Shqiptarja
Primus registratum
Re: A do nje birre e??
PO deshet nje kafe te ma sillni, do benit mire qe besa! /pf/images/graemlins/wink.gif
PO deshet nje kafe te ma sillni, do benit mire qe besa! /pf/images/graemlins/wink.gif
Birre kom ktu ne kanoce Freskuse do ...Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] PO deshet nje kafe te ma sillni, do benit mire qe besa! /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
:kiss:Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb] si sme dha njeri caj mua [/qb]
the_buzz ec afrohu pak i ulim nervat bnjeri tjetrit jo per gje po mka mar dhe malli :kiss:Fillimisht postuar nga the_buzz:
[qb] Ma jep nji birre (edhe pse e kam inat birren)se jam bere gjithe nerva sot [/qb]
ZEQO PILAFI- me sa po kupto ti je duke pire njeFillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb]the_buzz ec afrohu pak i ulim nervat bnjeri tjetrit jo per gje po mka mar dhe malli :kiss: [/qb]Fillimisht postuar nga the_buzz:
[qb] Ma jep nji birre (edhe pse e kam inat birren)se jam bere gjithe nerva sot [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif O Tedo kjo me doli mua ,po kam hall mos dehen dhe ata qe jane afer teje... /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Ka nai B52 [/qb]
Per ty gjithmone gati... /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga xhoni:
[qb] hajt se po tjap i concord /pf/images/graemlins/laugh.gif
ho me ka nai qumesh per mu [/qb]