A do nje birre e??

SweetAngel

Primus registratum
Re: A do nje birre e??

fLOBO jo nuk funksionon, se me ben te paperballushme, ose me ve ne gjume. /pf/images/graemlins/wink.gif Pastaj eshte teper e ulet ngaana e mashkullit , don't u think so??

leonora

Primus registratum

jo mo jo po kisha fjalen per ty une se komshin tate nuk ma ndjen por thash se mos na dobesohesh ti me gjith ato rroba /pf/images/graemlins/tongue.gif
ah mor xhoni dajak do di vetem dajak po fajin e kam une qe te duaaaaaaaaaaaa tyyyy :smash:
FloBo e shikon te pa ftyrin qe ma nxorret ti dhe se_di po kaq mire me paskeni dash ju mua eeeeeeeeeee /pf/images/graemlins/frown.gif
Sweet rri urte di moj goce se ta preva gabzherrin /pf/images/graemlins/tongue.gif

Florus

Forumium maestatis

sweety, behesh e paperballueshme ne ca kuptimi :rolleyes: /pf/images/graemlins/wink.gif se ca mendoj une pak rendesi ka, puna eshte qe ne shumicen e rasteve funksjonon /pf/images/graemlins/tongue.gif eshte ne doren e cunit pastaj te vendose nqs do te perfitoje apo jo...

82-shko, asnjeri nga ju te dy nuk ka kerkuar divorcin /pf/images/graemlins/smile.gif qe do te thote se mes jush ka akoma dicka :wub:

SweetAngel

Primus registratum

EHhhhhhhhhhh Flobo zor se gjen cuna qe nuk perfitojne nga keto raste, po te perfitosh nga keto raste tregon mungese respekti karshi femres.

Pastaj femra duhet te jet esell qe ta dije se c'i ndodh, e jote zgjohet te mengjes e te mos mbaj mend se cfare ndodhi. S'do te kishte vlere fare per mashkullin

Florus

Forumium maestatis

sweety je shume feministe :smash: e pse ja hedh te gjithe fajin seksit tjeter :confused: sipas teje kur nje femer vendos te dehet nuk i shkon dicka neper mend... /pf/images/graemlins/wink.gif

82-shko mbase e ben qe te te beje xheloze dhe te shohi se sa e do :idea: pastaj kjo e juaja quhet kopje moderne :cool:

leonora

Primus registratum

kopje moderne eeeeeeeeeee :eek: he se ja tregoj une ati kur ta shoh :smash: :smash: :smash: :smash:

SweetAngel

Primus registratum

Flobo, mund te jem pak, por pak ama ,feministe. Po nuk qendron ajo qe the. Kur nje femer ka nje gje ne mendje nuk mendoj se eshte e nevojshme te dehet. Se ajo te jep shenjat e nevojshme qe ta kuptosh. Por ne shumicen e rasteve ato dehen nga meshkujt qe te arrije te mari ate qe ato nuk ja japin esell. Loje me hile i them une kesaj.

SweetAngel

Primus registratum

Ika njeher une se do bej gjellen per darke.

Para se te puesni ,tave patate do bej. Po pata kohe do futem pastaj. NJe :kiss: per te gjithe miqte e mi ketu. Bye bye, talk to u soon. :wave:

Florus

Forumium maestatis

sweety, jane te verteta ato qe thua, pervec fjalise se fundit (e pse qenka hile?!) :shrug: un jam akoma i mendimit se ato qe kam shkruar me siper qendrojne.

ja shif mu p.sh. nuk jam dehur asnjehere ktu te bari se kam frike (sidomos nga ty dhe 82-shko) /pf/images/graemlins/laugh.gif

SweetAngel

Primus registratum

hahhahahhahaha :lol: Flobo, por une nuk njihem si tip agresori, jam e bute si gjingj, veret.
Keshtu dehu sa here te duash, une me shume se 2 gota nuk pije kurre.

rosa blu

Primus registratum

hajt nga nje birre te gjitheve!!!
te me uroni rruge te mbare, se si dihet detit!!!! :kiss: :kiss: :thumbsup: :kiss:

rosa blu

Primus registratum

moira me ki kujdes zeqon moj aman!sikur s'po me pelqen keto kohet e fundit! :kiss: :lol: :lol: :wave:

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb] hahhahahhahaha :lol: Flobo, por une nuk njihem si tip agresori, jam e bute si gjingj, veret.
Keshtu dehu sa here te duash, une me shume se 2 gota nuk pije kurre. [/qb]
hehehe e but si qingj thu ti se sma men gjo kur te del pija :devil: o none o none :eek:
sot do dehem se eshte dita fundit ktu te bari per ca kohe :shrug:
kush do bej 1 gar me mu, kujt ja ma /pf/images/graemlins/tongue.gif

leonora

Primus registratum

FloBo maje vetin naqe /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po nga mua pse i kishe frik ti mo :confused: :eek: kaq e rrezikshme kenkam une :rolleyes: