28 Nentori

MLK

Primus registratum
Re: 28 Nentori

Prej deges fikut ja morren shpin asaj ne e internun n'parafabrikat /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Zotni hawk kujdes me at'piskavicen iher se nuk e kam pas fajin un' qe m'ka pas ra thika n'dhjam dhe ne at'koh. /pf/images/graemlins/wink.gif

kisha dasht me ta provu pak fikun tand /pf/images/graemlins/devil.gif, s ka gja dhe po t'ishte MLK pruzent, t'i shkoj goja lang, se na shtohet oreksi ne /pf/images/graemlins/goofy.gif

masanej n'koh' t'enverit levizjet e durve kan ken t'programume /pf/images/graemlins/crazy.gif, e per disa si puna jone, tuj pa partija at' alamet gja fikut t'vecant e tuj mos pas shance me e kap me dor', tha : dona me zgjeru objektet e partis knej', e mori shpin, por fikun ama, aha...no chance /pf/images/graemlins/rockband.gif

hawk

Primus registratum

MLK duket se je fmi apartamentesh per nryshe e kishe marr vesht ngjyren e fikut. /pf/images/graemlins/winkwink.gif

Abastrakt, maj pizllek fmijet /pf/images/graemlins/smash.gif,pse s'thu se tesh keke ba rahat.Paske marr pronat. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Tash ti,a dan fik me hanger apa me e mjell te prona jote e me hyp kur t'dush?!
Ca t'kesh qef,ti veç hap gojen-si i thojn. /pf/images/graemlins/tonguee.gif

MLK

Primus registratum

N'Shkoder kur dun me t'mallku, thojn: t'baft zoti me prone /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nese nuk do zihesh me fisin me e nda, t'kan zbrit lugatet prej mali me ta pushtu /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Z.Hawk e du me e mjell /pf/images/graemlins/devil.gif tesh t'rritun m'pelqen dhe ma shum /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif

Ti po qe je buRR! /pf/images/graemlins/wub.gif

MLK mos m'thuj qe ke nje dell shkodrani se do e kishe marr vesht.

MLK

Primus registratum

Nuk t'them kurgja, perveç atyne q1 shkrujta ma siper /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

S'ka gja /pf/images/graemlins/laugh.gif se lexoj mes rreshtash /pf/images/graemlins/tongue.gif

bebi

Primus registratum

abs, je ngatrru me kam t'tuja itesh... po ishtu asht kur vijn disa si ujku i mama dhise /pf/images/graemlins/laugh.gif

rruga e drejte dhe e vertete, jam vetem un /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

pse me cilin u ngaterrova tesh, se nuk mora vesht /pf/images/graemlins/laugh.gif

masanej vec dy kamb kam /pf/images/graemlins/devil.gif

bebi

Primus registratum

mlk-n e kena jabanxhi, a marre me u ngatrru me te moj /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

prite rrufe rrezikun /pf/images/graemlins/tongue.gif, un vec i pucalet kerkova moj, per kontrast t'shijes qe ma ka pas lan'ai jemi - lavdi i qoft emni /pf/images/graemlins/laugh.gif
pse mlk ka pucaleca a? /pf/images/graemlins/idea.gif

bebi

Primus registratum

jo jo, te thashe, vec un jam rruga e drejte per gjana te mira /pf/images/graemlins/laugh.gif mandej mlk te thashe e kena jabanxhi /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

po mir nga fillon rruga e drejt per'drejt e gjanave t'mira - nga jugu apo nga veriu /pf/images/graemlins/laugh.gif po nisem per ideal /pf/images/graemlins/devil.gif

se mlk m'duket paska mbet n'vendnumro /pf/images/graemlins/tonguee.gif

bebi

Primus registratum

ti e din kur bahet fjal per mu. pse pyt iher.
mos co pluhun e popull peshe kot tamarrsha /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

moj goce, s'rri dot'n'vendnumro se kam gurcakmaku n'kry /pf/images/graemlins/devil.gif kshtuqe ndaje shapin prej shiqerit /pf/images/graemlins/tonguee.gif s'jam aq tolerante sa te pranoj rrug'te terthorta /pf/images/graemlins/tongue.gif

ai z.hawk hupi si sheqeri n'uj tesh /pf/images/graemlins/lol.gif

bebi

Primus registratum

po t'shof me i got n'dor' tuj m'than "tu turrsha" /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

e un't'them t'pritsha e t'paça /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif hidhu /pf/images/graemlins/devil.gif

abs

nuk e di...

hey gott, s'na u ndane kollare'xhinjte /pf/images/graemlins/laugh.gif

nigjo, tan' kto vite n'udhtim, kam msu me e 'lidh' vet kollaren /pf/images/graemlins/devil.gif

megjithate - na cekun /pf/images/graemlins/laugh.gif

cek.jpg

sherbeji vedit tesh /pf/images/graemlins/tonguee.gif