A do nje birre e??

darma

Primus registratum
Re: A do nje birre e??

Fillimisht postuar nga ConTe_DrACuLa:
[qb]
Fillimisht postuar nga darma:
[qb] dracula hajde mor aman te te jap nje birre...po per mua ka gje tjeter te marr se nuk e pi birren... [/qb]
goce po ti prezantohu nje her pastaj shofim e bejme mi goc pse merzitesh /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Ohuuu sa gjate i bike punes ti me prezantime a e do i birre a si e ke hallin

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga goca_e_urte:
[qb] picasso po rri mo....ja po te qeras una.....pi zogu pi....te beft mir [/qb]
je shume e mire moj goca :kiss: tek faqja
po nuk me the se me ca hahahahhahahah :idea: ndoshta me leng...

Shqiptarja

Primus registratum

Hajdeni po ju qeras une me rastin e kalimit te numrit 1000 te postimeve /pf/images/graemlins/laugh.gif :

juices.jpg
juices.jpg
chickenkatsu.jpg
beefkatsu.jpg
desserts.jpg

/pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

picasso

Forumium maestatis

ty te faleminderit!por une nuk po shof ndonje pije qe une preferoj ta pi.megjithate faleminderit.nderi nuk kthehet mbrapsht /pf/images/graemlins/laugh.gif

picasso

Forumium maestatis

ou erdhi Xhoni.nje birre shpejt se i eshte thare buza /pf/images/graemlins/laugh.gif

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] picasso, pa pikturen nuk ka pije te preferuar per ty!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ups...po si ta bej une moj me ane te imagjinates :idea: po e provoj nje here :kiss: po nuk me merr mendia te ja arrij :devil:

picasso

Forumium maestatis

ika une .birr per te gjithe qe jane prezent(se nuk jane shume dhe me takkon te kursej /pf/images/graemlins/laugh.gif )
ju befte mire

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga picasso:
[qb] ika une .birr per te gjithe qe jane prezent(se nuk jane shume dhe me takkon te kursej /pf/images/graemlins/laugh.gif )
ju befte mire [/qb]
Te la xhoni pa bire ty, e sheh?!
PO ai ka shku te votoje njehere!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

xhoni

Primus registratum

Moira je yll bote.Ate night club-in e kishe qare fare.
Fitimet nga kazinoja dhe night clubi do ndahen ne kete menyre.
Moira 15% dhe vend te rezervuar tek zona VIP sa here te kete deshire /pf/images/graemlins/laugh.gif
Shqipetarja 15%(si pergjegjese e personelit,organizatore festash)dhe gjithashtu vend te rezervuar tek zona VIP. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Durrsakja 15%,si ekonomiste e pergjithshme dhe themeluesja kryesore e barit. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Parajsa 15% menaxhere e shkelqyer dhe e preferuara e pronarit /pf/images/graemlins/wink.gif
Flobo,20% si bashkepronar(edhe pse keto kohet e fundit spo duket shume ngaqe po merret me disa studime te rendesishme)
Xhoni 20% si pronar i pergjithshem dhe investitori kryesor i gjithe objektit. :cool:

xhoni

Primus registratum

Po si su kujtua njeri te me jape dhe mua nje birre mer lal. :shrug:
Shqipetare ,u pa puna,merr nja dy gota dhe hajt ta hapim nje shishe vere ne te dy
s2-613.jpg

Shqiptarja

Primus registratum

Rrofsh Moira! :kiss:

Po me thuaj mi, a jane gati dokumentet e pronesise se ketyre cunave me duket nuk u mbushet menja se ne do jemi pronaret e ardhshme te lokalit!!hehehe, njeri vjen ketu pasi ka bere qejfe (shyqyr s'ka kalu mire)ne pushime dhe tash me deklaron se merr 20% per vehte, e nderkaq tjetri, moti nuk eshte dukur kendej pari dhe serish merr 20% te fitimit, gjoja merreshka me studime!hmmmmm

Moira, shpejt ta shpejtojme proceduren ne te dyja lol /pf/images/graemlins/laugh.gif ! :kiss:

/pf/images/graemlins/laugh.gif Ja po shkoj te flas me avokatin tim.. /pf/images/graemlins/wink.gif ,por per mendimin tim hajde dhe ti te me orientosh per % ,pasi une jam mesuar te kerkoj gjithnje 100%... /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

xhoni

Primus registratum

Shqipetare,thuj njehere flm per veren pastaj merru me thashetheme :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif
Moira, :thumbsup: ma ke gjet midene me ket brusketen :thumbsup:

xhoni

Primus registratum

Sju pelqekan perqindjet eeeeeeeeeee????????? /pf/images/graemlins/tongue.gif
Po harruat se skeni fut asnje dyleksh ke ky klub eee???? :smash:
Epo mileti spo gjejne dot pune si kamariere,ju hidhkeni vickla edhe si bashkepronare :smash: :smash:
Ju degjova me te beni gerr-gerr ju nxorra perjashta!!!!!!!
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] Shqipetare,thuj njehere flm per veren pastaj merru me thashetheme :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif
Moira, :thumbsup: ma ke gjet midene me ket brusketen :thumbsup: [/qb]
S'merrem me thashetheme ato jane FAKTE! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Hajde shoqeria, afrohuni tek vendi i VIP-ave, sa na iku ish-BOSS-i! /pf/images/graemlins/wink.gif