A do nje birre e??

picasso

Forumium maestatis
Re: A do nje birre e??

Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] He picasso???Me duket se te hyri ne qejf klubi im e??? /pf/images/graemlins/tongue.gif
Meqe po iken ke frigoja ma merr dhe mu nje media se mu tha gryka /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
me e meritu nuk e meriton(se ta kam ofru nje nje dite e as flm nuk me ke than)por une jam zemer mire /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe ja pije!te baft mire!

xhoni

Primus registratum

Sinqerisht nuk e kam pa,ose do e ket pi ndonje tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif ,nejse,hajt gezuar :thumbsup:

leonora

Primus registratum

une deshta nje kaffe po deshet me ma pru kush se jam tu pritu me marr vet /pf/images/graemlins/tongue.gif

picasso

Forumium maestatis

a te e shajme ate qe e ka pi???
apo ta leme se ndonje fukara do kete qen???
e mire se muhabet lokali eshte. /pf/images/graemlins/laugh.gif gezuar.dhe na sjell edhe ti ndonje pamje te bukur se mua lodh moira /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss: kjo ishte per moira eee

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga picasso:
[qb] o shkodrane bash faleminers se je shume e mire.lum burri qe te ka marrr :angel: (apo je akoma beqo edhe per pak :idea: )nesje lumja ai qe asht per krah teje naqe [/qb]
ala nuk e ke marr vesh ti qe une jam gruja pronarit aaaaaaaaa :eek: per qa kujton ti qe te thash shka merre vet..... :devil: se komandoj une ne kte lokal ja per gja tjeter :goofy:
:lol: :lol:

picasso

Forumium maestatis

a ti komandon?? moj shkodrane?po thuju moj te me sjellin menune se me ngriu uria /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe une nuk e di aq ca ka me hanger as me pi(flas per birrat me te mira)se me jan baltij keto birrat e shqipnis :goofy:

leonora

Primus registratum

cibo2.jpg
ja ku ke merr qa te dush se nuk gjeta gja tjeter e si gruja e pronarit nuk em takon me gatu /pf/images/graemlins/laugh.gif

picasso

Forumium maestatis

po mire me thuaj ca jane se nuk po e marr vesh /pf/images/graemlins/laugh.gif hajt mos se po i shoqeroj kete birr qe kam ne dor me pak nga te gjitha.shume faleminderit. :kiss: tek faqja

/pf/images/graemlins/laugh.gif gjes,kush do ta nisi me birra kete fillim jave /pf/images/graemlins/wink.gif Une jam lodh dje ne plazh dhe nuk arrita ti mbaroj te gjitha birrat /pf/images/graemlins/tongue.gif
pilsen_laura_800_4.jpg

Birra t'papame sic thote Tedi... :lol:

picasso

Forumium maestatis

une po zgjell njeren nga te tria /pf/images/graemlins/laugh.gif se me ka nervozuar nje cike kjo kordelja qe ka pak pushtet ne dore dhe ben si e zgjuar.
hajde gezuar moira :rolleyes:

/pf/images/graemlins/laugh.gif mua nuk me ka nervozuar fare ,e duam icik disipline ne te chit-chatit se pastaj harrohet tema ... :idea:
Hajde pije nje kafe qe te bien nervat :kiss:
firma.jpg

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif mua nuk me ka nervozuar fare ,e duam icik disipline ne te chit-chatit se pastaj harrohet tema ... :idea:
Hajde pije nje kafe qe te bien nervat :kiss:
firma.jpg
[/qb]
faleminderit per kafene .
por te thuash qe psikologjia eshte gje me korrekte(kujton se po flet per matematik)me vjen keq qe e them por ky eshte rasti kur nje femer kalon nga "zgjarsia e teper ne naivitet.
megjithate gezuar.

TeanD

Primus registratum

picasso
e di cke ti, pije njehere kafen e ofruar nga moira me fund e pastaj fillo te diskutosh
se vallai une nuk te kuptova mire ne kete diskutimin tend te fundit :angel:

:wave:

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Galante:
[qb] picasso
e di cke ti, pije njehere kafen e ofruar nga moira me fund e pastaj fillo te diskutosh
se vallai une nuk te kuptova mire ne kete diskutimin tend te fundit :angel:

:wave: [/qb]
na kane censuaruar si teper tek psikologjia tek tema pleqeria....dhe sapo flasim e fshijne keshtu as per tu marre vesh nuk mundemi.njera po perdor pushtetin

xhoni

Primus registratum

Picasso,mos u merzit lale,kshu e kemi ne shqipot ,po patem pak pushtet e veme ne dukje me cdo menyre.Po mos u merzit se me duket do me bejne moderator tek kjo tema dhe keshtu mund te shkruash cte duash. /pf/images/graemlins/tongue.gif
Hajt ta marrim nga nje wiskey me redbull tani /pf/images/graemlins/wink.gif

Florus

Forumium maestatis

Mirese ju gjej o ju miqt e barit nr 1 n'Shqipri /pf/images/graemlins/smile.gif
ju qe vini ktu dit per dit,
hani, pini, rrini dhe :idea: beni qef /pf/images/graemlins/laugh.gif

M'duket vetja si naimi sot :rolleyes:

un po marr nje bejlis per vete dhe per gjithe ata qe pelqejne krem whiskin irlandez :thumbsup:

p.s. xhoni, e meriton moderatorin se ka bere nje xhestion super te barit prej 100 faqesh :rockband:
XHONI FOR PRESIDENT!

xhoni

Primus registratum

Hahahahaa,flm shume :wave:
Po marr dhe une nje sex on the beach .
Hajt gezuar :rockband:
Me ka marre malli per parajsen :confused: :kiss: :kiss:

Hi Friends!

Si shkojne punet ketej i her mire!
O xhono si po te shko gjyqi?? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

xhoni

Primus registratum

:lol:
Vallaj me cau dy te tretat ,paska qen vertet qelbac.Nejse ,mileti e shef se ca llarushi eshte.
Ti ca ke ba?Si e ke syrin per ndonje ndeshje ne San Siro?Hajt se Flobon e kemi gati /pf/images/graemlins/wink.gif