A do nje birre e??

Florus

Forumium maestatis
Re: A do nje birre e??

Fantazia rrofsh per birren. mka shiju shum :rolleyes: ndoshta sepse me erdhi nga dora jote :wub: mbrem ngaqe sdesha me u deh me verte thash te dehem ndryshe.. :devil:
Moira s'e lije dot ne frigorifer birren ee :smash: pjanece keqe :wink:

Guest

( :wub: )Cdo me thene kjo shenje Bukuroshe??? :shrug:
Si shume je duke e perdor, keto kohet e fundit..
Ke rene ne birre, brenda gje FlOBo.. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Florus

Forumium maestatis

fantazia merre si te duash.. /pf/images/graemlins/wink.gif
ne birre nuk bij shpesh..po kur bij, bij keq fare ama /pf/images/graemlins/blush.gif nuk me flihet gjume, sme msohet, sme dilet :rolleyes: do provoj iher me ndrru birr, te filloj me bjonden se mos nuk ka kshu efektesh anesore /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Mire do besh FloBo ..Bjondet jane ato qe jo vetem ste lene pa gjume, por qe te bejne te flesh pa endra hic...
Me brunet mos u merr se jane te rrezikshme.. /pf/images/graemlins/wink.gif

tola77

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] a ka nai birre me ... [/qb]
Tedi te kisha dhene birra per 1 jave dhe java ska mbaruar ende,te mendoj se birra ime ste pelqen?

Florus

Forumium maestatis

Fantazia nuk e di pse por nuk te besoj kur ma shkel syrin ashu /pf/images/graemlins/laugh.gif do jet me tfutme kjo puna bjondeve :devil:
un jam fans i bruneve, po te ishin edhe me kacurrela behem kshu :goofy: pastaj.

ti nuk do marresh gje sonte se harrova me tpyt :rolleyes:

Guest

Un hy tek brunet me onde..skam arrit te kacurelat..se me ngaterohet krehri..FloBo.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
M /pf/images/graemlins/tongue.gif e sill nje ..cfare te duash ti,pervec Birres...

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga tola:
[qb]
Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] a ka nai birre me ... [/qb]
Tedi te kisha dhene birra per 1 jave dhe java ska mbaruar ende,te mendoj se birra ime ste pelqen? [/qb]
O Tola po varet ca Sasie quan ti te arsyeshme per 1 JAve . NQs mendon qe 2 arka mjaftojne ahere je gabim se kur kom me Arka un i pi per 2 3 dite . Pranej kerkova prape un ...

/pf/images/graemlins/laugh.gif hi ,klubi ,erdha une t'ju qerras se sot eshte festa e clirimit te Tiranes.. /pf/images/graemlins/tongue.gif
Kjo torta eshte per te gjithe ju qe keni para pjate e pirun.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
caffe.jpg

Flobo ,ca ti bej ,po e pata birren para ,o e pij une o me pin ajo.. :shrug: :devil:

leonora

Primus registratum

si me grip qe jam e dini vet se c'far duhet te pije /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
mete dhe une e semur te kohen :smash: :smash:

Guest

images

Parajsa, per sa kohe qe do rrish xhveshur...me grip do rrish..
Vetem kur te ngrohet, koha do sherohesh.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Pije kete caj, se mbase te ben mire..

nikos_asas

Primus registratum

Fillimisht postuar nga anny:
[qb] uuuuuuuuuuaaa sha djale i mil,po pse shpirtekeq ti pastaj????!!!!!!!!!
faleminderit :kiss:
:wave: [/qb]
Nuk jom shum shpirtkeq jo,pyet edhe Fantazin_G po deshe /pf/images/graemlins/wink.gif
Kuse Moiren mos e pyet fare se i jan cakerdu telat fare dhe mer kot si pushka e jevgut :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif

anny

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Shpirtkeq:
[qb]
Fillimisht postuar nga anny:
[qb] uuuuuuuuuuaaa sha djale i mil,po pse shpirtekeq ti pastaj????!!!!!!!!!
faleminderit :kiss:
:wave: [/qb]
Nuk jom shum shpirtkeq jo,pyet edhe Fantazin_G po deshe /pf/images/graemlins/wink.gif
Kuse Moiren mos e pyet fare se i jan cakerdu telat fare dhe mer kot si pushka e jevgut :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
po pse mo e ke cakrduar gocen????????????'
pastaj fantazia_g nqs e ka lexuar te me thot vete sa zemer mire je

nikos_asas

Primus registratum

Anny beju icik /pf/images/graemlins/wink.gif
Si do behen thashethemet? :devil:
Edhe :kiss: :kiss: per ty se ti kom borxh :thumbsup:

Guest

Sikur si shume po me del emri ketej... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Anny..per ke do me dite ti mi per Shpirt Keqin ee???
Po degjo mi goc,Ai e ka Emrin Shpirti,ndersa Mbiemrin e ka Keqi,se e ka Baben me origjine nga nje fshat i Tirones..nga Keqi...
Po ti thirri vec me emer,haroja fare mbiemrin.. /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave:

nikos_asas

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] Sikur si shume po me del emri ketej... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Anny..per ke do me dite ti mi per Shpirt Keqin ee???
Po degjo mi goc,Ai e ka Emrin Shpirti,ndersa Mbiemrin e ka Keqi,se e ka Baben me origjine nga nje fshat i Tirones..nga Keqi...
Po ti thirri vec me emer,haroja fare mbiemrin.. /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave: [/qb]
Hahahaha :lol: :lol: je fantastike fare,kot e ke emrin Fantazia ti? /pf/images/graemlins/tongue.gif

rosela

Primus registratum

ore ka birra ketej apo jo?? eh xhoni te kam thene mos e ler klubin vetem...hic ti... /pf/images/graemlins/tongue.gif :kiss:

Florus

Forumium maestatis

Rosela du me ta dhene nje birre un po pri verteti. vetem mos marr vesh pastaj qe ti nuk e pi birren /pf/images/graemlins/wink.gif me mire ma thuaj tani :tipsy:
fantazia, leri floket pa kreh per nja 1 jav dhe do shikosh qe do te behen gjith kacurrela :idea: