A do nje birre e??

Re: A do nje birre e??

/pf/images/graemlins/laugh.gif erdha dhe une ,mezi me doli gjumi , :shrug: nuk e di ne bera mire qe e kthyeva nje teke raki qe me mengjes ,thone qe te sjell ne vehte... :devil:

SweetAngel

Primus registratum

Me gjithe magazina hyni ju ne forum??

Edhe po te mos kesh ne mendje te hash a te pish, me gjithe keto foto............. te vjen oreksi menjehere.

leonora

Primus registratum

Mirmgjesi dhe nga une :wave: :wave:
Fjetet rehat sante :confused:
une du nje kafelate po deshet :kiss: :kiss:

xhoni

Primus registratum

Merre vete se kamarieret jane ne gjume.skane faj ,kane nejt deri ne 5 te mengjezit mbreme :shrug:

leonora

Primus registratum

amore.jpg

Xhoni ku je moj drit...... hajde ta pim kafen bashk o yll :wub: :wub: :kiss: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif :lol:

82-shkodrane ,urdhero /pf/images/graemlins/smile.gif
iced_capuccino.jpg

Xhoni mund te bej nje dush ,se nuk pata kohe ne shtepi... :tipsy:

Shqiptarja

Primus registratum

xhoni, 82-shko, ja ua rezervova nje vend tek terasa enkas per ju te dy!!!

4coffee11.jpg

love-smiley-061.gif

P.S. Xhoni, mos prit vec une te jap kafe ketu, e din ti se si te kam pershkruar une, xhentil, xhentil, hajde cohu e servoja kafene 82-shkos edhe vehtes! /pf/images/graemlins/wink.gif

xhoni

Primus registratum

Moira......beje dushin yllo,por mos e mbush banjen me avull se ky ujku i firmes time,mjegull do :idea: /pf/images/graemlins/laugh.gif

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] xhoni, 82-shko, ja ua rezervova nje vend tek terasa enkas per ju te dy!!!

4coffee11.jpg

love-smiley-061.gif

P.S. Xhoni, mos prit vec une te jap kafe ketu, e din ti se si te kam pershkruar une, xhentil, xhentil, hajde cohu e servoja kafene 82-shkos edhe vehtes! /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Shqiptare muahhhhhhh naqe
po lere ate se eshte be nje demel qe as mendja nuk ta pret ty /pf/images/graemlins/laugh.gif
po do ja hek une pa merak :smash: :smash: :thumbsup:

Shqiptarja

Primus registratum

Kush deshiron me mua te vij te pij kafe ketu, eshte e/i mireseardhur!

Laguna_beach2.jpg

/pf/images/graemlins/smile.gif

xhoni

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 82-shkodrane:
[qb]
amore.jpg

Xhoni ku je moj drit...... hajde ta pim kafen bashk o yll :wub: :wub: [/qb]
Erdha yllo :kiss:
E di qe jam i cik dembel,por te pakten kur luj nga veni e bej punen tamam,jo si puna jote qe e derdhe birren ke pantallonat :lol: :lol: :lol:

leonora

Primus registratum

hahhahhahaahahahha aman mos ma kujto ate dite se gjith sherri jot ishte :smash: :smash: jo per gje por mi mori ment bukuria qe kishe /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

leonora

Primus registratum

[qb] Kush deshiron me mua te vij te pij kafe ketu, eshte e/i mireseardhur!

Laguna_beach2.jpg

/pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
na ngrine me kto foto ti moj apo nuk jemi dhe ne pune qe te behet te ikesh me vrap... /pf/images/graemlins/frown.gif
do vija une po kam frig se mos me kam ndonjeri me shpien matane /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

naqe, po c'jemi neve, une, Moira, fiona te dalim ne ndihme sikurse te filmi "Charlie's Angles"!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

leonora

Primus registratum

[qb] 82-shko, hajde se e bera gati edhe mengjesin!!! /pf/images/graemlins/wink.gif

Panwa-beach-Reosrt03.jpg
[/qb]
Ahhhhhhhhh me ke ven emrin Shqiptare dhe tamam Shqiptare me tradita je /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss: :kiss:
mir mo mir se po vije ma thyet mendjen po si te ja bej kti shefit qe kam ktu :rolleyes:

xhoni

Primus registratum

Shqipetare, :eek: :eek: :eek: :eek: ca eshte ky ven i bukur keshtu mi se me cmendi!!!!!
Megjithate do bej si do bej dhe nja kater dite deri sa te iki me ne fund te sicilia /pf/images/graemlins/wink.gif :cool:

Shqiptarja

Primus registratum

xhoni, po hajde edhe ti pra, para se me shku te sicilia!!

Une i gjej kto vene xhoni se jam krejt shije te mire!!!... /pf/images/graemlins/wink.gif

Hajt me te mira se une ika nga ketu,
party-smiley-010.gif