28 Nentori

Princesha

Primus registratum
Re: 28 Nentori

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Rozalina,
1) katundaret(disa) jane t'meçem, t'mprehte, t'japin uj n'bisht t'lugs.

2) çe do t'jesh shkodrane(?) kur i pergjigjesh provokimeve me kto tone? Nese MUND t'kena dyshime rreth origjines, tashi s'kena dyshime rreth edukates tande. Ka mnyra e mnyra per te sha dhe ofendu: kjo e jotja s't'ka sh hije.

Nejse, secili e din vete e secili difton vedin.
/pf/images/graemlins/shrug.gif

[/ QUOTE ]

po me ty kush a tu fol iher, mos u fut vend e pa vend se ste kerkoi kush menim, s'kan mesu njerezit ala se duhet me fol, vec ath kur ti pysin!!

ti blue e tregon vedin kush je, at hunin ik perdore me ke je msu,, femen e ulet.

scorpion, te drejt ke po kur vijne kshi sorrash edhe i hapin telashe vedit kot, un dhash nje menim temin, mire se te kundershtojn po edhe te fyejn.

Diddy19

Su@mi

Me ate qe kishe shkru ( "ia mbani ison njena tjetres") m'duket se m'kishe fute ne valle edhe mu. Edhe une tu pergjigja.

Hawk, po kur shkrujne tek tema per shkollen "28 Nentori" edhe ato qe kane vetem 4 klase fillore, c'faj kena ne t'tjeret?
/pf/images/graemlins/laugh.gif

notorious

Primus registratum

Vintage... ta boj i pytje...?

lidhur me shkollen kuptohet /pf/images/graemlins/smile.gif

hawk

Primus registratum

Nuk ka ranci sa klas kan,secili ka t'drejten me shkru. /pf/images/graemlins/angel.gif
Nuk kena ardh per test,at t'ja lajm shkolls. /pf/images/graemlins/booki.gif

Tema n'fakt asht per 28-ten pa na dolme jasht saj thjesht me deshiren me diskutu...masi nuk foli kush n'drejtim t'tems. /pf/images/graemlins/winkwink.gif
Si i thojn 100 fjal per 1 pare. /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

rozalina, kshtu t'flasin rrethi jot ty?

boll u mundova me t'repliku, po ngaqi si kam ndi kurre ato recitimet tuja, e per ma teper s'i kam thane kurr' nuk mundem as me i shkru kundrejt nji femne, packa se m'i konfirmove edhe ma te zhvillume karshi tejet.

un' e kam kalxu vedin gjithnji e gjithmone, ktu, n'shkoder e n'cdo vend t'botes ku kam kene, tuj respektu prindt e familjen prej t'ciles vij.

nuk e disha se me t'pyt dike sa here ke ken n'shkoder, keka ofendim /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

qe, m'pytni mu sa here ke kene n'kuks a n'puke (bjen fjala) /pf/images/graemlins/laugh.gif

asiher ! /pf/images/graemlins/laugh.gif

hunin s'e njof rozalin', por ma merr mendja se asht hapi i dyt' i joti, mas atyne fjalve q1 xjerr prej gojet... mnyra si flet, m'jep pershtypjen e dikujt q1 kapet per floksh fill /pf/images/graemlins/eek.gif mas atyne fjalve te bukra.

scorpion, disa postime ma siper ti jo vetem q1 fole per preferenca personale, por edhe pyte per to. mos u ban jovan breg /pf/images/graemlins/laugh.gif

hawk, kjo tema asht per shkollen 28 nandori, pse i futem pak humor, s'i bam dam... mos qaj ti marjeta mos qaj /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

ps: roza, evito replika te tjera te tilla, se u bane gazi i bots e turpnove familjen .

calm down woman /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

Me ate qe kishe shkru ( "ia mbani ison njena tjetres") m'duket se m'kishe fute ne valle edhe mu. Edhe une tu pergjigja.

Hawk, po kur shkrujne tek tema per shkollen "28 Nentori" edhe ato qe kane vetem 4 klase fillore, c'faj kena ne t'tjeret?

[/ QUOTE ]

mos me fut edhe mu n'kallep t'pafajshmeve, se un' jam guilty kok' e kembe /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif po per kok t'teto rites, i ment no harm, no tears /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Diddy19

Su@mi

Un ty n'kallep t'pafajshemve? KURR'IHERE /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Princesha

Primus registratum

[/ QUOTE ]

po mir kush filloi me ironizu, pa e pyt kerkush disa postime masiper e? S'te ktheva pergjigje po kur fillove me hy ma thell, thash paske qef me ti than edhe ty dy fjale.

