javen qe koloj kapa 2.5 evro. /pf/images/graemlins/laugh.gif Kete jav do kap i cik me shum. Deri ne fund te vitit do jen bere ato sa jo X5 te marrim ne po edhe nje 745i. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hold on baby.

soni2

Primus registratum

Fillimisht postuar nga MLK:
[qb] X5 sigurisht eshte nje 4x4 nga me te mirat ne treg po per mendimin tim ka filluar ti dalin pak thinjat /pf/images/graemlins/wink.gif pasi u be rreth 7 vite qe ka dale e modele te tjera qe kane dale ne treg jane me atraktive si nga disenjo ashtu dhe nga teknollogjia qe perdorin. Per mua Ifinity Fx45 eshte aktualisht nje nga 4x4 me ne vogue ne treg e me disenjo shume me moderne se sa X5 apo ML e gjermanes tjeter Mercedes. [/qb]
A e more infinityn o MLK ???
dhe sa per zgjedhje disenjo te keshilloj te hapesh katallogun e BMW te X5 LM Editon 4.6is
dhe te Daimler AG ML 55 Carlsson

te siguroj qe jane 4*4 me te fuqishme dhe me te arritura ne planin estetik dhe performance !!!!

tashti nuk e di buxhetin tend por nje keshille do ta kisha dhene !!
prit edhe pak dhe merr ml350 e ri qe do te dale tashti ne pranvere eshte prekursori i 4*4 te lluksit !!!!

pamvarsisht nga 4*4 i preferuar i imi qe eshte G 55 AMG

MLK

Primus registratum

To57 akoma nuk e kam marre ne ato ujra jam pres te mbyll dhe ca detaje teknike (flm qe interesohesh per shnetin e makines qe do morr /pf/images/graemlins/laugh.gif ) Nuk eshte se jam kundra Mercedes apo BMW se hyjne ne dy nga markat me prestixhioze ne bote e smendoj se kam ngelur une ti gjykoj po ishim duke folur per nje raport çmim/kualitet sa me simpatik. G55 AMG kushton rreth 110 mije euro ne mos gaboj (te pakten ky ishte çmimi qe kam diskutuar ne sallonin e Gjeneves mos gaboj!) dhe pothuajse i njeti çmim vlen dhe per BMW. Pastaj G55 ngel nje nga klasiket e Mercedesit por aerodinamika eshte skandaloze (normal po te shohim formen thuajse katrore qe ka) Ideja ime ishte mos kaloja 60 mije se pastaj i bije qe te punojme per te ushqyer makinen :smash:
Nje gje me sikletos me kete Infiniti, puna e karburantit qe e ka vetem me motor benzine e ngaqe jane prodhim per US nuk kane parashikuar fare motorra diesel! Ngel vetem solucioni ta kthesh dhe me gaz po sikur spo e kisha me qef sa ta blej te filloj me modifikime se po me duket vetja si ne Shqiperi ku ska pjese e Toyota e te vene pjese Nissan :lol:
Nejse wait & see

soni2

Primus registratum

nejse MLK por nje ML zdo te bente keç

pastaj çfare te mire ka makina me gaz une nuk jam fare i partise gaz dhe kur blej ndonje makine me cilindrate te madhe nuk eblej per ti vene gaz !!
mendimi im kshu
ndersa per G55 AMG isha ne gjermani ne stutgart dhe e gjeta (jo te re) me 57 000 kishte vetem 11 000 km ishte fund i 2004 !!
por ende nuk arrij te vendos kaq shume leke ne nje makine sepse me duken leke te hudhura ne pus !!!
une flas sepse makinat me shume me sherbejne per te fituar jetesen dhe jo per tu zbavitur !!!
makina me e mire qe kam pasur neper dore ka qene nje sl 500 i 2003 dhe me la mbresa qedo nuk kam idene te fus 95 000 euro ne nje makine qe smud te dal perdite te iki te kryej pune atje ku kam nevoje !!!
jam simpatizant i audit s
dhe i mecedesave ndersa per BMW nuk e di pse nuk me terheqin !!!

MLK

Primus registratum

Avantazhi qe ka me gaz eshte se 1l gaz= 0.65 euro ndersa 1i benzine = 1.1 euro e kur nje makine harxhon nga 18 deri ne 21 litra/100kmh normal qe avantazhi shihet shpesh. Nuk jam fan i makinave te shpejta po i atyre qe me ofrojne konfort e siguri keshtu qe dhe ato qe shkojne deri ne 200km/h ne autostrade e qe e bejne 8sec nga 0 ne 100km/h me mjaftojne lol. Ifiniti fx35 ka nje nga motorrat me te mire ne bote per kategorine e vet (Nissan 3500) me benzine ndersa me diesel mendoj se BMW eshte mbret ne kategorine 3l.d.

LUANESHA

Primus registratum

Kam tre makina /pf/images/graemlins/wink.gif dy jan te miat :thumbsup: dhe treta asht makin rroje e re per partnerin e ardhshem :goofy: :wink:

-------------------------------------------
piena di risorse :wub: