A do nje birre e??

Florus

Forumium maestatis
Re: A do nje birre e??

:lol: na shkrit qe me mjes /pf/images/graemlins/laugh.gif
mirmengjes xhoni, shqiptarja, moira :wave:

t'ju qeras un iher se kam kap bast dje :devil:

438955610

:wave: Flobo me veze na qerras ti neve...??Kafen sapo e pime ,tani ndonje pije nuk do te ishte keq .. :tipsy: Ty te befte mire megjesi..

xhoni

Primus registratum

hihihihihihi...mir thojn,qingji i urte pi dy nana :lol: :lol:

o flobo ,po shyqyr qe paske kap.besoj se bolonja te ka nderu

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] Tani u zgjova dhe du me pi i cik nga gjiri juaj???Hajt se po pi i cik nga te dyja qe mos ju ngeli hatri :lol: :lol:

u bana si zeqo me kto muhabete :smash: [/qb]
xhoni, me mire zgjedh kete:

dummydd.jpg

sepse do te keshe me shume llogari!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:

Florus

Forumium maestatis

xhon, qingji urt i bie me qen ti :rolleyes: :devil:
bologna ishte nje nder 3 ndeshjet qe vura /pf/images/graemlins/wink.gif
po leket s'i kam marr akoma se snai hapej ne ora 1 sot :smash:

Moira, sugon e frutave po ta jap un nga e imja, nuk e ke merak :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif

xhoni

Primus registratum

:lol: :lol:
kam qesh me lot
jeni te forta vallaj

o flobo,ste paska zene gjumi eeeee? :lol: une kur kapa i her 2 milion lireta ke nje privat(bicim toto nero)shkova te nesermen ke klubi qy n'shtate te mjezit. /pf/images/graemlins/laugh.gif

xhoni

Primus registratum

ah se harrova,dje qe svuna un lloto neshjet dolen per qejf,jo per gje po u mora me permirsimin e sjelljes me te dashuren te ciles ja nxiva paksa syrin e djathte te shtunen mbrema :smash:
hera e pare qe vija dore ke kjo e reja /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif Flobo po te jete me tape nuk kam merak /pf/images/graemlins/tongue.gif po e pate provuar ti kam hall se me mgjit semundjen e basteve.. :devil:

Florus

Forumium maestatis

xhon, sdo te kete dhene qumesht ty ajo prandaj ja ke nxire :wink: :smash: ktheje me caj ndonje mengjes se s'u bo nomi /pf/images/graemlins/tongue.gif

Moira, nuk eshte ngjitese semundja :book: pastaj un sjam aq shume i semure si xhoni /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/tongue.gif Mire Flobo ,po e pij faleminderit dhe ne qafe me pac po u semura do ti paguash ti bastet e mia... :devil:

Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] ah se harrova,dje qe svuna un lloto neshjet dolen per qejf,jo per gje po u mora me permirsimin e sjelljes me te dashuren te ciles ja nxiva paksa syrin e djathte te shtunen mbrema :smash:
hera e pare qe vija dore ke kjo e reja /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:rolleyes: uroj te mos e kesh me verte... :smash:

Shqiptarja

Primus registratum

Moira, lere pijen e FloBos se kushedi c'ka ne mend te te beje ai... :devil:
Hajde te dyja ta pijme nga nje leng e te bejme muhabet ashtu si na ka enda vetem neve... :devil: /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

cayote_ugly.jpg

/pf/images/graemlins/wink.gif Shqiptare sikur e lame pergjys ate muhabetin e djeshem.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
latte.jpg

dhe nje per king_u /pf/images/graemlins/smile.gif
latte.jpg