Sa per punen e 4 klaseve, ka qe jan tu kry edhe specializimin, e nuk hapen mrapanicash me tregu se kan kry i cop shkolle, tuj hap tema ne forum me ja mush menjen njerzve se je dikushi, tashi nuk e di kush e ka ba kyt ti apo un?

blue, kujdes kur flet me njerez, duhet me u mat foooooort para se me repliku, ti e din fort mire se ku e kishe qellimin me at postim, duke e dit qe ti u fute si pyk, pa diskutu hic me ty un ( mos na ban si e kulturume, demek paske pas ish-presora te pianos e te baletit /pf/images/graemlins/lol.gif, kishim ba mir mos me hy ma thell, se me kan pru fjal edhe per ty po lene kyt muhabet)

Po njerezt te ulet si puna jote nuk e marrin vesh po si perdore fjalorin e tyne, un per her te par e eksperimentova ne ty...sa per familjen teme kan ku me e tregu nderin qe i karakterizon dhe jo para teje.

Shnet, do kishim ba mir me e mbyll kyt bisede qe ka per qellim vec me i cliru vrerin qe kan njerzit permrena.

bebi

Primus registratum

shkurtimisht roze, (se ka i cope kohe q1 ka fillu me m'ardh marre qe t'kam repliku me kohe, se keke me t'kja me facolete t'kuqe /pf/images/graemlins/laugh.gif ) edhe pse ishte thjesht per humor, qellimin e postimit e paske kuptu mir' /pf/images/graemlins/laugh.gif por po t'a baj qejfin edhe iher te fundit /pf/images/graemlins/wink.gif

si perfundim, un kam pas presor PRIVAT edhe muziket edhe baletit, si per zhgenjim tand, i muzikes bile, asht ala shum shok i jemi, DAIJA mbiemni, a te thot gja si mbiemen? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
po deshte te jap emnat edhe te atyne te piktures e baletit e shko konfiromoje, po kam frike se... /pf/images/graemlins/laugh.gif nejse s'po e tham, se po fillon e shan prep prej hallit /pf/images/graemlins/laugh.gif

vintage nuk ka hap kund teme me duket, ja kane hap te tjeret /pf/images/graemlins/wink.gif

vazhdo eksperimentet per here te pare /pf/images/graemlins/lol.gif ti

sciaaaauuuu

S

Scorpion

Guest

O Blue nuk po mohon njeri gje jo, natyrisht qe une te pyeta, dhe mora pergjigjen per to, se nuk jam nga Shkodra, dhe s'mund te di gjithcka.

Ti X e Y e kthyet ne personale, "jo je prej malit, jo je prej fushes, jo s'ke dal naiher me pi kafe, jo jam ma i miri ne Shkoder, jo lesh, po presh"... Nejse, jo se po ma ndjen shume e fort, por te tilla shkrime e replika me "vrasin" syte, pasi kam shkru dhe vete te kjo teme fillimisht.

Nderhyrja ime eshte me shume, qe te tilla ironizime e replika me me mire ti evitoni. Kaq, problem i juaji se c'beni me pas...

Princesha

Primus registratum

shkurtimisht roze, (se ka i cope kohe q1 ka fillu me m'ardh marre qe t'kam repliku me kohe, se keke me t'kja me facolete t'kuqe /pf/images/graemlins/laugh.gif ) edhe pse ishte thjesht per humor, qellimin e postimit e paske kuptu mir' /pf/images/graemlins/laugh.gif por po t'a baj qejfin edhe iher te fundit /pf/images/graemlins/wink.gif

si perfundim, un kam pas presor PRIVAT edhe muziket edhe baletit, si per zhgenjim tand, i muzikes bile, asht ala shum shok i jemi, DAIJA mbiemni, a te thot gja si mbiemen? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
po deshte te jap emnat edhe te atyne te piktures e baletit e shko konfiromoje, po kam frike se... /pf/images/graemlins/laugh.gif nejse s'po e tham, se po fillon e shan prep prej hallit /pf/images/graemlins/laugh.gif

vintage nuk ka hap kund teme me duket, ja kane hap te tjeret /pf/images/graemlins/wink.gif

vazhdo eksperimentet per here te pare /pf/images/graemlins/lol.gif ti

sciaaaauuuu

[/ QUOTE ]

S'tu nejka pa u kru prap, po 1000 lloje kursesh muziket e baletit e ku po di un me i ba, s'paska gja qe ta hek fodullekun me kile qe ma paske.

