/pf/images/graemlins/frown.gif po pshe je keshtuja ti shot,neve uk kemi te tilla gjela ketuja,po ele po te kishim uk te jepnim se te kemi xhan ele mosh u melzhit :kiss: :kiss:Fillimisht postuar nga lesswords:
[qb] kush do me japi nje doze te mire helmi te perzier me leng frutash qe mos te vuaj me shume [/qb]
keshtu blavo,me e mira do behet mos ca koke,Fillimisht postuar nga lesswords:
[qb] /pf/images/graemlins/frown.gif flm shume anny :kiss: :kiss: do mundohem mos te merzitem :kiss: [/qb]
:thumbsup: /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga lesswords:
[qb] :kiss:
pikes i re! ai dreq virusi qe vetem keq po na ben
kalon po he, duhet marre me filozofi jeta dhe cdo gje qe e perben ate /pf/images/graemlins/wink.gif duke filluar nga eleminimi i te qarave [/qb]
una unaaaaaaaaaaaaFillimisht postuar nga xhoni:
[qb] une desha nje cike vere te kuqe me mish qingji.kush do vije me me shoqeru???
ja se po futem ktu ke kantina dhe po zgjedh nai barolo /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
:kiss: mos mu merzit ti te pakten yllo :kiss:Fillimisht postuar nga PaRajSa..:
[qb] anny erdha vone une eeeeee paske pire kafen time me yllin e af me duket po nejse me vjen mire qe je afer saje :kiss: se ai virus na ka kap tegjithve /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
ahahahahah kur kekroja une helem me jepje me vrapFillimisht postuar nga lesswords:
[qb] kush do me japi nje doze te mire helmi te perzier me leng frutash qe mos te vuaj me shume [/qb]
Pershendetje Parajsa. Kujtova se nuk kishe frike nga asgje moj :goofy: por ja e sbulova qe ke frik nga nje gje (te ngelesh pa gjum) :devil: Bej shaka yllo, perfitoj nga rasti per nje :kiss:Fillimisht postuar nga PaRajSa..:
[qb] po ti mor me kafe kaq vone /pf/images/graemlins/smile.gif une u bana gati me shku me fjet e po kam frige se po me len pa gjume /pf/images/graemlins/laugh.gif gjithsesi flm :kiss: kot e ke ven ate nick ti se nuk ke shpirt te keq jo /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]