A do nje birre e??

xhoni

Primus registratum
Re: A do nje birre e??

Mireardhsh :wave: shqipetare

Po shkeputem dhe une ti fus i tas grosh ne ket hije plepi

/pf/images/graemlins/frown.gif erdha une , :smash: Xhoni me ftofe me plevitose me kujdesin tend te tepruar... :cry: Uji ishte akull ,i parapriva mjegulles dhe e hengra me plevitin...
Nje caj te ngrohte ju lutem...

Shqiptarja

Primus registratum

Moira vetem per ty:

cup_tea.jpg

:kiss:

xhoni

Primus registratum

Me ujkun merreshe vesh,kurse te ftohtit ske ci ben :shrug: /pf/images/graemlins/laugh.gif (ku i dihet,mund te ishte Bred Pitt i veshur si ujk)
Pi ilace kot me kot tani.
mire thone,KOKA BEN KOKA PESON. /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif kete te ma thoje me pare... :devil:
hajde me qerras per denim /pf/images/graemlins/tongue.gif

xhoni

Primus registratum

Moira,merre kokejlin qe po te pergatit ky shoku ketu lart /pf/images/graemlins/laugh.gif

albavina

Primus registratum

Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] Si nuk do te qeras ty une mi????
Ti je njeshi i af
Kamarier,silli shpejt goces ndonje gje te mire cfare do ajo dhe trajtojeni mire se ju thera. :smash:

Yllo,mer cfare te duash.Ketu je si ne shtepine tende.
:kiss: [/qb]
:kiss: shpirt njeriu je
si ne shtepine time e??? po kaq shpejt e harrove ti qe jam "socio" edhe une ketu bashke me 82 flobon edhe ty :eek:

mgjth thnx :kiss:

susana

Primus registratum

nje wiski per faihless, se sot me duket qenka tamam faithless. /pf/images/graemlins/wink.gif dhe nje birre per Raulin, po mos harroni ti hidhni ate ilacin brenda :devil:

Guest

O Xhono hajde Pijme nga nje gote se ketyre vajzave as qe i shkon mendja me na qeras njehere.

xhoni

Primus registratum

Ne vend ere,ta prish une ty! :thumbsup:
Kamarier na sill nga nje te madhe ,dhe nje kokteil te mire per LA DOUCE se eshte duke ardhur /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif si m'priska gota gati /pf/images/graemlins/laugh.gif
Xhoni :kiss: ti je BOSS e kam thene une /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

Aman se keta kamarieret e Xhonit nuk e bejne nje lek kam 1 ore qe pres anje nuk e luan B.then :idea: :idea: :idea:

leonora

Primus registratum

a me jepni mua nje wisci se me griu nervash njeri ka nje ore qe pres e nuk vjen ku me tha mrem :smash: :smash: i ktheva dhe pergjigjen e email e nuk me pergjigjet :smash: :smash:

Guest

Ej dreq o pune ma zune kete gote ne fyt /pf/images/graemlins/laugh.gif O Rauloooooooo hap spitalin se ketu ne lokal nuk me lene rehat :lol: :lol:

ODISEA

Primus registratum

Akoma s'e paska mbyllur shendetesia kete lokal? :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

ladouce2005

Primus registratum

Aragorn, hajde ulu pije nje gote, po t'a qeras une, vetem mos na akuzo per te papaster /pf/images/graemlins/tongue.gif

ODISEA

Primus registratum

Pse me nje gote do me korruptoni qe te mbyll gojen? :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif