A do nje birre e??

anny

Primus registratum
Re: A do nje birre e??

Fillimisht postuar nga ConTe_DrACuLa:
[qb] anny do me japesh ate birr apo si e ke hallin /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
hajde pra.kamarier nje birre per conte,une dua nje kafe

anny

Primus registratum

[qb] ku o birra ime me /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
po prit mo se eshte i zene kamarieri ka shume pune sot /pf/images/graemlins/laugh.gif

xhoni

Primus registratum

kamarier shpejt nje redbull zeqos nje uiski raulit dhe nje birre per conten.....annyt silli nje suko /pf/images/graemlins/tongue.gif ,kurse mu i birre te madhe se mu tha gerrmaci

rosela

Primus registratum

Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] kamarier shpejt nje redbull zeqos nje uiski raulit dhe nje birre per conten.....annyt silli nje suko /pf/images/graemlins/tongue.gif ,kurse mu i birre te madhe se mu tha gerrmaci [/qb]
:cry: :cry: :cry: po mua xhoni.... :cry:

rosela

Primus registratum

[qb] rosel moj moll ta jap une birr e ca dush vetem fol ti /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss: [/qb]
he pra ku e kam birren..... megjithese me mire nje kafe se jam zgjuar heret sot e po me vjen gjume!!!!

xhoni

Primus registratum

jever4.jpg

roselke hajde yllo mos qaj :kiss:
shtrige,pime nganje birra tani .konjakun me vone sepse eshte heret akoma /pf/images/graemlins/smile.gif :kiss:

bob

Primus registratum

NJE CHIVAS,BIRREN SOT NE DARKE TEK BEBOP!
ME VJEN KEQ PER TY O PARAJSA,PO KE PER TE NGRI KREJT NESE NUK HEQ EDHE ATO PAK QE KE VESH!!!
KESHTU TE PAKTEN NA NGROH NE TE TJEREVE! /pf/images/graemlins/smile.gif

leonora

Primus registratum

shif shif shif Great1 po pse paske ken tu ardhe ti paskam pas te ftohte une nga qe ke len deren hapur eeeeee :eek: mbylle mor djal deren vrep se po i hek kto por po me rrahin gocat /pf/images/graemlins/tongue.gif

bob

Primus registratum

PO TI PSE DON ME U RRAH PREJ GOCAVE.
HAJDE SE TE RRAHI UN,ASHTU SI DON TI VETEM! :eek:
NUK DI A E KAM GABIM!!!?