"humorin" dmth talljen shko bane me langarecat qe njeh ti, jo me njerez qe nuk njeh.

Me pa ken aq vip sa e man ti vedin, s'kishe shku atje ku ke shku. Po na e make vedin nelt shum maj, po e shoh qe te paska xan nama e nojkujt se te paska hy vedi keq ne qef, kujdes se tash po then turinjt noj dit.

vintage, pergjigjet vet, po e shoh qe maroni me i ba reklam vedit, kur keni met me e ba neper forume, medet kush kekeni ju.

Diddy19

Su@mi

[/ QUOTE ]

po mir kush filloi me ironizu, pa e pyt kerkush disa postime masiper e? S'te ktheva pergjigje po kur fillove me hy ma thell, thash paske qef me ti than edhe ty dy fjale.

Sa per punen e 4 klaseve, ka qe jan tu kry edhe specializimin, e nuk hapen mrapanicash me tregu se kan kry i cop shkolle, tuj hap tema ne forum me ja mush menjen njerzve se je dikushi, tashi nuk e di kush e ka ba kyt ti apo un?

blue, kujdes kur flet me njerez, duhet me u mat foooooort para se me repliku, ti e din fort mire se ku e kishe qellimin me at postim, duke e dit qe ti u fute si pyk, pa diskutu hic me ty un ( mos na ban si e kulturume, demek paske pas ish-presora te pianos e te baletit /pf/images/graemlins/lol.gif, kishim ba mir mos me hy ma thell, se me kan pru fjal edhe per ty po lene kyt muhabet)

Po njerezt te ulet si puna jote nuk e marrin vesh po si perdore fjalorin e tyne, un per her te par e eksperimentova ne ty...sa per familjen teme kan ku me e tregu nderin qe i karakterizon dhe jo para teje.

Shnet, do kishim ba mir me e mbyll kyt bisede qe ka per qellim vec me i cliru vrerin qe kan njerzit permrena.

[/ QUOTE ]

Po citoj kete postim tandin, por tek ajo qe do t'shkruj ma poshte do marr parasysh edhe kete postimin tand te fundit.

1) Ktu jena ne forum, secili shkrun pa pase nevoje me e interpelu kush. Se te ishte puna me u pergjigje kur t'pyesin ti s'do kishe ba as nji çerek postimit n'ket forum. S'besoj se t'ka pyt kush ndejhere ty ktu, po ke vazhdu me shkru vazhdimisht.

2) Sa per shkollen teme, ta tha edhe Blue: une ne 5 vjet forum kam hape max nja 2 tema, dhe ajo tema per te cilen po flet ti asht hap nga nji anetare qe une as nuk njof. Biles une e kam pa ate teme 1 jave mbrapa, shko dokumentoju para se me fole.

3) Kush e pati me ty kur fola per 4 klase fillore ? Apo te djegu miza edhe s'mundesh me ndejte pa repliku ?

4) Po ate fjalorin te cilin ti e perdorke vetem per me komuniku me ne "sorrat", kush ta ka msu?

Nese ne bajme ironi (dhe kjo normal qe nuk asht per te gjithe) ti mundoju me na e kthy me te njejten monedhe (keshille kjo). Fjalori qe perdor ti asht sh i ulet, sidomos per nje femen.
Sikur ironise tone t'i ishe pergjigje me ate "Kush shan, shan vedin" do t'i kishe kursy vedit ket figure t'bukur qe po ban.

Shendet!

Princesha

Primus registratum

Munoju me i kursy keshillat me mu, nuk je ne ate pozicion apo nivel qe ti te kesh te drejte te me japesh mu keshilla.

Se kush ta ka hap temen sme intereson, po fotot qe ke vu mos me thuj mu qe ti kan vu tjert e ti se ke dit, per mu vene aty edhe sa e ke cmimin, po kjo ishte thjesht me ilustru se vdisni me u reklamu se... e dini vet ju.

Kur sulmon dike, nuk duhet me i dhan gojes kot kur nuk e ka kush me ty. Ti nuk po jepje menim konstruktiv por vetem mbeshtesje palacolleqet e asaj tjetres (me siguri qe jeni njisoj pernjat po te pelqete), nuk tregove qe je ma e mir as ti.

