A do nje birre e??

Guest
Re: A do nje birre e??

RAUL rri urte djalosh se tashi sa erdhe dhe po ngre bishtin :smash: une kam 5 ore dhe nuk po ma vare asnje vajze :cry: :cry: :cry:

RAUL

Primus registratum

o indano ty sikur te pash me shqiptaren mor burr i dheut,pse ore kaq shpejt te ndau. :tipsy:
hajde merre nje shamij qe te fshish lotet. :lol: :lol:

leonora

Primus registratum

wwwwwwwwwweeeeeeeeeeee kush paka ardhe :kiss:
c'far do pish ti se po te shoqeroj dhe une /pf/images/graemlins/wink.gif

susana

Primus registratum

ouuuu dhe shefi ketu?? :eek: :eek: prandaj vjen tape ai ne spital /pf/images/graemlins/laugh.gif po nje tavoline per mua nuk e rezervuat, tek tavolina e 82shko she shqiptares :wave: :kiss:

ladouce2005

Primus registratum

mua te me falni per mungesat por kam qene troke nga paret e s'kam dash me ju ra n'qafe qe t'me qerasni perdite :devil:
hajde se sot dite rrogash, po ju qeras te gjitheve me nga nje birre, derisa te vije Xhoni e t'me japi ndonje shampanje /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

ça beni ketu more vajza te poshtera jashte jashte :smash: :smash: :smash: une jam semure tek spitali dhe ju me vini ketu per te :rockband: turp te keni.

susana

Primus registratum

akoma s'je hedhur nga ajo kulla ti??? :eek: :eek: pastaj ne e kemi pushim tani dhe po pime lait fraise :tipsy: :tipsy:

Guest

Ej Goca do te pijme nje gote bashke ju lutem;
sa me kultur e thashe :lol: :lol:

leonora

Primus registratum

Fiona vendin aty afer meje ti sesben bashk me shefin :kiss: :kiss:
per kyt tjetrin nuk behet gje se di vet ai pse :smash: :smash: :smash:

leonora

Primus registratum

birre.jpg

ja merrni nga nje birre
e hajde gezuar :rockband:

RAUL

Primus registratum

o indjano nuk te bojn syzet tyja? e shikon se jon te shoqerume keta eee? :smash: :smash: ik e shiko ndonje ndeshje futbolli se per ato merr vesh ti.. :lol: :lol:

82shko une dua nje birr te ftohte kurse kesaj doktorreshes jepi nje got uje se dehet me nje got. /pf/images/graemlins/wink.gif :lol: :lol: :kiss:

Guest

Lere lere RAUL se ma kan nxire jeten sonte si ketu si dhe tek spitali keto vajzat po ti ku ishe se kisha nevoje per ndime

RAUL

Primus registratum

asaj fiones i kom dhon paralajmerimin e fundit atje tek spitli,kshu qe mos u merzit fare, /pf/images/graemlins/wink.gif
merre nje birr nga une se e shoh se te paskan merzitur. /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

As nga ti nuk e dua se kam henger dhe kam pi shume nga ky lloji :smash: :smash: te cikin e quanin Ilaçi dhe Pija e Shef Raulit :lol: :lol:

Shqiptarja

Primus registratum

INDIANO, po nga une ca do pish se te qeras une sonte, meqenese vajzat nuk i ke qejf shume!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Shqipetarja me jep çfare te duash se me keto nerva qe jam sonte edhe ty te haje te gjalle /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Miremengjesi popull!

Si kaloni kendej nga kjo kafe atraktive?!
E shoh qe INDIANO nuk qenka ketu, po ani, une do e mbaj premtimin qe i dhash e do e qeras me nje akullore te ftohte akull, akull:

icecream.jpg

INDIANO, ja ne vend meje, e ke akulloren, te befte mire!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

xhoni

Primus registratum

Miremengjes o piplla!!!
Shqipetare me bej nje kafe te lutem sepse kamarieret jane te gjithe ne gjume nga qe paskeni ba gjithe ket feste mbreme ketu