nikos_asas
Primus registratum
Re: A do nje birre e??
O kamarjero :smash: :smash: shpet porosin e naqes time /pf/images/graemlins/tongue.gif
O kamarjero :smash: :smash: shpet porosin e naqes time /pf/images/graemlins/tongue.gif
:kiss: :kiss:Fillimisht postuar nga fiona:
[qb] kush ma ka raur zeqon mua qe po :cry: :cry: eeeee
hajde Zeqo pi nje birre ketu se paguaj unaaaa /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave: :wave: [/qb]
ti rosela do vec dru :smash:Fillimisht postuar nga rosela:
[qb] xhoni shume thanx per birren :thumbsup: !!! :kiss: [/qb]
ti rosela do vec dru :smash:Fillimisht postuar nga rosela:
[qb] xhoni shume thanx per birren :thumbsup: !!! :kiss: [/qb]
:lol: besoj se parajsa te ka kuptuar xhoniFillimisht postuar nga xhoni:
[qb] ndeshja eshte ne dat 28 do tju shqepim ...ishalla ket rradhe behem mbare :idea: .....sjap llafen se ku i dihet... dhe pastaj hajt degjo parajsen :shrug:
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Jo mi ti se un rrefehem vetse tek hoxha se j /pf/images/graemlins/laugh.gif om myslymonFillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] Shpirtkeqo mos me ngatero gje me Priftin mua e po me rrefehesh???? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po ti gjeta telat do ti kepus fare more vesh apo jo :devil:Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif tela kam o shpirt ,por t'i gjej spesorin e duhur.. :idea: :tipsy: [/qb]
Un s'erdh per birr po per raki, masanaj ramazoni kaloi nui zemra /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Moira:
[qb] :smash: o Shpirtkeq ,muslimanet nuk pine birre.. /pf/images/graemlins/laugh.gif Ti per c'fare erdhe ketu.. :tipsy: [/qb]
kishte ndonje pyetje per mua .... :shrug:Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] Moira du pergjigje une
kjo as pergjigje ste jep :smash:
ohu noten!
:sleep: [/qb]
Nje musliman i ndershem ,nuk pin pije alkolike /pf/images/graemlins/tongue.gif Raki,thote ky,mos don dhe kukurec.. /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Shpirtkeq:
[qb]Un s'erdh per birr po per raki, masanaj ramazoni kaloi nui zemra /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] :smash: o Shpirtkeq ,muslimanet nuk pine birre.. /pf/images/graemlins/laugh.gif Ti per c'fare erdhe ketu.. :tipsy: [/qb]