flm per informazionin,shume konkret shpjegim :lol:Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] Sikur si shume po me del emri ketej... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Anny..per ke do me dite ti mi per Shpirt Keqin ee???
Po degjo mi goc,Ai e ka Emrin Shpirti,ndersa Mbiemrin e ka Keqi,se e ka Baben me origjine nga nje fshat i Tirones..nga Keqi...
Po ti thirri vec me emer,haroja fare mbiemrin.. /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave: [/qb]
temen e semes...e mban veten per te shkathet...hajde,hajde...te pakten kij parasysh nje gje...nuk po flet vetem me mua...por eshte edhe nje person i trete...te cilit besoj se duhet te kesh rrespekt se pari sepse eshte nje femer...po nejse!Fillimisht postuar nga ConTe_DrACuLa:
[qb] prit ta nxjerr nga xhepi /pf/images/graemlins/laugh.gif se i kam dhe te shpur kush e di se ka ka shku /pf/images/graemlins/tongue.gif :lol: :lol: [/qb]
Shpirtkeqo ..A u sqaru Anny, apo jo??? :wink: /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Shpirtkeq:
[qb]Hahahaha :lol: :lol: je fantastike fare,kot e ke emrin Fantazia ti? /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] Sikur si shume po me del emri ketej... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Anny..per ke do me dite ti mi per Shpirt Keqin ee???
Po degjo mi goc,Ai e ka Emrin Shpirti,ndersa Mbiemrin e ka Keqi,se e ka Baben me origjine nga nje fshat i Tirones..nga Keqi...
Po ti thirri vec me emer,haroja fare mbiemrin.. /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave: [/qb]
epo une dhe ti nuk njihemi qe te flasim per nje person te trete ne menyre shoqerore...mos harro...gjithsesi eshte nje treshe...dhe nese ti me ate ke konfidenca...nuk ke konfidenca me mua...qe te me thuash se shoqja ime ndodhet ne pantallonat e tu...edhe pse per ty mund te jete shume me e shtrejte se per mua(ku ta dish?!?!??!?!)gjithsesi...besoj me kupton ....o temen e semes /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga ConTe_DrACuLa:
[qb] vetvetja e para e punes leje semen se ska te bej
e dyta e punes komifendac mes meje dhe asaj personit te tret qe thua ti se din
e treta e punes pa merak se si ngel hatri se e njof /pf/images/graemlins/wink.gif besoj se u kuptuam semen e temes /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:kiss: Ja ku jamFillimisht postuar nga vetvetja:
[qb] /pf/images/graemlins/frown.gif ku e kam moiren une /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga ConTe_DrACuLa:
[qb] prit ta nxjerr nga xhepi /pf/images/graemlins/laugh.gif se i kam dhe te shpur kush e di se ka ka shku /pf/images/graemlins/tongue.gif :lol: :lol: [/qb]
:kiss: Faleminderit Shqiptare ,je e mrekullueshme.. /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] Per ate qe do vije pas meje i dhuroj nje:
I befte mire! /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
jo ore e pi birren une /pf/images/graemlins/laugh.gif me shume se ty /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga FloBo:
[qb] Rosela du me ta dhene nje birre un po pri verteti. vetem mos marr vesh pastaj qe ti nuk e pi birren /pf/images/graemlins/wink.gif me mire ma thuaj tani :tipsy:
fantazia, leri floket pa kreh per nja 1 jav dhe do shikosh qe do te behen gjith kacurrela :idea: [/qb]
Moire cere Lloj Birre je ti the ... Dmth pi ???????Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif hi ,klubi ,erdha une t'ju qerras se sot eshte festa e clirimit te Tiranes.. /pf/images/graemlins/tongue.gif
Kjo torta eshte per te gjithe ju qe keni para pjate e pirun.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Flobo ,ca ti bej ,po e pata birren para ,o e pij une o me pin ajo.. :shrug: :devil: [/qb]
/pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif basta verificare /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga FloBo:
[qb] Rosela non esageriamo eeee /pf/images/graemlins/tongue.gif
[/qb]
te hongsha petllen une ty /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga Moira:
[qb]/pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga ConTe_DrACuLa:
[qb] prit ta nxjerr nga xhepi /pf/images/graemlins/laugh.gif se i kam dhe te shpur kush e di se ka ka shku :lol: [/qb]:tipsy: [/qb]
ja vlente barra qerane /pf/images/graemlins/wink.gif (qe te prita)por te lutem...mos me ler me te te pres...pritja me ben te vdes pak e nga pak /pf/images/graemlins/frown.gif dhe ti qe erdhe nuk me solle ndonje dhurate...pervec dhurates se mrekullueshme(vetev tende)une dua edhe ndonje gje tjeter nga ty :kiss:Fillimisht postuar nga Moira:
[qb]:kiss: Ja ku jamFillimisht postuar nga vetvetja:
[qb] ku e kam moiren une [/qb]
Femrat e kane ves vonesen ,sidomos kur duan te behen te kendeshme per dike.. /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]