Te kam pa si sillesh dhe me tjert, se e din edhe ti mir qe ju te dyja "alianca" keni ra copash tu u ngatrru jo para shum kohesh, un ktu kam ken. Tashi papritun ju bashkoi xhelozia.

Te gjitha tendencat i kishe per mu, kshu qe e meritoje ate pergjigje. Faktikisht nuk ishte dasht me harxhu rreshta me ju, por po e shoh ndjenjen e madheshtise qe keni per vedi, ju ka qerru komplet.

bebi

Primus registratum

S'tu nejka pa u kru prap, po 1000 lloje kursesh muziket e baletit e ku po di un me i ba, s'paska gja qe ta hek fodullekun me kile qe ma paske.

"humorin" dmth talljen shko bane me langarecat qe njeh ti, jo me njerez qe nuk njeh.

Me pa ken aq vip sa e man ti vedin, s'kishe shku atje ku ke shku. Po na e make vedin nelt shum maj, po e shoh qe te paska xan nama e nojkujt se te paska hy vedi keq ne qef, kujdes se tash po then turinjt noj dit.

vintage, pergjigjet vet, po e shoh qe maroni me i ba reklam vedit, kur keni met me e ba neper forume, medet kush kekeni ju.

[/ QUOTE ]

ky paragrafi i fundit po te ban me fat, me marr edhe i pergjigje t'fundit /pf/images/graemlins/wink.gif

une e vintage s'kena ra copash (ne gjithmone DHE nderkohe q1 kena diskutu aty, jena pershndet perzemersisht privatisht ), po ku din nji i pa edukum me dallu diskutimin prej ngatrreses, sepse ato ne fakt nuk dine me diskutu, po vec me u ngatrru. si ne rastin tand, kur e gjete vedin pa ASNJI ARGUMENT per ate q1 po flitshim, fillove me zhgarravina, q1 as n'anderr se ke pas fatin me pas "surratin" tem /pf/images/graemlins/wink.gif

vedja ne qef s'me ka hi (edhe pse kam sa te dush arsy me m'hi /pf/images/graemlins/wink.gif ) por e du fort, se kam CA me dasht, realitet ky, s'ke ca me ba /pf/images/graemlins/winkwink.gif

sa per vip, kam kene e kam mbrrit aty ku shumkush e andrron, e ne fakt edhe ku ndodhem e kam zgjedh vet', s'asht se m'kan pru n'internim jo /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif po t'rrfej edhe dicka tjeter, NON E NIENTE MALE SAI, pak e vshtir' per disa me mujt me ardh ktu por NIENTE MALE /pf/images/graemlins/winkwink.gif

kto jan' vec maja e ajsbergut, dhe ty already te duken t'pabesushme, s'po shkoj ma ndej se po kjan ma fort

tesh ti ne dac repliko, ne dac jo, se nuk e kam ndermend me t'shkollu ma pa pare /pf/images/graemlins/wave.gif

ps: ktu nuk po kruhena moj roze, po KOMUNIKOJME. abababa cfar' fjalorit ke.

bebi

Primus registratum

O Blue nuk po mohon njeri gje jo, natyrisht qe une te pyeta, dhe mora pergjigjen per to, se nuk jam nga Shkodra, dhe s'mund te di gjithcka.

Ti X e Y e kthyet ne personale, "jo je prej malit, jo je prej fushes, jo s'ke dal naiher me pi kafe, jo jam ma i miri ne Shkoder, jo lesh, po presh"... Nejse, jo se po ma ndjen shume e fort, por te tilla shkrime e replika me "vrasin" syte, pasi kam shkru dhe vete te kjo teme fillimisht.

Nderhyrja ime eshte me shume, qe te tilla ironizime e replika me me mire ti evitoni. Kaq, problem i juaji se c'beni me pas...

