A do nje birre e??

Re: A do nje birre e??

Fillimisht postuar nga picasso:
[qb] temen e semen!une ju ofroj birre te gjitheve nuk te thotre askush faleminderit mo.ku humbi edukata.
nje birre per mua ta kthej dhimbjen e madhe ne force /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif kemi pas probleme bashkpronesie :shrug: tani Xhonin e mbaj mend ,por s'me kujtohet a eshte klient apo pronar... :devil:
Urdhero dhe nje birre prej meje /pf/images/graemlins/smile.gif
pilsen.jpg

picasso

Forumium maestatis

o Zot Zot po ca do beja une pa ty ne kete fotum moj moira :idea: /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

picasso

Forumium maestatis

ika une ihera!birr per te gjith qe do vine brenda 10 minutash /pf/images/graemlins/laugh.gif moira per ate pamjen tende nga deti.nuk e di ca mendon tedi.por une jam shume ne dileme(te zgjell vajzen apo birren)dhe meqe e di qe vajzat jan bella...un epo zgjell vajzen se belaxhi jam une /pf/images/graemlins/laugh.gif (fundja ajo ka edhe birren ne dor :idea: )ika bye bye

C'a ben keshtu picasso ,se na trembe kamarieret.. :lol:
/pf/images/graemlins/laugh.gif rrofsh per birrat ,se une jam ketu edhe per 10 min te tjere..
:wave:

leonora

Primus registratum

[qb] a ka kamarjer ketu mo se mua tha buza /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
shka mar merre vet se u bane i shpis dhe ti,,, po te tha kush gja thuj me ka then nusja pronarit /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

un dua vetem nje got uje se skom lek sot. /pf/images/graemlins/frown.gif

susana

Primus registratum

hajde se sot qeras une. :kiss: sillni nje birre Raulit :kiss: :kiss: me kursim heren tjeter :smash: :wink:

RAUL

Primus registratum

flm :kiss: do mundohem ti kursej rradhen tjeter. /pf/images/graemlins/wink.gif ose do i marr motres lek se ajo ka punen e mire.. :lol:

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga PaRajSa..:
[qb]
[qb] a ka kamarjer ketu mo se mua tha buza /pf/images/graemlins/laugh.gif
shka mar merre vet se u bane i shpis dhe ti,,, po te tha kush gja thuj me ka then nusja pronarit /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
a je e sigurte se nuk ma marrin per keq /pf/images/graemlins/laugh.gif se vret keq lol.faleminderit per lejen moj se tesh e mrapa kam me i thirr me me te madhe kamarjerit.po ky nuk e mesoi nje here zanatin mo /pf/images/graemlins/laugh.gif
birr per te gjith(mua te parit se mua tha buza)
ups harrova mua me duhet te shkoj e ta marr vete /pf/images/graemlins/wink.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif emo u dogjet ee /pf/images/graemlins/wink.gif
Hajt se po jua sjell une birrat /pf/images/graemlins/smile.gif
urdhero picasso
pilsen_trujillo.jpg

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb] flm :kiss: do mundohem ti kursej rradhen tjeter. /pf/images/graemlins/wink.gif ose do i marr motres lek se ajo ka punen e mire.. :lol: [/qb]
hahahhahahahha mir mor drita mortres te jep motra lek sa te duash :kiss:
kam bulin pronar uneeeeeeeeeeeee /pf/images/graemlins/tongue.gif :goofy: :lol:

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] P /pf/images/graemlins/wink.gif Pilsen si parajsa :kiss:
peroncino.jpg
[/qb]
flm naqe :kiss: :kiss:
po tesh kisha me dashte nje drek te mire :rolleyes:

leonora

Primus registratum

[qb] a je e sigurte se nuk ma marrin per keq /pf/images/graemlins/laugh.gif se vret keq lol.faleminderit per lejen moj se tesh e mrapa kam me i thirr me me te madhe kamarjerit.po ky nuk e mesoi nje here zanatin mo /pf/images/graemlins/laugh.gif
birr per te gjith(mua te parit se mua tha buza)
ups harrova mua me duhet te shkoj e ta marr vete /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
po ti shka mar se te kam thane vet mos ki problem se nuk vret keq jo :goofy:
dhe kamajeret na i len rehat se i kemi gjith te mire dhe din mire profesjonin e tyre nuk ke nevoj me na ju ba kritik
:smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] ika une ihera!birr per te gjith qe do vine brenda 10 minutash /pf/images/graemlins/laugh.gif moira per ate pamjen tende nga deti.nuk e di ca mendon tedi.por une jam shume ne dileme(te zgjell vajzen apo birren)dhe meqe e di qe vajzat jan bella...un epo zgjell vajzen se belaxhi jam une /pf/images/graemlins/laugh.gif (fundja ajo ka edhe birren ne dor :idea: )ika bye bye [/qb]
picasso Puna o se kur je me Pamje ka Deti ka shume vasha . N mos njona Tjetra do vije po ho . Birra ska shume anej . FLasim Birra t Papame jo VK ...

picasso

Forumium maestatis

me pelqu ajo vajza thashte ti beja nje nudo...por ajo ishte goc e tupshme /pf/images/graemlins/laugh.gif une meqe erdha dhe askush nuk me vuni re(po shkoj msheftas tek frigo e po e marr nje birr pa me pa kush)jo mo meqe jam te mos lodhem prap po marr dy /pf/images/graemlins/laugh.gif o shkodrane bash faleminers se je shume e mire.lum burri qe te ka marrr :angel: (apo je akoma beqo edhe per pak :idea: )nesje lumja ai qe asht per krah teje naqe

picasso

Forumium maestatis

moira bash kishe ber mire me ato kikirikt se une nuk di me ja nda ma fillin birres kur kam kikirik e shoqni te mir.

xhoni

Primus registratum

He picasso???Me duket se te hyri ne qejf klubi im e??? /pf/images/graemlins/tongue.gif
Meqe po iken ke frigoja ma merr dhe mu nje media se mu tha gryka /pf/images/graemlins/wink.gif