A do nje birre e??

xhoni

Primus registratum
Re: A do nje birre e??

KAMARIER!!!!!!!
Nje birre per La Douce se me beri nje 1 lek tek tema tjeter. /pf/images/graemlins/frown.gif
SHPEJT!!!!

leonora

Primus registratum

xhoniiiiiiiiiiiiiii qa me ke ti mua :mad: s'te vjen turp te flasesh per gruan kshtu :smash: :smash: dhe une qe u kujdesa per lokalin kur ti ishe ne pune /pf/images/graemlins/tongue.gif
nejsa gjat kohes dhe une nuk eshte se nuk po shikoj te tradhetoj :goofy:

xhoni

Primus registratum

Gru me letra mi pra,me celebrim te kam.
:kiss: :kiss:
Hajde merr 1 birre dhe mos na baj shume llafe. :smash:

Florus

Forumium maestatis

:eek: kujdes juve more se paskeni filluar te rrifeni nga dashnia modhe /pf/images/graemlins/laugh.gif
un edhe kte jave jam ktu ke bari se pastaj do iki te pi birra tirona :thumbsup:

xhoni, 82-shko & gjithe te tjereve :wave:
have fun /pf/images/graemlins/wink.gif

ladouce2005

Primus registratum

Xhoni kshu ma prish menjen ti mu po hajt /pf/images/graemlins/tongue.gif po e pi birren me gezim se qeka vape /pf/images/graemlins/laugh.gif
flobo jemi bere per mall...come stai?
edhe 4 dite /pf/images/graemlins/smile.gif te kam zili /pf/images/graemlins/tongue.gif

shtriga

Primus registratum

erdha dhe une.
nje bire te ftoht te lutem shpejto se plasa.
sot qeras une te gjithve. /pf/images/graemlins/smile.gif

SweetAngel

Primus registratum

People, mos u zini.

Xhoni, dashnore the ti?? Ti vish anes,se nuk kam qene dashnorja e askujt deri me sot.
:tipsy:

Ne beme dhe dasmen,te vije turp te vije, keshtu jane burrat, dalin na fjala sipas qefit? :mad:

xhoni

Primus registratum

Lerini llafet e shumta ,por me jepni nje birre te ftofet se vdiqa,na mbyti puna :shrug: :smash:

Po se_di ,ku eshte se na mori malli?

leonora

Primus registratum

FloBo kot nuk thone ato qe rrafen duhen me shume /pf/images/graemlins/tongue.gif
vrap nje birr per FloBon qe do na ike
dhe nese ka tepruar ndonje tjeter birre binja dhe xhonit nje :goofy: kur se mua me jepni nje MIXX :shrug:

BISOU

Primus registratum

NJE CAFFEE LATTE PER MUA JU LUTEM SE NUK KAM FJETUR MIRE MBREME.....
XHONI.... I VESHE RROBAT E REJA /pf/images/graemlins/laugh.gif DUHET ME PI NJE BIRRE ME TY TI BOJME ME SHNET /pf/images/graemlins/laugh.gif PO NGA DARKA THEM UNE /pf/images/graemlins/laugh.gif

leonora

Primus registratum

ORE goca lereni burrin tim rehat :smash: :smash: :smash: hojjjjjjjjjjj kto qa keni me te nuk ju vjen turp :mad: ne syt te gruas pale :smash:

Florus

Forumium maestatis

flm 82-shko flm :kiss: do me mungoni.
ate shprehjen e di :idea: do ja kpus veshet nanjones qe tme doje shum

LD, jena tu u pergatit pra mo ndaj dhe skam pas shume koh me ardh ktu :shrug: ti do thush ca je tu bo gati :rolleyes: po ja: duhet me pas kujdes p.sh mos me harru parfumin, xhelin, syzet e diellit, bluzen sexy, pantollonat 3/4 me shum xhepa, atletet te hapme te themra /pf/images/graemlins/tongue.gif u harrova dhe leket se ske ku shko pa to /pf/images/graemlins/laugh.gif
he se dhe ti do ja kalosh mire fare, jam i sigurt per kete /pf/images/graemlins/smile.gif

hajt ta ngrejm nji dolli per kte vere te cmendur (the summer is crazy) :devil:

leonora

Primus registratum

shif kjo une po te them rriji leg se ju nuk po e leni rehat se qa merr ne konsiderat ai ma ler mua ti :wub:

FloBo sa vjet do rrish ti ore :confused: se guardaroba qe paske pergatit te mjaftoka dhe per komshine /pf/images/graemlins/laugh.gif

xhoni

Primus registratum

BISOU jam dakort me ty :thumbsup: .
82-she,po pjell dersa te te shof perseri :idea:

Sweety,do te te bej tape sonte,apo sjam ba dhe sexy me keto rrobet e reja.

Flobo,do pish ti ,apo si e ke hallin????

SweetAngel

Primus registratum

Po he me ti sa kornace behesh, duhen te nadahet gjerat me shoqerine. :devil: Pastaj nuk e dua perfare jo.
Pastaj, atij i pelqen vete. Per sa kohe qe atij i pelqen , c'te bej une?? :shrug: Nuk eshte mire ta shperfill apo jo, ja si mendon ti? :lol:

SweetAngel

Primus registratum

Xhoni, une jam bere me shume se ty, pastaj, cfare te ben te mendosh qe nuk mund ti rezistoj charmit tend?? :tipsy:

Saper dehjen, kjo eshte menyra per te pasur nje femer, duke e bere te humbi asyen me anen e pijes??? /pf/images/graemlins/laugh.gif mendoja se ishe me i zoti se kaq. :lol:

Florus

Forumium maestatis

82-shko mos ja qaj hallin komshijes... e di si me thote: vetem hajde ti se rri edhe pa rroba un :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

xhono hajt se po e marr i birr ta heqi cik menjen nga ca budalliqe :shrug:
gezzz (kur thu ti) :thumbsup:

sweety, pse me ty nuk funksjonon ajo taktika /pf/images/graemlins/wink.gif