Re: A ka martesa katolik/musliman ne Kosove??
Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] Shqiptare /pf/images/graemlins/frown.gif
jane me te vertete mendimet tuaja kto apo i thua sa per debat?! ne sa raste ke qene deshmitare kur nje cift shqiptar eshte ndare per pune feje?? vetem se njeri nga partneret nuk e ha hashuren dhe tjetri derrin do te thote se punet nuk shkojne mes tyre?? pastaj, akoma kaq rrenje te forte paska feja tek ne shqiptaret sa te na pengoje per ideale kaq te medhaja?!
kur pysin kokat e medhaja ne itali (vendi papes) qe nese do kishte problem sikur vajza e tyre te martonte nje mysliman, i pergjigjen thjesht me nje "s'ka asnje problem" /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Flobo, me duket qe ne fund te tekstit tim me larte e kam thene qe ai ka qene mendimi im, nuk kam pasur qellimin te dij qe dikush pajtohet apo mos te pajtohet me te, ndjehet ngushte, keq apo jo, thjeshte eshte mendimi im personal dhe mua me pelqen ai mendim dhe do veproj sipas tij gjithmone!
Sa i perket pyetjes tende te pare, te them te drejten ne vendin ku une jetoj te gjithe shqiptaret jane te nje feje (asaj muslimane).
E sa per me tej, te them te drejten, nese ne ketu neper tema grindemi, e them perseri, e lere me me u bo me u bashku njani me tjetrin me martesa!
Eshte me mire, e them serish, per nga aspekti social, tradicional qe martesat te ndodhin ne menyren sic thashe une! Une kryekeput e mbeshtes mendimin tim, per qellime paqesore dhe qetesie ne familje!
/pf/images/graemlins/wink.gif
P.S. Askujt nuk ia imponoj mendimin tim, ky eshte thjeshte i imi, dhe nuk jam ketu per debate, por vetem per te dhene mendimin tim apo edhe te them ate qe ndjej une!