A do nje birre e??

Florus

Forumium maestatis
Re: A do nje birre e??

zeqo jepi edhe nji :kiss: prej meje se me shau :angel:
nga nje birra moretti te gjitheve meqenese se shpejti fillon turneu futbollit me te njejtin emer :thumbsup:
bmstand_r4_c1.gif

kot nuk ja ndryshojne emrin ne "birra moratti" ksaj birres :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif

SweetAngel

Primus registratum

Paske menyre te mire per te ndeshkuar ti FLOBO. /pf/images/graemlins/wink.gif Do te mundohem te te shaj me shpesh :devil:

C'fare bera Zeqo qe te meritoj a sweet kiss??

Burri qe eshte burre i var..... ne mur, dhe nuk i gjen kurre. /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:

Florus

Forumium maestatis

sweety, mundohu mundohu po nuk i thashe zeqos te te puthi /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:
ti ske pare menyren time te ndeshkimit kur te tjeret bejne komplimente :devil: imagjinoje cik /pf/images/graemlins/wink.gif

SweetAngel

Primus registratum

Flobo!

Si eshte menyra jote e ndeshkimit?? e embel besoj! /pf/images/graemlins/wink.gif

Zeqo!
Mos u pergjigj pyetjes me pyetje.

rosa blu

Primus registratum

nje birre mor aman!!!!
sa vap!!!!!
po spaska njeri sonte?eh e shtune?
buona serata a tutti! :kiss: :kiss: :wave:

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb] Flobo!

Si eshte menyra jote e ndeshkimit?? e embel besoj! /pf/images/graemlins/wink.gif

Zeqo!
Mos u pergjigj pyetjes me pyetje. [/qb]
ok te dhash :kiss: sepse i kam qef vajzat sweet dhe angel /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss: /pf/images/graemlins/tongue.gif

SweetAngel

Primus registratum

Sweet jam, bile ta garantoj ( me fal per mungesen e modestis), angel......... kjo mbetet per tu diskuruar. /pf/images/graemlins/tongue.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb] Sweet jam, bile ta garantoj ( me fal per mungesen e modestis), angel......... kjo mbetet per tu diskuruar. /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
m'jep 1 foto ta kqyr se je apo jo angel /pf/images/graemlins/tongue.gif :kiss:
PS:po pres une :kiss:

leonora

Primus registratum

RAUL hajde naqe ta pim nga nje birr bashke se dhe mua po me pihet tani... apo nuk jam me nerva :mad:

RAUL

Primus registratum

gezuar 82shkodrane tul e dhjom tu befte.. /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

susana

Primus registratum

epo mallkim me te keq se ky nuk kam degjuar ndonjehere :eek: "tu befte tul dhe dhjam" je ne metro ti? :smash: do te na i besh FAT 82shkodran. :idea: ja se po ta jap une nje urim " te behet c'te doje vet, vetem dhjame jo" /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

dua dhe uen nje puthej se mu than buzet sdua ti lag buzet me birr /pf/images/graemlins/tongue.gif
PS: HeY se harrova te thoja dua puthje nga femrat :kiss: :tipsy:

xhoni

Primus registratum

Miredita o xhente .Si po ja kaloni.
Hajt tju jap pronari ndonje birree se na mori malli.
Kamarier,mushe tavolinen plot se do dehemi sot.
Hajt gezzzz te gjitheve :rockband: :rockband:

SweetAngel

Primus registratum

Zeqo,ke per te pritur gjate, pastaj nuk te mjafton fjala ime, mbahem dhe per njeri qe nuk genjej.

SweetAngel

Primus registratum

Xhoni, i dashur, me lejo te jap une nje birre , kemi kohe pa folur. /pf/images/graemlins/tongue.gif