[/ QUOTE ]

ti the se i njihje mire kafet e shkodres dhe se nuk te pelqenin, njelloj si roza.
te njejten replike te dhashe edhe ty, pse nuk te erdhi keq ty dhe nuk acarove pune? SEPSE e pranon QE NUK JE shkodran (jo se asht ndoj privilegj te jesh i tille eee, te kuptohena )une qesha me rozen me faktin se si e tha qe "si kam frekuentu kurr' " dhe e pyta po ku e ke pi kafen me shoqni ti, do e kisha ba me cdo anetar. tashti ajo kishte arsye x apo y per tu ndi e ofendume, problem i saj ky, jo i jemi.

nuk me duket se i thash kujt jo s'ke dal me pi kafe, jo prej malit e jo prej fushet.
se s'ka frekuentu kurr bars e tha vete (mandej tha se kajher i ka frekuentu /pf/images/graemlins/laugh.gif ), ndersa puna e malit&amp; fushes erdhi si rrjedhoje se "NE qe i njifshim si emer klubet e shkodres, s'e kishim idene se ku rrine me shpi /pf/images/graemlins/laugh.gif vec bajme demek ktu me shit mend /pf/images/graemlins/laugh.gif " dhe un e sqarova duke pyt sa here ka kene ne shkoder, sepse po te jetosh ne shkoder, edhe sikur mos ti frekuentosh klubet/bars, te bjen rruga andej kur shkon ne shkolle, te halla, te kursi i italishtes, me ble presh /pf/images/graemlins/laugh.gif and whatever.

ty e cdokujt me karakter e edukate familjare, duhet ti vrasin syte fjalori injorant, dhe jo ironizimet. ato jane pjese e cdo skaji te jetes tashme. vete jeta ne fakt asht e tille. te merr para po s'dite ti japesh drejtim /pf/images/graemlins/wink.gif

salut!

ps: notorious, 28 nandori asht ne qender te shkodres, te shatervani , nks e ke ndi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Marsida

Primus registratum

sa shume paskeni fol per izeteteten mar zot....ja kaq me fame me ken kja shkolla jon /pf/images/graemlins/eek.gif!!!!
notorious_on, izeteteta asht te lapidari gans en rozis /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diddy19

Su@mi

Hahaha, na bashkoi xhelozia per ty e? /pf/images/graemlins/lol.gif

Asht e vertete qe une e Blue kena pase mendime te ndryshme ne disa situata, por as qe asht ba fjale me sha njena tjetren me ate fjalor qe po perdor ti. Kur ke respekt per dike, dhe nji minimum edukate, s'ke nevoje te mberrish ne t'tilla nivele (t'ulta).
E kuptoj se nuk je ne gjendje te diskutosh (e din vete ti qe 98% e shkrimeve te tuja jane tek temat e Humorit dhe Chit-chatit) dhe tashi fakti qe dikush t'kundershton te ban me nxjerre gjana te tilla prej gojet.

Une ketu s'kam kujt me i shite mend, se ajo qe kam arrite une nuk asht as 1/10 e asaj qe kane arrite t'tjert(pervec tejet). T'ishte ashtu do kisha thane me kohe tek kjo teme qe ne shkollen "28 Nentori" kam kene nxanese model, kam marre edhe deftese NDERI (jo deftese t'zakonshme lavdrimi) ne fund te 4 viteve "Per rezultate te larta" (nder 250 studente e kane marre vetem 4, nji nder ta edhe une). Kur t'bijne rasti, kalo edhe pyt per mu: shif edhe ndonje fotografi, mund te dallosh ftyren teme ndokund neper mure ( thu do t'me kene vu cmim edhe aty?). Kto deri sot nuk i kam permend asnjihere; po ti permendi itesh per me te tregu se nuk kam nevoje me i shit mend njerzve si puna jote, se ato si puna jote e qujne shkollen teme "1 cope shkolle", ato si puna jote e qujne "me shit mend" xhestin tem t'lidhun me deshiren me nda nji moment gzimi, ato si puna jote e qujne "bastardhim" daljen e t'rinjve neper kafe. Ke komplekse sh t'vjetrume vajze. Se neper kafe del edhe babi jem, edhe mami jeme, dalin tesh e kane dale kur kane kene t'rinj, jo vetem neper Shkoder, por kane shku me pi kafe edhe n'ishull t'Lezhes t'pakten .
Ato si puna jote jane si ato kojshijet mia qe me kontrollojne a kthehem n'shpi ne oren 9 apo 10 te darkes, sa e kam veshe minifundin t'shkurte, sa e kam bluzen t'hapun mbrapa e sa shoke me percjellin n'darke n'shpi. S'arrijne me kuptu qe dalim per qejf, dalim me ndejte me shoqni, se perderisa mu s'me thet gja babi jem, kthehem n'shpi kur te du e me ke te du.
Shif ca argumentash nxjerr ("ven edhe çmimin"), a thu se nuk je vajze vete. Muhabet grash apartamentesh ban. Na hape barkun.